Přejít na výpis diskuzí
Sega oznámila nový termín vydání Company of Heroes 2
6.3.2013 | Petr Poláček
26 příspěvků
-
A pak by se Relic mohl pustit do další Warhammer 40k hry. Třeba s přispěním (teď už) kolegů z Creative Assembly. Vím, zbožné přání. *3*
-
-
Dawn of War je prisliben (bohuzel jeste za casu THQ) ma se jednat o F2P titul se systemem Company of Heroes Online (asi jeden z nejlepsich co jsem mel moznost zkusit) a ma jit o navrat ke korenum DoW, jediny rozdil je v tom ze si tvurci preji boje o vetsim meritku nez bylo v DoW1
-
Každopádně nějaká hra z W40k určitě, ale tentokrát využít potenciál toho světa pořádně ne jak ve space marine nebo dawn of war (kde se člověk k pořádným jednotkám dostal až s modifikacema).
-
-
No, hlavně by mohli lépe využít potenciál imperiální gardy. Nemusí se všechno točit jen kolem Adeptus Astartes.
-
-
Taky pravda, a když už tam daj IG nemusel by to být nutně cadianský regiment. I když uznávám že v nějakým tom DLCčku k dawn of war 2 byl i Death korps
-
-
souhlas, treba Vostroyani maji podle me z gardy nejlepsi modylky :)
-
-
Pravda, já bych zase Catachance, ale Vostroyani jsou tím svým ruským stylem taky dobří
-
-
-
-
-
Zajímalo by mně chlupatý zadku... Jak bys to radši viděl ty Warhammery 40k... Jako TW nebo jako Cohy? Já se těším na ty Warhammery od total waru...
-
-
Fantasy Warhammer mě moc nebere, ale rád bych trochu masovější měřítko v W40k (aby to víc odpovídalo tomu světu), takže takovou kombinaci herních prvků obou studií. Přinejmenším bych uvítal alespoň návrat k původnímu modelu z Down of War.
-
-
aby lidi z Creative Assembly odváděli od práce na Total War sérii kvůli nějakým orkům se střelnými zbraněmi ve vesmíru ? to tak
-
-
No, trochu si od historie odpočinout by Assemblákům určitě nevadilo. *15*
-
-
To ne no :-)
-
-
-
-
Já bych hlavně chtěl, aby někdo dodělal Warhammer 40k Dark Millenium. Nejdřív to mělo být online, pak singl a teď už jsem o tom dlouho neslyšel :-(
-
jen žadny total war omg, oni uz svou vizi pro budouci w40k oznamili a vypadalo to super
-
-
-
Podla mna to vobec nieje na skodu ! maju vacsi cas na vyladenie hry , lepsi balance , odstranenie bugov co prida hre na kvalite , radsej kvalitnu hru neskor .. ako zabugovanu hru ktora bude hned po vydani potrebovat milion patchov
-
A koho bych musel odprosit na kolenou, abychom dostali novy combat mission, close combat, steel panthers.... vzdyt tenhle zanr je temer mrtvi. Men of War AA se MP zamerenim vyhnul realite obloukem a jedinna hvezdicka je tak wargame :-(
-
preorder....tešim tešim *14*
-
Strašná hra. Je to akorát W40K v druhé světové. Zlaté první COH. Kdo hrál, ví.
-
-
též se mě nelíbí ale tak to prostě chodí.jeden holky druhej vdolky
-
*2* *2*
Příspěvek dne -
Ty si už CoH2 jako hrál?
Edit: Asi jsem měl přidat smajlík... -
-
co sem tahas cod
-
-
Ehm, asi u mě řádil tiskařský šotek, měl jsem samozřejmě namysli CoH2...
-
-
-
to rozved
-
si dobrej moula
-
cos to tady proboha vyblil??
-