Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ehm, asi u mě řádil tiskařský šotek, měl jsem samozřejmě namysli CoH2...
  • co sem tahas cod
  • To ne no :-)
  • XorxoxTalarius
    Dawn of War je prisliben (bohuzel jeste za casu THQ) ma se jednat o F2P titul se systemem Company of Heroes Online (asi jeden z nejlepsich co jsem mel moznost zkusit) a ma jit o navrat ke korenum DoW, jediny rozdil je v tom ze si tvurci preji boje o vetsim meritku nez bylo v DoW1
  • Magister_Peditum
    No, trochu si od historie odpočinout by Assemblákům určitě nevadilo. *15*
  • aby lidi z Creative Assembly odváděli od práce na Total War sérii kvůli nějakým orkům se střelnými zbraněmi ve vesmíru ? to tak
  • též se mě nelíbí ale tak to prostě chodí.jeden holky druhej vdolky
  • *2* *2*
    Příspěvek dne
  • Pravda, já bych zase Catachance, ale Vostroyani jsou tím svým ruským stylem taky dobří
  • preorder....tešim tešim *14*
  • Magister_Peditum
    Ty si už CoH2 jako hrál?

Edit: Asi jsem měl přidat smajlík...
  • souhlas, treba Vostroyani maji podle me z gardy nejlepsi modylky :)
  • to rozved
  • si dobrej moula
  • cos to tady proboha vyblil??
  • Taky pravda, a když už tam daj IG nemusel by to být nutně cadianský regiment. I když uznávám že v nějakým tom DLCčku k dawn of war 2 byl i Death korps
  • Magister_Peditum
    No, hlavně by mohli lépe využít potenciál imperiální gardy. Nemusí se všechno točit jen kolem Adeptus Astartes.
  • Každopádně nějaká hra z W40k určitě, ale tentokrát využít potenciál toho světa pořádně ne jak ve space marine nebo dawn of war (kde se člověk k pořádným jednotkám dostal až s modifikacema).
  • Magister_Peditum
    Fantasy Warhammer mě moc nebere, ale rád bych trochu masovější měřítko v W40k (aby to víc odpovídalo tomu světu), takže takovou kombinaci herních prvků obou studií. Přinejmenším bych uvítal alespoň návrat k původnímu modelu z Down of War.
  • Strašná hra. Je to akorát W40K v druhé světové. Zlaté první COH. Kdo hrál, ví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit