Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych hlavně chtěl, aby někdo dodělal Warhammer 40k Dark Millenium. Nejdřív to mělo být online, pak singl a teď už jsem o tom dlouho neslyšel :-(
  • A koho bych musel odprosit na kolenou, abychom dostali novy combat mission, close combat, steel panthers.... vzdyt tenhle zanr je temer mrtvi. Men of War AA se MP zamerenim vyhnul realite obloukem a jedinna hvezdicka je tak wargame :-(
  • jen žadny total war omg, oni uz svou vizi pro budouci w40k oznamili a vypadalo to super
  • Zajímalo by mně chlupatý zadku... Jak bys to radši viděl ty Warhammery 40k... Jako TW nebo jako Cohy? Já se těším na ty Warhammery od total waru...
  • Magister_Peditum
    A pak by se Relic mohl pustit do další Warhammer 40k hry. Třeba s přispěním (teď už) kolegů z Creative Assembly. Vím, zbožné přání. *3*
  • Podla mna to vobec nieje na skodu ! maju vacsi cas na vyladenie hry , lepsi balance , odstranenie bugov co prida hre na kvalite , radsej kvalitnu hru neskor .. ako zabugovanu hru ktora bude hned po vydani potrebovat milion patchov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit