Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    hahaha kárán kým hejhulo? Tebou? No to mě fakt nezajímá.... na trapný komentář přiměřená odpověď. Svůj názor na zloděje z blizzardu budu klidně postovat 24/7
  • Jack1947
    Normálně děláš slušnou diskuzi a pak začneš blejt a návážet se zase do něčeho, děláš to stále i když už si byl kárán že nemáš.
  • TheGGG
    a jaká postava připadá zajímavá tobě proč se nepochlubíš.... mě se třeba dělá blbě když vidím plastikové panáčky od blizzardu a omalovánkové moba odpady
  • Jack1947
    BW bych se moc neoháněl.
  • sleepless
    V dané chvíli bylo prostě potřeba vydat něco, co nám přišlo důležitější. Ani web není nafukovací a psát články do zdi (když je jich moc naráz, nikdo to nečte) nedává smysl.
  • jack

Kluci mám Vás rád, ale tohle je špatný . Pro člověka, který nestráví hodiny koukáním na jednotlivá videa z tiskových konferencí, máte zprávy pozdě...

BONUSWEB  - 12. června 2018  8:37  Nejlepší japonské hry od Segy vyjdou na PC -----------GAMES.CZ  - 14.6.2018 12:05 - Sega vydá své klasické značky na PC, dostanete Yakuzu i Valkyria Chronicles 4

BONUSWEB - 7. 6. 2018  19:42 - Agent 47 je zpět, Hitman 2 vyjde v listopadu

GAMES.CZ - 8. 6. 2018 11:20 - Agent 47 se vrátí už v listopadu, IO Interactive oznámili Hitman 2

• Jack1947
    Prd ty hlavni exkluzivity vlastněné Sony stejně nebudou mít port asi nikdy... ale já toto vítám více hráčů to třeba přitáhne ke konzolím. nebo aspon si budou moct zkusit něco z těch konzolí zahraát ;)
  • Konečne pochopili, že sa dá ísť aj takto. Exkluzivita na pár rokov a kým je to ešte zaujímavé, ale už nie novinka lákajúca davy, tak sa dá zarobiť aj na porte na PC. 
  • Jack1947
    Tohle mi příjde jako super krok, ještě že takhle nesmýšlí všichni...
    jistě jednou bych si to zahrál ale beru to jako vstřícné gesto takhle
    hlavně u Yakuzy ;)
  • smajdal
    A mě to tvoje "hodnocení knížky podle obalu" zajímavé nepřijde, spíše trochu hloupé. Asi komplex z toho, že sám nevypadáš jako cool sexy drsoň :-P
  • Je to zajímavé, ale mě osobně přijdou tyhle hry s nagelovanýma panákama, co se permanentně mračí, mají oči jako nějaký nepovedený mix evropana a japonce, jednoduše nehratelné. Jen vidím toho maxi brutálně cool drsoně na úvodní fotce a okamžitě ztrácím zájem i třeba jen zjišťovat o čem taková hra vlastně je. Je to jako když si člověk projíždí galerku softcore, je příjemně naladěnej, zmáčkne šipku doprava a najednou uvidí sedmdesátiletou smějící se hrošici, co po sobě patle hořtici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit