Přejít na výpis diskuzí
Sega vydá své klasické značky na PC, dostanete Yakuzu i Valkyria Chronicles 4
14.6.2018 | Šárka Tmějová
31 příspěvků
-
hahaha kárán kým hejhulo? Tebou? No to mě fakt nezajímá.... na trapný komentář přiměřená odpověď. Svůj názor na zloděje z blizzardu budu klidně postovat 24/7
-
Normálně děláš slušnou diskuzi a pak začneš blejt a návážet se zase do něčeho, děláš to stále i když už si byl kárán že nemáš.
-
a jaká postava připadá zajímavá tobě proč se nepochlubíš.... mě se třeba dělá blbě když vidím plastikové panáčky od blizzardu a omalovánkové moba odpady
-
BW bych se moc neoháněl.
-
V dané chvíli bylo prostě potřeba vydat něco, co nám přišlo důležitější. Ani web není nafukovací a psát články do zdi (když je jich moc naráz, nikdo to nečte) nedává smysl.
-
Kluci mám Vás rád, ale tohle je špatný . Pro člověka, který nestráví hodiny koukáním na jednotlivá videa z tiskových konferencí, máte zprávy pozdě...
BONUSWEB - 12. června 2018 8:37 Nejlepší japonské hry od Segy vyjdou na PC -----------GAMES.CZ - 14.6.2018 12:05 - Sega vydá své klasické značky na PC, dostanete Yakuzu i Valkyria Chronicles 4
BONUSWEB - 7. 6. 2018 19:42 - Agent 47 je zpět, Hitman 2 vyjde v listopadu
GAMES.CZ - 8. 6. 2018 11:20 - Agent 47 se vrátí už v listopadu, IO Interactive oznámili Hitman 2
-
Prd ty hlavni exkluzivity vlastněné Sony stejně nebudou mít port asi nikdy... ale já toto vítám více hráčů to třeba přitáhne ke konzolím. nebo aspon si budou moct zkusit něco z těch konzolí zahraát ;)
-
Konečne pochopili, že sa dá ísť aj takto. Exkluzivita na pár rokov a kým je to ešte zaujímavé, ale už nie novinka lákajúca davy, tak sa dá zarobiť aj na porte na PC.
-
Tohle mi příjde jako super krok, ještě že takhle nesmýšlí všichni...
jistě jednou bych si to zahrál ale beru to jako vstřícné gesto takhle
hlavně u Yakuzy ;) -
A mě to tvoje "hodnocení knížky podle obalu" zajímavé nepřijde, spíše trochu hloupé. Asi komplex z toho, že sám nevypadáš jako cool sexy drsoň :-P
-
Je to zajímavé, ale mě osobně přijdou tyhle hry s nagelovanýma panákama, co se permanentně mračí, mají oči jako nějaký nepovedený mix evropana a japonce, jednoduše nehratelné. Jen vidím toho maxi brutálně cool drsoně na úvodní fotce a okamžitě ztrácím zájem i třeba jen zjišťovat o čem taková hra vlastně je. Je to jako když si člověk projíždí galerku softcore, je příjemně naladěnej, zmáčkne šipku doprava a najednou uvidí sedmdesátiletou smějící se hrošici, co po sobě patle hořtici.