Přejít na výpis diskuzí
Sen o pomstě v traileru na StarCraft II: Heart of the Swarm
22.1.2013 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
jinak monolog Kerriganové je strašně generický, tož by se to obešlo i bez něj.
-
-
Mám stejný názor. Akorát bych místo slova generický použil slovo dětinský.
-
Vypada to na prvni nudny blizzardi trailer. Jen seda, jiz stokrat i jinde videna 'akce' v nudnym sedym prostredi. Probuzeni Kerigenovy je jedinej dobrej napad v celym videu.
-
-
Já osobně bych řekl, že každej kdo se z tohoto traileru neposadí na řiť, je jenom hater Blizzardu.
-
-
Marinaci strilejci slepe naboje, skakajici pod 10nasobne vetsi monstra jen tak bez nejakeho smyslu, sochy padajici pri silnem dupani a lode ktere jsou velke jako mesto a padaji z nebe na planetu i kdyz nejsou staveny do atmosfery me na zadek neposadi :-D
-
nie som hater blizzardu, len toto video nie je zase nič výnimočné ...náplň a "dej" videa je skôr priemerný, a video nemá žiadnu pointu ...graficky je to ale super a monštrá vyzerajú neskutočne
-
-
to ze tu pointu nevidis, neznamena, ze tam neni:)
-
Shoř v pekle!
-
-
-
fapfapfapfapfap
-
Pre anglicky hovoriacich take mensie preview (hlavne singlu). O vacsine z tych veci sa uz vedelo, o niektorych nie.
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=394643 -
-
Díky za ten článek. Jsem rád, že prohloubějí tutorialy, protože právě můj největší problém je udržet si kvalitní makro v průběhu celé hry, tak snad to pomůže a znova mě to navnadí do toho zkusit to hrát po netu :)
-
-
Tutorialy ti makro bohuzial nevylepsia ^^
Mozno trosku hej, ale pravdepodobne nie. Makro proste prichadza hranim...
-
-
-
Absolutní PECKA!
-
-
OT: Ty bys to mohl vědět, o čem bude podle tebe děj Legacy of Void? Nejsem v SC lore moc přeborník, ale na co by to mělo navazovat? Chápu, že se to dá bez znalosti lore HoS těžko odhadovat, ale tak nějak zhruba?
-
-
o zachranu vesmiru a preziti vsech tri ras, kerigen je jedina, kteraje muze zastavit tvurce hybridu a cast protosu + rainor se ji bude snazit pomoci. to bych rek podletoho co vime ted, dej se ale muze v hos pekne zamotat.
prvni cast kampane hos bude urcite o tom udrzet kerigan nazivu, protozeje ted je jasny cil č.1 pro vsechny tri rasy. -
Teoreticky
by se měli vrátit Xel'nágové a my budeme sledovat bitvu Zeratul vs Xel nágové a Kerrigan vs Xel Nágové (protože proroctví říká že Kerrigan je klíč k záchraně vesmíru
-
-
-
Hotovej den nezávislosti. *1* (se špatným koncem...)
-
-
osobne by som podotkol, že práveže s dobrým :DDD Den nezávislosti mal hororový koniec :D
-
-
Super. I v D3 jsou nadherna videa, tohle proste Blizzard umi a vzdy umel.
-
-
tj videa super ale hra na nic
-
-
Tohle je super! Skoda ze je pak Starcraft plnej ne moc zazivnych "in-game" animaci...
BTW. Meli by uz konecne udelat ten Starcraft film. Dik to prece nemuze byt takovy rozdil to udelat :D -
-
Jakto? Mě přišly in-game animace celkem dobry, hlavně zerathul na palubě byl epický *4*
-
Jenom musíš vymyslet dobrej scénář (po Diablu 3 se zoufale modlím, aby pro ten slavnej Warcraftí film najali někoho externího a nenechali to dělat Metzena), protože wow efekt z dvouminutovýho intra nevydrží na 90-120 minutovej film.
No a pak samozřejmě brutální produkční náklady, ale zase by mohli ušetřit na hercích *4* -
-
To ja zminil jen tak v mezich trollingu :D
-
-
*slaps himself*
-
-
-
-
Mohu se zeptat, co jsi očekával od D3? Já dostal to co jsem čekal , opravdu netuším (kromě zrušených arén) co tam mělo bejt navíc.
-
-
Co jsem ocekaval ? Dobre teda, zkusim to strucne a heslovite. Ale zaznelo to tady snad jiz 100x.
1. Grafika ala WoW. S tim souvisi vzhled itemu totalni des.
2 Atmosfera predchozich dilu ta-tam. Opet se budu opakovat je to omalovnka ne diablo.
3. Delka Actu (1 a 2 jeste ujde) 3 a 4 absolutni vysmech.
4. Itemizace a system dropu uplny sh*t.
5. Souvisejici s bodem 4 - preslavna aukce uplne znicila prave system dropu viz za zabiti Diabla padne par modrych hov*din jeste k tomu naprosto nepotrebnych.
6. System skilu pro dementy.
7. Slibovane PvP
8. Opetovna znovuhratelnos za jinou postavu naprosto nulova. 9. Korunu vsemu dodava paragon system - pridame bar, at ma stado co grindit.
Atd atd atd. Hra vyvijena jednim z nejbohatsich hernich studii 6 let, cekaci doba na hru 12 let a oni vydaji naprosty oskubany hadr - naservirovnay hracum na zlatem podnose ... Tohle neni diablo a nezaslouzi si vubec k 1 a 2 dilu nosit stejny titul je videt, ze Blizzard North, ktery delal puvodni dily, Blizzardu opravdu chybi. Apropos zitra vychati open-beta "Patch of Exile" a takhle nejak melo vypadat pokracovani Diabla, doporucuji vsem opravdovym fandum ARTS, fanatici blizzardu, hre se radeji vyhnete. -
-
1. Pokud ti grafika prijde stejna s WoW tak jsi slepy, je to uplne jinak stylizovany.
2. Atmosfera v prvni aktu je vyborna (Halls of agony), to same treba v aktu 3. na hradbach,
5. Je videt, ze o tom vis uplny hovno, protoze s plnym valorem mas zarucenej drop rare itemu z bossu a z champion packu. Pred lvl 60 mas pri prvnim zabiti garantovany rare itemy a myslim, ze dalsi patche to zmenily tak, ze to plati ted pri kazdym pruchodu.
6. System skillu byl znam dlouho pred vydanim a kazde si mohl udelat obrazek z bety nebo z videii. Tudiz nekupoval jsi zajice v pytli.
7. Totez co bod 6. - Taktez znamo dopredu. -
-
Grafika hyri baravami, stejne jako to je ve WoW, kde narozdil od Diabla to ke hre patri, tohle mi nevyvratis. Pust si PoE a uvidis rozdil.
Atmosfera prviho 2,3,4 aktu je jen vysmech, stejne jako celkovy pribeh a hlasky bossu v D3.
To ze se dopredu neco vedelo, jeste neznamena ze se to nedalo predelat k lepsimu.
Ale priznavam, ze jsem naletel blizzardu a hypu kolem, proste jsem cekal uplne neco jineho a myslim si ze jsem nebyl sam.
Dohral jsem tuto slataninu ze sebezaperenim na 2 obtiznost a ihned prodal, dokud to melo jeste nejakovou cenu. A to co jsem psal za tim si stojim. -
-
Ja si zase stojim za svym =) Ano Diablo 2 bylo lepsi nez je soucasny D3. Ale D3 se bude stejne jako D2 hrat jeste hodne dlouho, protoze proste a jednoduse blizz tu hru umrit nenecha a dokazuje to od prvni dne patchema vylepsujici hru.
-
Jop, přesně, to je o čem mluvim. "Barvyčkííí, fuůůůůj", a tím argumenty končí. Pořiď si monochromatickej monitor, ty komiku :)
-
-
Internetovej anonym mi vyhrožuje fyzickým násilím. Jejda *8* *13*
-
to - kostej . Pokud to je jak pises, v tom pripade bys potreboval dostat poradne po drzce, mozna pak by se ti v te tvoji makovici rozsvitilo.
-
Co to znamená "nejakove"? A ne, rodiče mě už pěknejch pár let nic neučí, přesně jak říkáš *1*
-
Ty sasku, az budes mit nejakove srozumitelne argumenty a rodice te neuci slusne diskuzi, tak se vrat a zkus to znova.
-
-
-
Seriózně, nechápu lidi, co mektaj o omalovánkový grafice v D3. Na D3 mě sere opravdu hodně věcí, ale grafika fakt mezi ně nepatří; vizuál je naopak jeden z hlavních trumfů tý hry.
To si zase ten tragéd někde něco přečetl a teď to papouškuje kudy chodí, protože jeho vlastní mozek má aktivitu prvoka...
-
-
-
-
Ted se tu vyroji stopadesat noobu co boud plakat ze neni film od blizardu, ale to co si neuvedomi ze je rozdil udelat dvou minutove vidjko a dvoj hodinovy film.
-
-
je to rozdil, ale plakat budu stejne :D
-