Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nj, to me stve...kriznik velky jak mesto a ve hre to je takovy prcek
  • tento prehravac na games.cz otras...nechapem preco to nemozu davat na tytrubku ako kazdy ostatny web
    • tak si vypni HD
  • Super videjko už se těším na hru *4*
  • Ta socha spadla asi ze strachu :D
  • Jen dvě věci můžu říct o Blizzardu, kdysi uměli dělat dobré hry, a zatím stále umí dělat supr videa....nicméně některým neunikne (záběr kdy je voják rozšlápnut) klasický řev, který se táhne už asi 30 let filmového i herního průmyslu stále dokola a stále ho rvou do všeho, co se hýbe....
    ale jinak pěkné videjko :) toť vše
    • lebo konkretne SCII je zla hra a SCI bol urcite lepsi:D? SCII je presne to co kazdy cakal pri diable sa to povedat neda
      • Shaker
        Co se SC tyka, tak mam cely to universum rad, ale jednicka byla proste original, prineslo to celej ten svet a s tim proste dvojka souperit nemuze, i kdyz to, co ma prinasi v lepsi grafice, hratelnosti a je to taky paradni hra...
  • kostejnesmrtelny
    Až na tu sochu, která byla fakt HODNĚ do očí bijící, naprostej nerdgasm *14* Ten padající křižník to zabil.

WotLK intro stále stojí neporaženo, ale něco takovýho (rozuměj: regulérní bitvu) jsem chtěl vidět...no, od dob videí k War II *5*

EDIT: Jo, ještě ta "hudba"! Doufám, že toho bude ten datadisk plnej! Viz famózní "The Hive" ze soundtracku k WoL:
    http://www.youtube.com/watch?v=tbbVbqtUyqk
    • Shania
      ta padajici socha je symbolický pad mengska a toho konkretniho sveta.
      • kostejnesmrtelny
        No ne, fakt? Jsi si jistej? *3*
        Jde mi o to, že tam mohli aspoň přidělat pár lingů jak jí okusujou nohy nebo tak něco. Ne že jen tak sama od sebe spadne.
        • Shania
          treba az nekdo tovideo poradne rozpitva snimek po snimku, tak nejakeho najde:)
    • Shaker
      pro me porad zustava nejepictejsi "Battle on Amerigo", protoze, ze bylo v podstate tak nejak prvni, co se mi od Blizzu vrylo do pameti, ale filmecky, to oni umi :)
  • Ethy
    Tak tohle je hodně epic... Cinematic videa prostě Blizzard umí :). I když jsem strašná lama v mulťáku, tak určitě kupuji v první den launche, těším se na singláč a jestli ještě stihnou vydat Blizzard Allstars, tak bude jedině dobře :)
  • Zayl
    No jo, aneb máme hodně pěněz z WoW a můžeme si dovolit držet separátní divizi která maká jen na tomhle.

Už aby to vyšlo.
    • kostejnesmrtelny
      Yeah, protože dokonalý cinematics začal dělat Blizzard až po úspěchu WoW...
      http://www.youtube.com/watch?v=99jXY7oCmz4l
      *3*
  • Najrpv som nevedel co tam pada na to mesto, no ked som videl ze to je Cruiser tak mi naskocila husia koza :D.. Vynikajuci cinematic! Naozaj je velka skoda ze filmova scena nemoze robit v takejto grafike filmy v hram.
  • Mě se to moc nelíbí, nejslabší intro od Blizzardu co pamatuji.
    • Best troll EU !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit