Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se

• Derp_1337

Tak nějaký scénář to určitě mělo. Jen nebyl moc dobrý. 😂

• hm, neviem, mne osobne napriklad CP:Edgerunner sadol aj ked uz nie som taky CP universom pozitivny ako kedysi (a OST to ma velmi dobre, teda vokalizovane skladby mam na mysli)

pripadne Nightmare of the Wolf na temu Witchera, tiez to malo dobry ohlas.

az mi to pripada ze ked to spravia naimovane, je vecsia sanca ze to dopadne dobre, nez live action :D

• Pupu

Ano, umím číst.

• Sylar

Hej ale ten je pokial viem blacklistnuty v holywoode, opravte ma ak sa mýlim :D

• Rychle a zbesile 9 melo nejaky scenar? :O 

• No... tomu by ta role i slušela. Má slušně charisma a to od Sheparda očekávám především. 

• milosk97

Tak koukám, že nejsem jediný, komu připadá TLoU seriál až na pár detailů stejný jako hra. A to říkám jako někdo, kdo hrál poprvé hru na PC po shlédnutí seriálu a pro kterého měl seriál některé části lépe zpracované než ve hře. 🙂

• Bylo by funny kdyby se hlavní role ujmul Henry Cavill a po jedné nebo dvou řadách se zase odpálkoval dopryč jakmile seriál nabere divoký spád.. :D Už bych se tomu ani nedivil.

• Pussyeater69

To bude zas katastrofa... 

RIP Dragon Age a Mass Effect 2007-2017

• Inquisitor

Článek je o seriálu, ale jinak se obávám, že máš pravdu.

• J.V.Stalin

Zack Snyder? To si doufám děláš srandu?

• Pupu

Výtečně. Zprznili mi Dragon Age, tak proč tou kudlou v zádech ještě neotočit a nepokračovat k Mass Effectu.

• Zajimave, jak se lisi vnimani pribehu kdyz hru hrajes a kdyz jen cumis na serial, ze? Protoze zrovna TLoU mi prislo zfilmovane az na detaily temer 1:1. Zatimco hru obdivujeme pomalu za priheh stoleti, na serial klademe vyrazne vetsi naroky. 

Coz je podle me ten duvod, proc je tak obtizne tu latku zfilmovat atraktivne. 

Fanboys se dost casto nejde zavdecit. 

Privest novacka do universa ktere se casto poodhaluje na plose desitek hodin zase neni jednoduche. 

Podle me je to nevdecna role i pro pomerne zajimava jmena. I takovy Warcraft dopadl pomerne nezazivne, protoze je sakra rozdil 3 min opening cinematic pro fanboye a 2h film. 

• Jop, pravda.

• Derp_1337

Když už teda počítáš animované adaptace jako Arcane, tak to už můžeš počítat i mega úspěšné Pokémony. Nebo Castlevania.

• Derp_1337

Tak Cyberpunk Edgerunners byl animák, to je trochu něco jiného. 

Když by se měli počítat anime adaptace, tak tam toho bude mnohem víc. Třeba mega úspěšná adaptace Pokémon. Nebo Castlevania či další.

• Cyberpunk byl v pohodě, Fallout taky.

• KIMCID

Prosím raději ne, mám ME moc rád.

• Ten Zack je fakt dobrej joke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit