Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exoslav

Jestli to bude od Amazonu, tak nečekám nic jiného než lejno vyblité koněm do kterého šlápnul prašivý čokl. Díky, ale zapisuji si seriál na ignore list.

• Pupu

Výtečně. Zprznili mi Dragon Age, tak proč tou kudlou v zádech ještě neotočit a nepokračovat k Mass Effectu.

• Inquisitor

Článek je o seriálu, ale jinak se obávám, že máš pravdu.

• Pupu

Ano, umím číst.

• Pussyeater69

To bude zas katastrofa... 

RIP Dragon Age a Mass Effect 2007-2017

• Rychle a zbesile 9 melo nejaky scenar? :O 

• Derp_1337

Tak nějaký scénář to určitě mělo. Jen nebyl moc dobrý. 😂

• KIMCID

Prosím raději ne, mám ME moc rád.

• KronosDeret

Jediný komu bych s tím věřil je Joss Whedon. ME nemůže být jen akční sci-fi, musí to být vztahovka, kde právě vztahy mezi členy posádky jsou to co je nakonec zachrání a potažmo i zbytek galaxie. 

• Sylar

Hej ale ten je pokial viem blacklistnuty v holywoode, opravte ma ak sa mýlim :D

• No to bude velká bída.... ostatně vidíme jak dopadá naprostá většina takových projektů.

• No tak, už jen fakt, že se toho ujme někdo kdo figuroval u série RaZ je docela odstrašující, neboť celá série RaZ má v sobě filmařského umu asi tak co by se za můj špinavý nehet vešlo :( ...vím, že to je utopie, ale za mě by byl dobrý Mass Effect třeba z pera Neilla Blomkampa, Zacka Snydera, nebo třeba Jon Favreau, ale o tom si můžeme pouze nechat zdát. A co se společnosti která se toho ujme, tak určitě prosím ne HBO, Netflix ani Disney. Doporučil bych Amazon, těm se v posledních letech docela daří (víz. třeba The Boys a nebo par let předtím Whell of Time). Díky a čau :-D 

• J.V.Stalin

Zack Snyder? To si doufám děláš srandu?

• Ten Zack je fakt dobrej joke

• Smegma

Zack Snyder? 😂

• Těším se

• Nějak si kromě Arcane nemůžu vzpomenout na nějakou vyloženě super adaptaci a ne, TLoU není žádný úžasný dílo, je to ok v kategorii jednou kouknout a zapomenout, nevybavim si jedinou scénu z toho takže můj optimismus už zřejmě odpočívá na krchově

• hm, neviem, mne osobne napriklad CP:Edgerunner sadol aj ked uz nie som taky CP universom pozitivny ako kedysi (a OST to ma velmi dobre, teda vokalizovane skladby mam na mysli)

pripadne Nightmare of the Wolf na temu Witchera, tiez to malo dobry ohlas.

az mi to pripada ze ked to spravia naimovane, je vecsia sanca ze to dopadne dobre, nez live action :D

• Zajimave, jak se lisi vnimani pribehu kdyz hru hrajes a kdyz jen cumis na serial, ze? Protoze zrovna TLoU mi prislo zfilmovane az na detaily temer 1:1. Zatimco hru obdivujeme pomalu za priheh stoleti, na serial klademe vyrazne vetsi naroky. 

Coz je podle me ten duvod, proc je tak obtizne tu latku zfilmovat atraktivne. 

Fanboys se dost casto nejde zavdecit. 

Privest novacka do universa ktere se casto poodhaluje na plose desitek hodin zase neni jednoduche. 

Podle me je to nevdecna role i pro pomerne zajimava jmena. I takovy Warcraft dopadl pomerne nezazivne, protoze je sakra rozdil 3 min opening cinematic pro fanboye a 2h film. 

• milosk97

Tak koukám, že nejsem jediný, komu připadá TLoU seriál až na pár detailů stejný jako hra. A to říkám jako někdo, kdo hrál poprvé hru na PC po shlédnutí seriálu a pro kterého měl seriál některé části lépe zpracované než ve hře. 🙂

• Derp_1337

Když už teda počítáš animované adaptace jako Arcane, tak to už můžeš počítat i mega úspěšné Pokémony. Nebo Castlevania.

• Cyberpunk byl v pohodě, Fallout taky.

• Derp_1337

Tak Cyberpunk Edgerunners byl animák, to je trochu něco jiného. 

Když by se měli počítat anime adaptace, tak tam toho bude mnohem víc. Třeba mega úspěšná adaptace Pokémon. Nebo Castlevania či další.

• Jop, pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit