Přejít na výpis diskuzí
Série Assassin's Creed vrátí víc pasáží ze současnosti a má materiál na deset let dopředu
27.2.2015 | Adam Homola
53 příspěvků
-
města se naučili dělat opravdu krásná, jen ty hry k tomu trochu skřípou.. u Unity jsem si řikal, že je skoro škoda že nedělají nějaký edu soft pro školy, učit se o Fr. revoluci tímto způsobem by bylo jistě poutavé, ale edu soft asi moc nenese *4*
-
Přesto že sem "moderní" pasáže dvakrát nemusel Desmondova linie pojila jednotlivé díly a dávala jim smysl. Poté co se to v AC3 uzavřelo ztatila pro mě značka část svého kouzla.
Netuším kam se AC nyní ubírá a kam ho budou tvůrci směřovat ale na můj vkus se původní koncept příliš rozmnělnil a rozhodně nemám chuť si ho každoročně kupovat. -
dufam ze bude po mape aspon 10 000 bedniciek aby mala hra aspon nejaky dej *1*
-
Nejotravnější část série budou více rozvíjet, tak to potěš...
-
v assassins creedech se posledních pár let mění jenom jediná věc, a to prostředí, jinak vše ostatní je to stejný, omýlaný pořád dokola.
-
-
Dokud hráčům hopkání stačí, tak není důvod jim to neprodat.
-
-
Stále nechápu že nejde o to koľko, ale ako kvalitne. Telenovely majú tiež materiálu na 10 rokov...
-
Už nevím,co si mám myslet. Hráči by měli začít používat mozek a nepodporovat omílání toho samého stále dokola.
Když si vzpomenu na trailer k UNITY - bomba! Pak o tom každej žvanil a nakonec se dozvím, že to byl jeden velkej BUG.
Pak The Order 1886 - vidím první záběry a říkám si:"Bomba, vypadá to pěkně!" A nakonec se opět dozvím, že to stojí zaprd.
Nemám stroj na hraní takových her, ale říkám si, že o nic nejspíš nepřicházím. Jako hráči mi pak nezbývá než říct, že je to opravdu ztráta času. -
A za 10 let zacnou recyklovat od jednicky kterou uz si nikdo nebude pamatovat. Tesim se do duchodu, mrtvicka nebo dve a hned si taky uziju toho padesateho asasina
Lidska pupulace je cim dal tupejsi, inteligenti maji jedno dite zatimco simpletoni soustaji jak kralici. V budoucnosti se to nepochybne bude regulovat, ale nase generace bohuzel musi tu majoritu tupounu a her pro tupouny pretrpet =) -
-
Ty jsi neskutečnej pitomec. Doporučuju ti v tvém případě držet pysk o nějakých simpletonech. Zkus si taky zašoustat, bude líp.
-
-
Pojetí současnosti v AC1/2Brotherhood/Revelations docela dobře zapadalo do příběhu. V Black Flag to byla obtížná veš a podle mě naprosto zbytečná, takovej scénáristickej úlet. Pokud to bude mít hlavu a patu jako za dob Altaíra a Ezia, proč ne. Ale ocenil bych hlavně návrat k nějakýmu solidnímu příběhu, Unity je pro mě velkym zklamáním pokud jde o hlavní příběh. Virtuální turistika v podání série AC je super, ale chce to i obsah. Upřímně si po dohrání Unity nevybavuju jedinej silnej charakter. Z předchozích dílů si určitě na pár oblíbenců i padouchů vzpomenu.
-
-
Gameplay byl taky šit .. automatická čepel ? Wat Díí fak. *9*
-
-
Osobně mi taky přijde série AC už tak trochu ohraná a byl bych raději, kdyby už místo toho vyvíjeli něco jiného nebo se vrátili k perskému princi. Ale na druhou stranu chápu, že když jim to vydělává peníze, tak není důvod přestat.
Co se mi však nelíbí je to, že tu odpůrci této série v diskuzích dost uráží hráče jenom za to, že je baví hrát něco, co se těmto odpůrcům nelíbí. Kolikrát tu jedinici napadají inteligenci těchto hráčů, ale můj názor je jednoduchý: I blbec může ostatním nadávat do blbců :-) Vyjádřit svůj názor na sérii je jedna věc, ale začít furt dokola urážet, to je věc druhá a už je to i ohrané stejně jako tato série :-)