Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se za pravopisný chyby..psal jsem ve spěchu *4*
  • Neodolal jsem a znovu si zahral AvP 2 a to za marine team..zíral jsem, jak i přes ty léta si hra o sobě zachovává tak dokonale propracovanou hororovou atmosféru!!! Sofistikovaný pohyby vetřelců (žádný plížení rychlostí slimáka 50 metrů před hráčem, aby měl dost času jej zaregistrovat), člověk se opravdu furt otáčel a nedej bože, aby zhasla baterka - jediný oko v celý hře, protože je tam opravdu kupa tmavých zákoutí, který bohužel v colonial marines nevidím. Všimli jste si někdy z gameplaye, aby se v colonial marines hráč zběsile otáčel a střílel na všechny strany, jen aby se k němu vetřelec nepřiblížil ani na půl metru (to v avp znamenalo při větším štěstí půlka healthu v čudu, ve většině případech smrt - kyselina se v posledním případě vždy postarala o své). Je pravda, že na hře tvůrci dost zamakali - zvuky zbraní, desing atd., ale výše zmíněný body, který dělali z titulu opravdu filmovej a hororovej zážitek, mi tam pořád chybí. Čas ještě mají, doufejme, že jej tvůrci opravdu využijí a my se dočkáme znovu zážitku, jakej jsme zažili naposledy v AvP 2 *3*
  • stoupeek
    tak podoba tam je, malá, ale je. Jestli dávaj jako bonus k předobjednávce herní obsah, tak bych chtěl demo. Vzhledem k tomu, že tý hře zas tolik nevěřim, tak mi bonusový postavy budou k ničemu, když mě to nebude bavit:).
  • nehledě na strach, kterej v tom prostě chybí. To už si raději znovu prolítnout AvP
  • řekli vetřelec, ona slyšela ilegální vetřelec a podepsala ... :D
  • Lawliet
    No on tam je uplně automaticky implementován.. *15* Už při vydání..jen si to musíš předobědnat *1* , ale máš pravdu v předobědnávce by eventuelně mohlo být něco, ikdyž je to "jen" předobědnavka, což znamená plná pálka no..
  • a co vasquez, je tam vasques? ta jedina tam mela koule *1*
  • rami.cz
    Pokud se nemylim, tak vyvojari tvrdili, ze jdou po stopach filmu Aliens (2. dil). Tyhle "postavy" by mely byt, v tomto pripade, jiz automaticky implementovany do hry, ne?
    U predobjednavky bych radsi chtel videt neco jineho *7*
  • Drake a Apone si jsou možná trošku podobní, ale Hicks vypadá jak Ken a Hudsona bych nepoznal ani náhodou.
  • Si muzou nechat zdat, cekani na ohlasy a recenze to jisti. Zavani to 6 hod. singlem a kecy o prodlouzeni herniho zazitku "povedenym" MP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit