Přejít na výpis diskuzí
Šest minut akce v nano dómu na záběrech z Crysis 3
15.11.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
No...nevypadá to ÚPLNĚ špatně. A moc nechápu problém některých lidí s autohealem. Ono je celkem jedno, jestli se ti zdraví doplní samo nebo jestli si ho budeš doplňovat lékárničkama válejícíma se každý dva metry po všech policích a stolech.
-
-
Celkem mi vyhovoval systém v Max Payne 3, kde byl autoheal opravdu jen decentní a jinak hráč musel sbírat "drogy proti bolesti".
-
-
MP3 jsem ještě nehrál, tak nevím, ale pokud je to tak a painkillery jsou "celkem nedostatkovým zbožím", tak by to nemuselo bejt špatný.
-
-
válející se všude samozřejmě ne ale doplnění života by tě melo přimeť si všímat detailu okolí a hledat heal
-
-
v jedný hře je to dělaný tak, že voják má jakoby "štít" kterej se v krytu regeneruje po vyplácání ale zdraví ne, to se musíš ošetřit...to mi přijde jako dobrý kombo...
-
-
Jo něco v tomhle stylu. Kdy ti hra nějakou tu chybku odpustí ale nedovolí ti rambo style.
-
-
Tak to má Halo - štít- auto a zdraví na lékarnicky. Podle mě nejlepší systém jaký kdy kdo vymyslel je v PREY
-
-
-
Třeba Far Cry 2 přišel se zajímavě pořešeným systémem zdraví.
-
Tak ono ani jedno řešení není úplně ideální. Mě by osobně víc sedlo kdyby se mě hra snažila přimět přímo víc se krejt a nenechat se postřelit než hledat lékárničky.
-
-
jn chtělo by přijít s nějakým novým pořádným cover-systémem pro FPS. Jako např.: měl Medal of Honor (2010).
-
-
-
-
Jsem zvědav co bude lepší Crysis 3 nebo Far Cry 3? Jinak Crysis 3 asi nerozjedu - to zase budu muset kvůli tomu dokoupit komponenty...ach jooo.
-
všichni jste tady psychopati, Crysis byl, je a bude jednou z nejlepších a nejdokanlejších her vůbec...
-
No teda...čekal jsem nějaký grafický posun vpřed, ale co je tohle? Kouř, výbuchy a vůbec obecně particle efekty stojí za prd, fyzika naprosto otřesná, voda nudná, jinak naprosto nic zvláštního... A ještě je úžasně vtipné, jak tam běhá, střílí přes optiku (což je samo o sobě kravina), optika se klepe jak ďas ale kříž sedí nehybně uprostřed xD
-
-
Lol vidim, ze tu je dalsi debilek co si mysli ze neco zna a dela ze sebe magora. Jen tak dal debilku roznasej svoje "moudra", vsechny nas tvuj nazor zajima...
-
ta voda je fakt nudná, vůbec mě nepobavila!
-
-
No že jo. Pořád čekám kdy vstane a třeba začne tancovat a ono nic.
-
-