Přejít na výpis diskuzí
Šestiminutové video z Thiefa opakuje známé, ale vypadá hezky
4.2.2014 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
Přijde mi, že hrdina konečně vypadá, aspoň ve srovnání se staršíma screenama a videama, jako menší emo buzík než býval dřív.
-
-
Možná sis na to za ten rok už zvyknul.
-
-
ta hra ma hodne dobry prvku
-
Trochu se obávám stereotypního prostředí (stejně jako v Deus Ex 3), ale jinak mě tohle video celkem navnadilo.
-
vypada to dobre, jen mne kradeni v hrach nebavi, protože se mi bridi i moralne. Obzvlast za takovych podminek kdy jsou všichni nemocni a asi potrebuji penize na lekare a pod.
Co bych ale hre na zaklade videa vytknul je takova ta komprimace všeho, všechno je moc maly a blízko u sebe. Takovy konzolovy nešvar posledni doby. -
-
vazne sa troll ide ohanat moralkou?:ODD
-
fag
-
Neboj, krades bohatym imperialistum a davas chude vykoristovane pracujici tride *5*
-
-
Presne tak, oni to vSquare Enixe tajja, ale Garret je v skutočnosti sám Jánošík.
-
-
-
Asi som rád, že zo starých Thiefov mám skúsenosti len s tým posledným a aj to nie dlho, takže v tomto prípade sa ma netýka žiadne: vtedy to bolo tak a tak a teraz je to inak a to je nahovno. Toto je prvé video, ktoré z nového Thiefa vidím, a práve sa stal mojou najočakávanejšou oznámenou hrou...Veď to vizerá úple perfektne!!!
-
Najväčšie zlo v tejto hre je možnosť voľby zabíjať a arcade štyl hrania jak dishonored
a ďalšia vec: "POSR*TÝ MODRÝ FILTER" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Presne jak v Battlefield 3 FUJ brightness 100% všetko vidno a do toho MODRÝ FILTER FUUUUUUUJ...dufam že sa to bude dať vypnúť a hlavne dúfam že tam budú ambient sound: ako zvuk vetra vŕzgajúcej podlahy atď. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=xd7N89ODxkk *16*
-
-
Garrett koukám dostal upgrade. Rambo luk. Původní Thief byl simulátor zloděje, jak atmosférou, tak mechanikou hry. Tady to vypadá jako obyčejná stealth FPS akčárna dnešní doby. Meh...
-
PC nic ? To má vyjít později ? Jen se ptám nakonci videa nebylo.
-
-
Místo mínuska stačilo říct že datum je pro všechny platformy *3*
-
-
-
Tak na to se hrozně těším :)
-
1:39
"In a world of Thief, nothing is out of bounds, and nothing is out of reach."
OK, až to vyjde tak hned první test - jde vystřelit lano na nějakou budovu na okraji mapy a jít "dál"? Pokud ne, tak jsme v traileru slyšeli evidentní lež.
A pro pana Smutného - pokud to v zahraničí nedostane sodu (abyste si taky přihřáli polévku), tak byla známka 7 ~ 9 jistá už při prvním traileru, tak nezkoušejte žádné "s mírnými obavami se těším". -
-
Já na zahraničním webu četl první dojmy z rozpracované verze a leveldesign se zdá být velice nechutně lineární. Snad ani nejde spadnout ze střechy, pokud si to vývojář nepřál.
-
S těma krámama běž k doktorovi ;)
-