Přejít na výpis diskuzí
Settlers Online - jak se hraje legendární strategie v browseru?
9.2.2012 | Karel Drda
38 příspěvků
-
osobne nechapu pojem Beta a Plat eurama. Aspon u MMORPG kdyz je beta tak nasleduje Wipe takze u settleru to vydim ze tam nasolite kupu prachu a oni vam pak s radosti smazou ucet a budou se strasne smat ze na vas tolik vydelaly. Asi sem potkal typka je lvl 32 ma zlatou rucernu a vsechny bandyty vymlaceny. Osobne my to nejde moc dobre us sem u medium campu a je to celkem Hard kdyz poslete 200 vojaku a general se vrati bez armady.
-
Hlavním záporem hry je, že vás nutí opakovaně dělat to samé dokola. Právě proto s ní po pár týdnech končím. Ze začátku se jednalo o důl s šutrama. Teď je těch dolů nespočetně a ještě se k tomu přidala pole a studny. Hra se tím stáva dalším farmvillem, kde cíl z lidí dojit peníze je až moc vidět.
Nápad a provedení supr. Na rekreační hru taky supr, ale neustále dělat dokola totéž je fakt vopruz. Uvidíme co vymyslí s PvP a jak hru budou dále vyvýjet. Tak či tak autorům držím palce. Dobrý nápad. -
Legalni svindl. To je presne to spravny slovo.
-
Škoda, že to není v mandarínštině.
-
Kamo to neni pravda da se to hele v cajku a je to stejna navykova zabava :) ja sem to zacal hrat pred rokem a pul na nemeckym beta serveru. Ucim se celej zivot jen anglictinu, nemecky sem neumel ani slovo a zacal sem to hrat... Nejhorsi na tom bylo ze sem fakt nerozumel nicemu. Ani hlavni nabidce... Nebejt google translatoru tak sem byl v riti :D
-
jo uz to hraju nejakej tne patek a musim rict pecicka hodne navykova a to sem na settlerech 1 a 2 stravil svoje mladi :) a u nas to drtime v praci vsichni a to vcetne sefa :)
-
uz to smazime pres rok na nemeckym serveru a je to znacne navykovy.
-
20$ každé pondělí na můj účet, jinač píšu email *5*
-
Pamatuji si, že jsi říkal, že máš nějakou "jazykovou nemoc". Ale tak zrovna Settleři snad nejsou hra, ke které by jsi potřeboval nějaké pochopení příběhu nebo tak. A ta trocha angličtiny v názvech surovin, budov, jednotek (jako u každé strategie) by snad i pro horšího angličtináře neměla být až takový problém...?
-
Další zmrvená značka jako AoE ?
-
To chce prestať fňukať a niečo s tým robiť *3* Sakra keď už nič iné, daj si na pozadie Google translator a čo nebudeš vedieť, hneď prekladaj. Postupne sa zlepšíš?
-
Jsem prostě fanda těchto her (v češtině) a tak jsem si posteskl že hra neni v češtině tak jako třeba Might and Magic: Heroes Kingdoms nebo Age of Empires: Online tak i u tehle mě mrzí že si ji nezahraju, ne že by se nedaly hrát _e základní znalostí angličtiny ale prostě to není ono. *11*
-
škoda že to není v češtině *13* *13*
-
Proč není to dovoleno?
-
Joo tak tohle určo vyzkoušim :)
-
Přestaň už konečně všude brečet, že to není v češtině. *7*
-
Tak o tomhle se nesmí dozvědět moje žena. *13*
-
Škoda že to není v češtině.