Přejít na výpis diskuzí
Seznam společníků z Mass Effect 3 je tajný
2.11.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
tali garus kaidan/ashley Sanders Liara tidle jsou zatím oznámení
-
Tajny? Vetsina spolecniku byla stejne zcela bez duse.
-
ciastocne, vo ingame videach som moju osobnost nezaregistroval :)
-
Tu osobnost vytváříš ty, jestli je nabubřelý hrdina, tak poděkuj jen sám sobě. *3*
-
A tvoje pointa? Co to má společného s tím, o čem je tu teď řeč. Jestli narážíš na to, že mám rád EA, tak se mýlíš.
-
mne by nechybal, "nabubrely" hrdina, ostatni aspon maju nejaku osobnost
-
Rozdil ale je,jestli to nekdo dela bez opravneni,coz dela urcite i spousty programu a rozdil je,kdyz si to nekdo da primo do smlouvy.
Tomu se rika drzost ty intelektuale. *3* -
Koukám že má oblíbenost stoupá...
-
zbytocne rozoberat piratenie.. len mam otazku: zober si EA, beru strasne dotacie na vyrobu hier z kanady, a predsa ich hry stoja cca tolko isto ako hry od inych vyvojarov, je to pokrytecke alebo su len chudaci ? :)
-
Jen ať tam je Tali pls
-
"vyuzivani osobnich dat a prodeje tretim stranam ani nemluve." Pokrytectví největšího zrna...takže předpokládám, že nemáš kartu do bankomatu, doma internet ani satelit, mobil taky nepoužíváš, legitku do MHD taky nevlastníš...nikdy si s nikým neuzavíral kupní smlouvu...i u takových věcí hrozí zneužití os. dat a prodej třetím stranám...ale to tě vůbec netankuje co? Proč si nekopnout do Originu...tady se fakt schází intelektuální lůza
-
A co teprve, kdyby tam nebyl Shepard! *4*
-
Najviac by uspeli keby to dali na steam (a ostatné systémy) aj origin s tým, že na origine by to bolo lacnejšie. Ľudia ktorí majú hry len od EA alebo im origin nevadí si to kúpia na origine a ostatní na steame resp. iných systémoch. Takto si akurát robia zlé meno.
-
Hry nejsou písnička. A většinu hudby co poslouchám, mám zakoupenou.
-
Pokrytec proto, protože zdánlivě bojuješ proti nespravedlnosti, ale přitom je to z tvé strany jen další nespravedlnost - hru si nelegálně stáhneš, omlouvat to je zcestné. Ještě jedou, pokud nepřistoupíš na podmínky prodejce, nemáš na produkt nárok. Chudák proto, že vůbec hry pirátíš.
-
Hlavní je jestli tam bude Garrus.....bez něj by to nebyl Mass Effect *3*
-
ja nevím ale mi stejně už všechny spol. známe hehe
-
Definuj slovo chudak a pokrytec.
-
Jasně a tys nikdy nic nelegálně nestáhl... ani empétrojku, že... Hlupáčku...
Jinak k tématu, ultraxenofobka Ashley tam bude, takže neni co řešit a naprostá spokojenost... -
Jedno to neni,vzhledem k tomu,ze jedna sluzba ti bude brat tve hry pod 2 letech a ta druha ne.O vyuzivani osobnich dat a prodeje tretim stranam ani nemluve.