Přejít na výpis diskuzí
Seznamte se s Arthurem, hlavním hrdinou Red Dead Redemption II
29.9.2017 | Adam Homola
47 příspěvků
-
dalsi kramy, postaci pc :)
-
Jo a mit doma samej kram konzole :(
-
To maš pravdu, Rockstar je značka kvality, ale taky GTA 5 žadnou kritiku nemělo, pokud to bylo jenom na konzolach, až pak když to vyšlo na PC, žadna kritika, jako za sociku, 100% lidi voli komunisty, to sou naši konzolisti *1*
-
na druhou stranu, Rockstar si kvalitu svých her umí pohlídat, zatímco většina konzolových exkluzivit je přehypovaná až hrůza, RDR je opravdu dobrá hra
-
Jesli se chtej vyhnout kritice, ať to vydaj jenom na konzole a žadny kritiky se nedočkaji, ať je to jaky chce *1*
-
Jak sám dokazuješ, hodně retardů je na obou stranách :)
-
vzhledem k poslednimu vyvoji na poli emulatoru jiz neni co zavidet to same co maji konzole si na PC zahrajeme take *1* A netreba k tomu domaci zbirku hromady jednouceloveho navzajem nekomatibilniho HW
-
Jednička byla hezká hra, ale osobně se mi pořád o dost víc líbí GTA. RDR je v podststě totéž, jen v jiných kulisách a víceméně bez humoru.
-
Závist je hřích nerdíku.
-
Ty si mykáš?
-
Konzole potrebuji tyhle podpasove taktiky jako je exkluzivita, protoze v primem zapasu s PC by jinak neobstaly.
-
To je
-
ten krám se vyplatí i kvůli samotnému Bloodborne, ta hra mě neustále fascinuje svým světem a atmosférou a pořád se tam vracím. Je to temně pokřivené, vše je tam špatně a já to prostě miluju. Prostě totální masterpiece. Ta hra má problém, že dvojka dle mého vždy bude horší, pochybuji, že jde vytvořil lepší atmosféru ve hře. Snad dvojka nevznikne a pokud ano snad to bude prequel o otcích zakladatelích...
Promintě nechal jsem se unést... -
na youtube si to určitě PC hráči užijí.... *3* *3*
-
ty nemáš pravdu, udržet si v dlouhodobém hledisku dobré jméno je pro ně důležitější, než těch pár dropsů co vydělají na PC, kde jim pak tardi srážej všude možně review bombingem hodnocení a kazej image...
-
Jedna z mala hier, ktore mozeme konzolistom zavidiet...
-
Můžeš jenom snít dál tohle se na pc nikdy nedostane. Doufám, že to nepoškodí tvojí pc master race pýchu.
-
má to i nějakou jinou než tu generickou mapu, která je na všech screenech?
-
Ja kvuli jednicky koupil konzolu a u dvojky to udelam take, ta PS4 stoji par supu a krome tehle hry si vyzkousim i tech par dalsich exkluzivit a bude tam dost veci co me zajima - Uncharted 4 + Lost Legacy, Bloodborne 1 + 2, Horizon, God of War, GT Sport, Nioh, Ratchet, inFamous, Detroit, Spiderman, Days Gone, Shadow of Colossus a hlavne TLOU 2. Myslim, ze za to uz ten kram stoji. :-)
-
Nemáš pravdu, protože... prachy nesmrdí. Na PC portu vydělají extra. Důvod, proč RS (a jiní) nedává vše na PC, je exkluzivita = prodej konzolí má vyšší prioritu, než zisk navíc z portu jedný hry.