Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz treti rok nic nevychadza na XBOX360, len mi zapada prachom. Ked buduci rok na jar vyjde RDR2 a kupim PS4 Pro, do 2 rokov vyjde PS5. Oplati sa to kupovat?
  • myslím, že je to naprosto logické. Může to být ten poslední hřebíček do portu PC verze...
  • no ty jsi úplný marketingový guru *1*
  • exkluzivka, protože je to na PS i na Xbox *7*
  • To co vydělalo GTA V na PC je jen špička ledovce. R* už je v takové pozici, že už potřebuje udržovat nějaký status firmy a marketingu. Když se zadá GTA V na Google, tak ti vyskočí hned jako první řádek Steam a GTA má 6/10. Teď všichni vidí tohle hodnocení. Nevyskočí ti Metacritic a 97% od profíků, ale 6/10 od nasraných puberťáku. Tohle je hodně na zamyšlenou, jestli tohle chce R* akceptovat, protože PC platforma má hodně, hodně, hodně retardů a může to škodit celé firmě a marketingu.
  • Kdyby to radši vydali spolu s prvním dílem i na PC. Šmejdi. *12*
  • Nesmyslná logika. Konzole nikdy nevydělá tolik, jako konzole plus PC. Proto existují porty, milý Watsone.
  • Meh...
  • Taky si myslim ze to na PC nebude no, je to proste exkluzivka.
  • Tak jak se z lesa volá, tak se z něho ozývá viz recenze na Steamu kvůli modům. Mají to v R* zapotřebí, když konzole jim vydělají xkrát tolik co PC?
  • Já si myslím, že to na PC opět nevyjde, ačkoli je to s podivem, protože hry od ROCKSTARu se prodávají všude dobře...Opravdu nevím co je k tomu vede, nicméně už tentokrát jsem pojištěn a mám konzoli. *1*
  • Petice pro PC verzi pak nebrečte... https://www.change.org/p/rockstar-games-release-red-dead-redemption-2-on-pc-071822ef-c66c-4a45-9b97-e218d264c34b
  • Coby console peasant se těším až si na svém podstroji zahraji tuhle pecku.
  • Ja se divim že tenhle model jezdím po krajine a strilim ješte v dnešní dobe nekoho baví.
  • Paulcz
    No hlavně mody, jestli někdo hrál GTA V bez Realistic Driving tak přišel asi o 50% zábavy :)
  • Ohlášení PC verze bych nečekal dřív než půl roku po vydání hry na konzole. Ale pokud plánují něco jako RDR 2 online, podobně jako GTA V online, tak by byly asi sami proti sobě, kdyby to na PC nevydali.
  • Bohužel to na PC ale nebude, je mi to líto.
  • :D :D :D
  • Fů to vypadá dost dobře, doufám, že to vydají někdy i na PC :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit