Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane šéfredaktore Poláčku, a Xbox se 4GB flash paměti není podivný? Na PS3 sice hry mají často mandatory install, ale ta 16GB verze je spíš asi myšlená jako multimediání blueray přehrávač na kterým si člověk občas zapaří, prostě takový poslední entry level týhel generace. Chtělo by to u novinek trošku přemýšlet.
  • Nevím no, já jí nosím pořád v kapse, na hry a filmy super mašinka.
  • DangerousDave
    ak niekto napíše, že konzole valcujú pc ktoré sa vraj nevie odlepiť od dna keď finančne sú to vyrovnané platformy a keď niekto nevidí stagnáciu v tomto segmente tak sa nečuduj, že mu niekdo klikne na mínus.
  • deridon
    u něj je to trochu fanatismus..
  • holec89
    prvni ps3 mela podporu ps2 a psx :)
  • nemyslím si:) mal som každú konzolu od Sony a nikdy neboli v oprave... myslím si že keby som ešte dnes vybral psx ofukol z neho prach tak si zahrám FFVII úplne v klude:) Xbox som nemal nemožem súdit
  • Je jasné že takýto príspevok ti prinesie na tomto fore len hromadu mínusok ale kazdy kto kliká na - nelíbí - by sa mal zamysliet že momentálne je to realita... predajnosti hier hovoria jasne... ja mám rád počitačové hry ale momentálne sú v kurze konzolové hry čo sa týka predaja je sice krásne že na pc hra hru miliony ludi ale z toho si ju 3/4 stiahne z torrentu a to distributorov totalne nezaujíma. Po dlhej dobe sa medzi top 10 dostala hra na pc a to je tak trošku očakavane Diablo 3 ináč je sucho. Takže ja nepopieram že pc hry možu byt vadšie, lepšie a kvalitnejšie ale bohužial tomu tak momentálne nieje.
    http://www.ps3mania.sk/novinky/europske-predaje-hier-a-konzol-k-30-6-2012-t10713.html#p73040
  • walltar
    A teď tu o karkulce prosím.
  • Malleth
    Když počítáš všechny blbosti na Xbla, tak je jasný že to nevychází. Ale kolik je na xboxu trojkáčkových exklusivních her? Nedejbože nějakým způsobem zajímavých?
  • 96 je v Sony mozku 10x vice nez 164! *15* *12* *2* *1*
  • Ten seznam neni od pohledu kompletni a dokonce to sam o sobe uvadi, co tim chces dokazovat?
  • Zda se ze konzole i s sest let starym hardware uspesne valcuji pc platformu, kdyz tatí se nemuze odpichnout od dna a ustal na ni vyvoj. Co se tyce konzoli, tam zadnou stagnaci nevnimam. Hry jako dark souls nebo dragon's dogma ukazuji, ze je porad mozno jit dal a prinaset originalitu a inovace, vykonnejsi hardware k tomu neni potreba. Je to vitezstvi inteligence nad hrubou silou.
  • podla mna to vypada rozhodne zaujimavo http://www.ps3blog.net/2012/07/14/has-the-new-super-slim-ps3-leaked/
  • mas komenty ako keby si nevedel pouzivat mozog..
  • Na slim se take hrozne nadavalo, jak je osklivy a ja s nim problem nemam. Na mem sklenenem televiznim stolku z cerneho kouroveho skla vypada dobre a neleskly povrch je velmi prakticky. Stejne prehnana je i tato reakce zalozena na par fotkach mizerne kvality.
  • ja bych nezoufal ma prece vyjit remake FFX a pochybuju ze se tomu FFXII vyhne .
    Uz aby to tady bylo . *4*
  • Ja to mam podobne, koupál jsem ps3 hlavne jako bluray prehravac a prekvapilo me, jak je super na tom hrat hry. S pc jsem neseknul, i na nem vžchazi dobre hry jako shogun 2, legend of grimrock, avadon, frozen synapse a dalsi, ale multiplatformy preferuji na konzoli, je to vetsi zabava.
  • FUJ blbec.. !!
  • hele teda že je Sleepless zvrhlík je známej fakt, ale jestli se mu todle líbí víc než současnej Slim, tak už je mi jasný, proč všude, kam přijde, tam kurwí design, v Levelu, tady...atd... *5*
  • jj *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit