Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, to je o dost větší šance, že shoří Xbox, nebo PS3 než to PC za 30 tisíc...
  • To by lidi museli být ochotni si za to připlatit, zpětná kompatibilita není levná věc. Ale bylo by fajn mít k dispozici high-end konzoli se vším všudy, jen mi něco říká, že její cena by byla bez dotací, tedy blízko 1000 USD :-(
  • koupil sem PS3 nedávno, ne vyloženě jako herní konzoli, ale proto, že se to dá taky použít na přehrávání BluRay, dostal sem k tomu God of War 3 a můžu teda říct, že tudle stupidní, vygumovanou, kreténskou sračku může chtít jen úplnej idiot...něco tak neskutečně debilního sem v životě neviděl a doufám, že už nikdy neuvidím
  • Obě společnosti momentálně využívají toho, že tu máme historicky první vyrovnanou generaci konzolí. Kdyby chtěli, tak mohou ležet na zlatém dolu ještě asi 5 let. Nová generace po ně znamená další souboj o dominanci nad trhem a obrovské snížení kupní síly, než se ta konzole zase rozšíří (pokud vůbec).

Z tohohle pohledu se jim nejde moc divit. A vlastně by to z dlouhodobého hlediska dalo zase šanci PC na dominanci trhu :)
  • Veskoslav
    Tak jsem se mrknul na seznam: PS3 96 her, Xbox 176 her. Ksakru, nějak mi nevyhází, že by na tom PS3 bylo líp.
  • Veskoslav
    To ,že ty jsi o nich neslyšel, to není problém Xboxu:)A mimochodem ze 176 her je na Xbox čistě na Kinect pouhopouhých 12. Což je pořád nějakých 164 her na Xbox proti tragických 96 na PS3:)
  • No takže vidím že peníze mají ted stačí vydat konzoly o výkonu starého Alcatelu a prodat za cenu 399 Euro aby se neřeklo že nic nevydali *7*
  • Mě nevadí když se hádají PS3 fanboys a Xbox fanboys ale když začne nadávat PCčkář na konzole bych mu přál aby to jeho PC za 30 tisíc shořelo *1*
  • Cena 2500 až 3000 je podle mě nereálná. Už současná verze PS3 je za velmi rozumné peníze, sám jsem ji kupoval v době kdy stála skoro 10k a vůbec nelituju. (Kupoval jsem v době kdy jsem byl PC only hráč a PS3 jsem bral hlavně jako BD a multimedeiíální přehrávač. Teď už jsem s hraním na PC kompletně seknul a hraju jenom na konzoli - má totiž neocenitelný komfort kdy neřešíte hardware, ovladače, licenční čísla, online aktivace apod... byť za cenu horší grafiky a někdy menšího počtu hráčů v multiplayeru. Za ten komfort to stojí :-)
  • Kdyby Sony chtělo kupu posra*ých Exklusivních her o kterých nikdo nikdy neslyšel a neuslyší tak jsou na tom stejně,ale Sony možná není nej firma ale ví jáké exkluzivní hry lidé chtějí viz. Uncharted,Killzone,Resistance,LPB,God of War atd. Samozřejmě Xbox se může chlubit Gears of War,Halo,Forza a to je asi tak vše *4* Let´s the Flame begin! *16* *16* *16* *16*
  • to by sem koukám nemohl vůbec nikdo :D
  • Malleth
    Hlavně jsou ty exclusivky lepší
  • je nutné hňed niekoho urážat? sa trošku chovaj prosím ta si na verejnej diskusií
  • to ma tiež trošku mrzí hlavne kvoli FFX a FFXII
  • sám si fuj, keď nemáš k tomu čo rozumné povedať tak sem ani nelez prosím ta...
  • no tak se na to ty de.ente mrkni na ten seznam a nemel pořád!
  • áno... ak počítaš strašnú hromadu kinect hier a hier o ktorích nikdy nikdo nepočul tak máš určite pravdu:)
  • mňe už príde súčasná cena ps3 skvelá.... a pokial si nepotrpíš na nové veci na aukru sa dá kúpiť ps3 z vybavením za 4 tisícky...proste z mojho uhlu pohľadu stále najlacnejšia varianka ako si zahrať skvelé hry ( rátam tým aj xbox ale o tom sa tu nebola reč )
  • Veskoslav
    Tak to sotva:)
  • Veskoslav
    Hmm já bych spíše ocenil novou generaci konzolí, ať se grafické a herní možnosti posunou zase dál. Ale takto to ypadá, že Sony chce pouze vytřískat z 6 let staré věci ještě více peněz, i když PS3 měla podle mě už dosloužit a ne ji prodlužovat život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit