Přejít na výpis diskuzí
Shadow of Mordor úspěšně kombinuje Batmana, Assassin's Creed a Dishonored
24.8.2014 | Jakub Kovář
35 příspěvků
-
Pohyb po světě z AC, combat system z Batmana a stealth možnosti z Dishonored a bez ohledu na licenci by tu byl pro mě kandidát na hru roku.
-
-
Já v tom bohužel čtu ... že hra bude cílit hlavně na filmovost a na efekty. Combat system bude jen jedno zjednodušené velké QTE, kde půjde jakýkoliv úder vykrýt jen včasným stiskem jednoho tlačítka (bez ohledu na pozici nepřítele, nějakou výdrž, nebo cokoliv), a následně protivníka zneškodnit jedním protiútokem. To je přesně to co jsem od téhle hry nechtěl, raději bych byl kdyby hra kladla na soubojovou složku větší důraz, zvláš´t v kombinaci s tím jak popisovali, že chtějí aby mělo prostředí svou vlastní paměť a jak se bude svět měnit v závislosti na činech hráče (že si hráče přeživší velitelé zapamatují atp.). Doufám, že se k této složce nepřistoupí podobně povrchně :D.
-
-
to co popisuješ jsou souboje z Assassina, ne z Arkham her
-
-
to s tím blokováním je stejné u všech Arkham her a u AC3 jakbysmet
-
-
Jo ale defakto máš pravdu páč na všechny nepřátele funguje podobná taktika nezávisle na tom co jsou zač. Pak samozřejmně přichází kvantita na ukor kvality a unava snad tady to už bude na jiné urovni.
-
Counterattack ano, ale rozhodně není samospásnej, hlavně když nemáš proti sobě jen základní nepřátelé, ale ty s kevlarem, riot shieldem, případně elektrickým obuškem nebo střelnou zbraní.
-
-
-
-
Nechval dne před večerem. Ona ta hra (navzdory očekávání) může být taky zklamání roku. V dnešní době reklamních masáží a PR keců si člověk (předem) nemůže být ničím jistý...
-
-
Nechválím, proto je to napsaný podmiňovacím způsobem, jen říkám, že takováhle kombinace přístupu k herním mechanismům + samozřejmě příběh s hlavou a patou a letos by pro mé herní chutě nebylo nic lepšího. Zatím mám naopak k téhle hře spíš skeptický vztah, takže jestli se to povede, budu o to radši.
-
-
Ok *3*
-
-
-
-
Krásný černý kůň letošního podzimu spolu s Lords of the Fallen.
Pojí to osvědčené mechaniky a přidává něco vlastního - Nemesis system. Z toho, co víme, to bude hru dost ovlivňovat a take pravděpodobně zajistí znovuhratelnost.
A co se týče použitého světa Pána Prstenů. IMO by to obstálo i jako samotná hra s vlastním světem a bylo by pak jednodušší dělat pokračovaní. Ale sám jsem fanouškem Pána Prstenů a tyhle alternativní příběhy mám rád. Tak uvidíme. Těsím se -
Tohle sem si na Gamescomu taky vyzkoušel a hrálo se to parádně. Vypadá to na první povedenou kopii Arkham City s několika zajímavýma a potenciálně velkýma nápadama navíc. Autoři evidentně vědí co dělají a jejich mindset mi příjde hodně podobný Rocksteady. Jde jim hlavně o to aby hra byla zábavná a ne aby jen vypadala působivě v trailerech.
Z nadcházejících letošních her se na tohle těšim nejvíc. -
Jo, tak dobře udělanou kombinaci těchto her bych si nechal sakra líbít...
-
Škoda že autor nerozvedl víc ten nemesis systém, protože tohle má dost potencial,a mohlo by to udělat menší evoluci v herním prumyslu.
-
-
a skoda ze si to po sobe asi ani neprecetl. viz. "hlavnimu hrdinovy". nechapu, to je tak slozity pustit automatickou korekci?
-
Tady to docela názorně popisují https://www.youtube.com/watch?v=JxH3O89b46k
-
O tom už se napsalo mraky i v dřívějších článcích a soustředil jsem se radši na nové věci a celkový pocit z hraní. Nemesis systém si za nějakou tu půlhodinku až hodinku se hrou prostě neosahám, jak bych chtěl.
-
-
tak, ještě že to nepřípomíná Tolkiena *7*
-
Hodinovej gameplay:
https://www.youtube.com/watch?v=FzjQmbHWUCY -
-
Vypadá to dobře... hodně mi to připomíná Assassina. Kdyby tohle navazovalo na Revelations tak bych se vůbec nezlobil. Cokoliv lepší než ti piráti *9*
-
-
Assasin assasin ... wtf vychazi 5 assasinu rocne a fanboyz porad nemaj dost.
ja to proste nedokazu pochopit ta hra je s kazdym dilem horsi nebo v lepsim pripade zustane uplne stejna.
jenom at to proboha neni jak assasin omfg -
-
Já zase nedokážu pochopit lidi, kteří pořád mají neustálé nutkání předvádět to co ty, i když je to evidentně vůbec nezajímá.
-
-
ovšem pirátská hra ze Středozemě, to by bylo zajímavé
-
-
Nevypadá špatně uvidíme jak se to bude hrát ale myslím že tam ani nemají co zkazit
-
-
"...skalní fanoušci budou skřípat zuby, na prvním místě je ve hře zábava..."
A je snad nějaká hra/film ktyrý by byl pro skalní fanoušky na úkor zábavy? Navíc myslím, že sklaní fanoušci se nedostanou tak daleko :-D Graficky má i Witcher blíž k Tolkienově předloze... tohle spíš k seriálu Hercules, WoW... apod. -
Nemám proti tý hře nic, ale přijde mi úsměvný že u nového Zaklínače tu někdo proklínal tvůrce, že dali Geraldovým vlasům špatný odstín bílé...
A pak přijde tahle "volná adptace" kde se autoři nechávají slyšet, jak moc se drželi předlohy. -
Mlácení z batmana ano, plížení z dishonored aano ,nekonečné řady tupých nepřátel čekající na likvidaci hráčem neb převyšují kvantitou ale spolehají na štěstí z AC? rozhodně ne, ale na druhou stranu cokoli jiného z AC ano Takže otevřenější svět z AC a tak nějak by se to snad dalo no. Hlavně at to není nic moc tupého, pokud možno delší na více než jedno odpoledne.
Monolithům se ale snad v tomhle věřit dá ne... nebo ne... a komu pak tedy. *7* -
-
Ty zas perlíš :D
-