Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem na to kouknul, ale víc než 15 minut sem nevydržel, větší pičovinu sem neviděl, fakt, hlavně že se kasaj tim jak chtěj bejt věrný Tolkienovi a jak četli knížky a pak tam daj kokota co jezdí na skřetim vlkovi, vidí skrz zdi, teleportuje se, běhá skrz nějakou shadow realm a vysává skřetům magií informace z hlavy, tak se ptám, KDE TOHLE DOPIČI BYLO V KNÍŽKÁCH, dyť i Sauron musel Gluma mučit aby z něj dostal informace o prstenu, jasně že ho to bavilo, protože S je hrozná sadistická svině, ale nemusel se vobtěžovat, mohl si zavolat Toluena a ten by mu to všecko vysál z hlavy raz dva, ale Sauron je holt proti němu malý pívo. No a ty týpci z IGN co dělaj ten rozhovor, větší lízače řití sem neviděl, místo aby se ho na férovku zeptali, proč do tý hry dává takový sr@čky a proč to jako teda neudělaj pořádně, tak mu akorát lezou do análu jak je to úžasný, 0/10, nachcat do držky! *16*
    • kennyB
      Kde je psáno, že vysává skřetům informace z hlavy??? Do hlavy se jim dostává, aby je mohl ovládat a štvát proti sobě. A kdyby se jich týpci z IGN zeptali na to, co jsi napsal, tal by žádný rozhovor ani neproběhl. Doufám, že na tuhle hru bude demo, jsem na ní zvědavej jak bude vypadat ve finální verzi.
      • wenceslaus
        To ale nečiní tu Spockovu abilitu o nic lepší. Dokonce i Melkorovi tohle zabralo dost času a úsilí (myslím Maeglina, syna Eola) a to byl nejmocnější z Valar.
        • Po tom co Melkor přejal fyzickou formu tak se dost oslabil a po vytvoření jeho pevnosti už ani nebyl schopnej vzít na sebe jinou formu. Ovšem, chápu jak to myslíš.... Už jen ta myšlenka, že by Celebrimbor měl jako duch posednout člověka, je proti lore.
    • MidnighT91
      http://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
  • BoB.2
    Sexy.
  • frag.ment
    Po prvním oznámeni a videu jsem od této hry čekal jen normální bezduchou mlátičku a už jsem se nezajímal. Po přečtení článku mněním názor a těším se, že se vše slíbené naplní a bude to mazec..
  • flash789
    nezni to spatne, ale spis to vypada jak když pejsek z kocickou varili dort, od každého neco a nic poradne, uprednostil bych klasike rpg z tohohle světa a ne tenhle co je zrovna in mismas...ale uvidíme.
    PS: monolith by to mozna mohl nejak ukočírovat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit