Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xtron

Mám za sebou asi tak 40% hry, hráno na hard a zatím nějak odvázaný nejsem - to Assassin série se mi líbí více. Lara je mnohem více koridorová arkáda a občasné gauntlet toky nepřátel jsou více frustrující než zábavné a jejich AI dost pokulhává. Pěkný design kobek a i bez nápovědy "easy" to prakticky jde jako po másle s občasnu smrtí - ono i tak je vidět, kam skočit. některé hlavolamy jako mega konstrukce jsou opravdu působivé. Zatím si nejsem jistý, že investice 59€ je ok, hodnotím průměrně. Crafting je dosti osekaný a surovin všude mraky i na hard a nějak moc potřebné to ani není ... no uvidím dál. Dočasně uzavřené části map stylem "sem nemůžeš, dokud nemáš lepší nůž" jsou dosti chabé oslí můstky.

• StarejKokos

No jasne, a ten jeden plus si vzdy klikne sam sobe z telefonu

• Tak tak, nedivím se, že mu to takhle vyhovuje, si teď přijde že má vždy pravdu 😀

• StarejKokos

Wow 3 plusy! Kdyby byly minusy tak jich mas 30

• Jack1947

Dej si pohov,  3 plusy mluví o tom že se mýlíš😉

Remcalo se ted a bude se remcat vždy, typická česká nespokojenost se vším a z každým.

• StarejKokos

Konstatuju fakt, reakce typu jack jdou fakt mimo me.. tak hlavne zes tu zustal ty, to to fakt spasilo

• yeniczek

Jo no. A 3/4 z nich by byl nějakej hate a reakce na něj. Díky nechci :)

• Jack1947

Já se nedivím že tě to baví vždy si odkojenej na podobnejch hrách 😉 leccos tomu odpustíme že.

• Lukass

Prosimte drz pysk,  mam v Elexu pres 80 hodin a bug sem mel jedine. 

Lepsi questy a dialogy ma uz jenom Zaklinac.  Soubojak je perfektni a svet super udelane. 

Zalez uz proboha nekam a zustan tam naveky. 

• Jack1947

Více flamu, nadávek a povyšování se nad jednou/druhou MASTER rrace ? toje nějaká ztráta ??!! 😱 Pokud je podle tebe počet komentů nějaká návštěvnost tak to je jen tvoje věc. Ono to dost ušetřilo práci, když se vyvrbí zajímavej článek komentáře to mít určitě bude.

• Jack1947

Elex byla ale stejně jako podobné hry od toho studia bugárna a ještě se zastaralým jak grafickým tak hlavně soubojovým a celkově hratelností.

• Jack1947

Nojo ale když máš možnost je lepší 1070 ( dražší jistě) 10% výkonu máš tady a jinde ho ztratíš to je propastné. No nevím recommended specs ?

• StarejKokos

1060 neni ekvivalent 960 ale je to lepsi 970 asi tak o 10% plus 2,5gb VRAM navic.

1060 je v tomhle roce to, co najdes v 90% reccomended specs...

• StarejKokos

Jeste nedavno by tu bylo tak 10x az 20x vic komentu...

• Tanatonaut

Pokud to není sarkasmus, tak ano ano ano. Čtyřka se svými hádankami a level designem je pro mě top díl v sérii. Dodnes nezapomenu, jak se otáčely celé místnosti

• Lukass

Krasna  ukazka je Elex,  hra od malyho studia,  obrovsky rpg,  tuny textu a vysla v cestine.  Palec hore a proto sem je podporil plnou cenou. 

• Jack1947

Vyprodáno tu online verzi 😀, jsem zapoměl připsat

Ten EDIT - by se měl upravit , ne každý tak rychle vzpomene aby to do tristních 2minut doplnil😈

• Jack1947

No je to ekvivalent k 960 minulé generace takže se až tak nejde divit... dneska cokoliv menšího než 1070 přes to nejede 18tikolák 😎😉

• Jack1947

Souhlasím i nesouhlasím, ale asi už je to na tolik masová zábava že se nějaké titulky dělat fakt nevyplatí jen u nětkerých titulů kde to stojí za to. Jinak to jsem neveděl že ji ani nevydali... to je pěkné sdvinstvo a ted jsem koukl na Xzone a tam už mají vyprodáno.

• Za plnou cenu, to bych musel být padlý na hlavu. Na Steamu digitálka stojí 59.99€. Když si hru pořídí Polák dostane za tyto peníze kompletní lokalizaci včetně dabingu. Takže vlastně ten prosťáček čecháček je za pitomce který sype do kasičky ze všech nejvíc.

Na pozadí diskuze na mě reklama křičí staň se Tomb Raiderem, že by jí tady uvěřejnili zdarma, že by ji média vysílali zdarma, včera v kině na mě Lara pokřikovala z plátna, to se vyplatí? Vždyť jsem malý trh který nestojí za pozornost. Když hru u nás nevydají jak se mám stát tím Tomb Raiderem?

Takže si raději počkám na Metro Exodus a 59.99€ pošlu na Ukrajinu pro ně není malých trhů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit