Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to porcovani motorovkou nebo mečem vypada umele, radši pár animací ale poradne jako v doomovi. taky jsem videl lets play, týpek šel a nic se nedelo
    • Veskoslav
      Maxíčku, jdi hajat.
  • Lukass
    Presne takovou rezbu sem cekal, jenze dneska sem objednal Battlefield 1 takze Shadow Warrior az pristi mesic. Jo a jdou vypnou ty cisla u nepratel co ukazujou damage?
    Edit: dik
    NA Steamu 92% kladnych recenzi, neni co resit :-) Jasna koupe!
    • madPav3L
      Poškození vypnout jde.
  • TheGGG
    takže asi zase nudec jak první díl...
    • nightborne
      Mhm, jestli tě jednička nechytla, dvojce se to velice pravděpodobně taky nepodaří ;).
  • madPav3L
    Tak jestli Mafia 3 dostala 5/10 tak je jasné, že SW2 nemůže dostat stejně, jak tu někdo píše, protože je to úplně jiná liga, ale 9/10 bych asi také nedal...
    Mám odehráno 24 hodin, 80% hry (na hard) a kouskování nepřátel mě pořád baví, po dohrání to dám ještě na nejtěžší, abych se dostal na 50 level a budu spokojený, za mě 8/10.
    Kdyby vylepšili spravování vylepšení zbraní, tak bych byl ochoten dát i těch 9/10.
    • sssssd
      "Mám odehráno 33 hodin"

Jsem to prubnul za osm. To hrajes po ctvrte, ne? :-D
      • madPav3L
        Nee, ale prolézám každou mapu skrz naskrz (abych našel tajné lokace, zatím 27/50) a plním každou misi.

Tak oprava, 24 hodin dle savu ze hry, 33 hodin hlásí steam asi proto, že to nechávám puštěné na pozadí...
    • Lukass
      33 hodin???
    • nightborne
      Psal jsem to už dole, dlouhý váhání a všechno... normálně osmička, ale bod navíc za technickej stav, ono prostě něco spustit, napálit detaily a všechno běží jak po másle, nemuset řešit podivný zájeby nebo čekat na patch, aby to vůbec šlo dohrát, to je po delší době zas jednou skvěle osvěžující =).
      • Na druhou stranu, ještě aby to nešlo s takovou grafikou... *3*
        • nightborne
          Máš recht, Crysis 4 to zrovna není, ale zas by nebylo fér tvrdit, že to vypadá odpudivě. Většinou se na to koukat dá v klídku, párkrát jsem se i zastavil, abych se pokochal, když byl čas. Jenom člověk nesmí moc řešit modely postav a rozlišení některejch textur, ale čéče, možná si i radši dám FPS v medových 60fps s malinko horší grafikou než krystalicky nádhernou záležitost, u který budu muset strávit hodinu v nastavení, abych si ji zahrál.

A pak je tu teda ještě Battlefront, kterej zvládl oboje najednou, ale to byla černá magie.
          • Lukass
            A v patek je tady Battlefield 1 kterej to vypada zvladne taky :-)
            • nightborne
              Věřil bych tomu, to je ta úplně stejná černá magie =)).
  • Veny
    No nevim, dneska jsem dohrál Dooma, tak jsem si řekl, že zkusim SW2 (nakonec jsem se nedostal za první misi, protože je hra buglá pro všechny s dvoujádrovým CPU bez HT). Sejný jako jednička okořeněný lootem alá Boderlands (u kterýho jsem strávil asi 1000 hodin), ale 9/10? Za osmi hodinovou kampaň, a náhodně generovaný lokace? Možná jsem rozmazlenej po doomovi a stovkách hodin v borderlands, ale jelikož nejsem ortodoxní fanoušek série, za 9/10 a 36€ bych fakt čekal víc.
    • Náhodně generovanej je jenom loot a nepřátelé, lokace jsou dělaný ručně.
      • Lokace jsou generované, hraju podruhé.
      • madPav3L
        Loot a nepřátelé ok, ale lokace jsou také částečně generované. Mají vytvořené fixní kusy lokací a ty jsou potom na sebe náhodně poskládané.
        • Aha, moje chyba. Já jak po těch mapách lítam jak šílenec, tak si pamatuju akorát orientační body a nějak mi nedošlo, že jsou poskládaný pokaždý trochu jinak. Ať tak, nebo tak, lokace jsou určitě největší slabina novýho Shadow Warriora.
    • nightborne
      Mno ona ta kampaň sice dost krátká je, ale můžeš si jí dát znova na NG+, bude pokaždý trošku jiná, a v coopu je to taky královská zábava. A hlavně se to příjemně hraje =).
  • já jsem asi v 50% ale teda jestli tohle dostalo 9/10, tak jsem dcera botswanského prince. Vždyť je to proti prvnímu dílu tak špatně a nudně provedený, že bych se styděl. To je jen vžum teleportem na mapu, vybít poloprázdnou mapu, vžum teleportem nazpět. A pořád dokola a dokola a dokola jak rozbitý kolovrátek. A mapy jsou asi jen tři, takže se neustále vracíte jen na ta samá místa, kde člověk už dávno byl několikrát. A k tomu ten totálně nepřehledný RPG systém. Pro každou zbraň je na výběr třeba 30 různých vylepšení v několika kategoriích, pro každou vlastnost a dovednost, strom s body atd. To než člověk obsáhne a vybere všechno, stráví nad tím hodinu.
    První díl mě vážně bavil 2x po sobě, (trapné) hlášky, dějová linie, výprava a první řadě konzistentní vybíjení šmejdů a fantastická hratelnost.
    Tahle nová zbastlenina mě nebaví, je zdlouhavá a repetitivní i na takový žánr, jakým je převlečený Serious Sam.
    5/10 za skvělou hratelnost v bitkách a příkladné odladění.
  • Je to mazec, po delsi dobe neco co me bavilo hrát, 8 nebo 9/10 tj jedno, kdyby to melo min, tak uz sem naštvanej. Jediny co chci od hry je, aby kdyz ji hraju, tak mě bavila. A je mi uplne jedno jak toho dosahne. Pribehem, stylizaci, hudbou, akci... to je na hře. Já soudim jen zábavu, a ty je tady pro mě spousta. Paráda. Doufám že natom náležitě vydělaj! + je to hra co ma kořeny fakt hluboko, puvodni SW jel ještě v software modu... TSUNAAAAAAAAAAAAA!!!!
  • za mna tak 8/10 kappa
    • nightborne
      Hratelností za osm, bodík navíc za technickej stav =).
      • škoda jen že gtx970 má občas problémy s VRAM pri texturach na ultra a vetsi akci. Oproti tomu gtx 960 - která ma real 4gb VRAM a ne 3,5gb - tenhle problem nema. Coz je dacko paradox když slabší karta funguje líp.
        • Já jsem na GTX970 zaznamenal asi tři lehčí záseky za 6 hodin hraní, když se VRAM přehouplo přes 3,6GB a to to mám úplně na max, co mi hra nabídne.
  • 9/10?
  • 9/10?
    • taky bych to videl spis na 8/10, ale kdyz se mu tak libila, proc ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit