Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • devat? to musim kupit
  • za sebe 7/10 je to slabší než jednička po cca 5 levelu jsem to vypnul a odinstaloval.
  • Takže celá kampaň jde opravdu klasicky projít v kooperaci s kamarádem tak jak třeba Borderlands?
    • Jop, az ve ctyrech lidech. A hra se prizpusobuje poctu hracu (vice nepratel, tuzsi bosove)
  • Ta hra je urcite povedena, o tom zadna. Akorat bych rekl, ze to hodnoceni je malinko prestreleny.

Asi nejvetsi vytku bych mel k hernimu prostredi. Zatimco grafici si opravdu dali zalezet a hra vypada fakt dobre, repetitivnost prostredi to zabiji. U SW1 bylo prostredi podle me o dost lepsi, protoze se s kazdou misi menilo, tady je to furt dokola vice mene jedno a to same, coz je velka skoda.

Druha vec, ktera mi po case zacala docela vadit jsou ty vylepsovaky na zbrane. Je prima ze se vyvojari snazili to nejakym zpusobem ozivit a do jiste miry to funguje dobre. Ale co ja ocekavam od Shadow Warriora je konstantni a freneticka akce a to je jeden z duvodu proc jednicka byla tak popularni. Jenze tady, pri kazdem sejmuti protivnika z nej vypadnou tuny ruznych udelatoru, kravinek, vylepseni, no a zase jdu do inventare, premejslim jestli byste nejakou tu dusi mohli nekam nacpat no a zjistuju ze je to sunka, tak se na to vybodnu a jdu dal. Po case zjistuju ze tech dusi mam takovej kopec ze vazne nehodlam travit dalsi cas prochazenim inventare a porovnavanim jaka duse je lepsi a kam by se mohla hodit. Jestli tady nekdo hral LICHDOM, tak urcite vi o cem mluvim, tam to byl ten samej princip. Proste mi to zacalo tu hru zasekavat a to neni dobre.

Treti vec, ten samy princip jako v jednicce, tedy ze Wangovi do hlavy nacpou spolecnika, neboli spolecnici v tomto pripade. Tady musim rict, ze Kamiko nesaha Hojimu ani po paty. Hoji byl super, perfektne se s Wangem v jednicce doplnovali a jejich srandicky byly vyborny. Tady uz je to o tridu horsi. Proste a jednoduse, Kamiko je tak nejak trapna a tim to konci.

Ctvrta vec (a to je uplne subjektivni), ze nektere mise (obzvlast na zacatku) jsou tak trochu premrsteny barvama a na muj vkus to bylo chvilemi az moc. Jinak ta hra je samozrejme urcite povedena, uplne jsem si vybavil Diablo v jakem stylu jsou zobrazeni silnejsi bossove. Za me 8, max 8.5/10.
    • Hanzales
      Já si to užívám právě asi více než jedničku. Možná to chce do toho inventáře nechodit tak často.
      Já si upgradnul zbraně a poleveloval vždycky tak ob misi nebo dvě při pauze na špék. Převážně dual meče a občas brokovnice nebo třebba ta motorovka a to mi nějak kupodivu bohatě stačí :) Mně naopak ten styl Diabla ve 3D a to levelování baví, ale asi to chce povrtat se v tom opravdu jen jednou za čas, určitě ne po každém zabití větší potvory.
    • Lépe bych to ani snad neřekl, souhlasím. SW z roku 2013 se mi líbí - dohráno 3x, toto je pro mě zklamání roku, po dohrání smazáno a už to nechci nikdy vidět. Mé hodnocení je 5/10.
  • Souhlas, já se taky náramně bavím. Sice pokud bych si měl vybrat, krapet víc se mi zalíbil DOOM, ale naštěstí si vybírat nemusím. :)
  • 9 je fakt moc a zrovna tolik si hra nezaslouží, ale 7,5 s doporučením si to koupit (jen 36 ojro), pokud člověka tenhle typ hry baví, určitě na místě je.

Boj je opravdu zábavný a rychlý, hrál jsem celou hru na insane a i když po druhé třetině hry je i insane docela jednoduché, člověk musí občas velmi kmitat, být neustále v pohybu, přehazovat zbraně aby útočit do elementální vulnerability daného nepřítele, mezitím si hlídal HP, hlídal aby neskočil do propasti, posoudil správně, jestli si může dovolit vytáhnout motorovku, nebo jsou nepřátelé silní na melee atd.

Jen je škoda že loot systém není nic moc, padá milion gemů o ničem, které ani nejde filtrovat, takže upgrade zbraní je zbytečně komplikovaný a efekty nic moc. Taky coop mohl být víc o spolupráci, mít třeba classy s různýma abilitama, teď je tak nějak zbytečný, krom toho, že si člověk zablbne s kamarádama.
    • nightborne
      A víš, že je jde skládat dohromady, žejo? Ty gemy, myslím. Proto jich padá takový hafo, aby sis z nich pak složil nějakej vážně dobrej ;).
      • Dohromady to skládat jde. Ale po 1,5 mega co jsem za to vyhodil jsem nevytvořil nic, co by bylo zajímavé. Je úplně jedno, jestli uděláš legendary lvl 30 nebo legendary lvl 105 gem. Rozdíl je ve statech. A jestli to přidá 15% extra dmg as electricity nebo 25% je už fakt jedno, lategame to stejně krájíš. Efekt nuda o ničem tak nebo tak.
        • nightborne
          Můžeš se třeba snažit trefit kritový gemy, aby sis udělal crit build a podobně. Jo, je to jednoduchý, ale účelný, a cpát tam loot systém jak z Path of Exile, tak zas hodiny zíráš do inventáře, a to nebyl účel týhle hry, řek bych. Ale tak znáš to, sto lidí, sto chutí =).
          • To máš pravdu. To za mě by bylo lepší mít gemy na zajímavé alternativní mody. Když už je gem legendary, tak mi může dovolit třeba dual wieldovat minigun nebo granátomet. Wang na to konec konců má. Mít prakticky stejné efekty jako normální bílý gem, akorát většinou po třech místo jednoho není moc legendární imo.

Spíš mě štve i to, že to prostě nejde filtrovat. Po půlce hry jsem měl asi 500 gemů, protože jsem hrál některé části 2x na coop a na singl ... a v tom najít třeba jen +dmg gemy, nebo jen ammo save chance gemy je prostě na půl hodiny, zvlášť když je těch efektů víc a potřebuješ je porovnat.
  • TheGGG
    takže asi zase nudec jak první díl...
    • nightborne
      Mhm, jestli tě jednička nechytla, dvojce se to velice pravděpodobně taky nepodaří ;).
  • a co délka 9 hodin je opravdu málo na dnešní minimum a to jsem se snažil dělat všechny sidequesty
    a podruhé se mi do toho už nechce
    když už si koupím hru tak alespoň doufám že mi vydrží déle např fallout 4 mám už na 230 hodinách na nejtěžší
    • Jestli to má 9 hodin, je to myslím tak akorát. Jednička mě hrozně bavila, ale tak v půlce hry už to byl neskutečný stereotyp a opruz a úplně jsem se zděsil, když jsem zjistil, že konec je ještě daleko.
    • Morraw
      Nevím o tom, že by doomovky byly na 30h. Tak do 15h max. Navíc tam máš co-op, takže je to znovuhratelné. A nevím o tom, že by existovalo nějaké dnešní minimum.
    • SS first encounter jsem ve sve dobe prosel za 7... o jake dnesni dobe mluvis?
      • tak já to srovnávám se hrami které se vyplatí alespo kupovat ne tyhle jednohubky na dva večery
        hry FPS jako borderlands fallout nebo elderscrolls vdyť už i ten resistance fall of man na PS3 byl delší
        • Elder scrolls je na dva vecery!!! :D :D :D hrajes to blbě :D
  • Lukass
    Presne takovou rezbu sem cekal, jenze dneska sem objednal Battlefield 1 takze Shadow Warrior az pristi mesic. Jo a jdou vypnou ty cisla u nepratel co ukazujou damage?
    Edit: dik
    NA Steamu 92% kladnych recenzi, neni co resit :-) Jasna koupe!
    • madPav3L
      Poškození vypnout jde.
  • jenda84
    krabicovka asi neni co? jen digital?
    • šetřte lesy!! děrné pásky už taky nejsou in..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit