Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    A co DOOM, WOLF3D nebo Quake to by asi za remake ani nestalo co. A zrovna takovouhle primocarou rezbu bych si dneska dal - ne jak Painkiller z ktereho se stala "komercni brecka".
  • holec89
    Blood mi prisel taky lepsi. No hlavne aby to nebylo jako Blood 2, ten se me nelibil.
  • Tvé dnešní příspěvky jsou taky vrchol. Trochu ohleduplnosti by neuškodilo...
  • Jack1947
    Kdyz to "nesprasi" jako Triady , tak si myslim proc by ne. Nejen blood jakakoli Oldschool , abych pak mohl nadavat na dnesni hry jake jsou o nicem *15* .
  • C-BEAM
    z toho mám trochu strach, Blood bol lepší ako SW (no offense) a nároky na jeho klon by boli podstatne väčšie. Ale ak by sa toho chytili nejakí špičkoví vývojári a zároveň jeho fanúšikovia, tak prečo nie.
  • sleepless
    Tak prosím příště šetřit s nepodloženým obviněním. Díky.
  • To rád slyším, to už by taky byl vrchol.
  • Jack1947
    Kralicci, hmm to bude naka bota. Necham se prekvapit diky za rady.
  • holec89
    Ten se snad nelisil od originalu ne? Byl i s datacema ne? Nevim ja mam verzi z gogu
  • sleepless
    Na Games.cz se z warezu za soucasne redakce nikdy, ani jednou, nerecenzovalo, nerecenzuje a recenzovat nebude. NIKDY! Kdyz se ke hre nemame jak dostat, tak ji koupime, nebo ji nerecenzujeme vubec. Mame legalne poskytnutou kopii Shadow Warrior z GoG.com. Pokud chces dukaz, mile rad ho poskytnu.
  • Přidávám se, je to paráda tahle hra + ten nádech nostalogie ... to člověk úplně zapomene nanějaký Codoviny. Ne vážně, díky za tuto hru... nic jsem od toho nečekal, nějak jsem, po předchozích zklamáních nevěřil, že by mě nějaký remake mohl takhle bavit, a dostal jsem výbornou hru která, jak je psáno i ve verdiktu, obstojí sama o sobě.
  • Jack1947
    Jo ale Remaxed a ne ten original. *4* Lol, tak to mi vlastne i uniklo zdarma jo ?
  • MidnighT91
    Btw: easter egg s lolitou je teměř na začátku jdi za první vodopád co potkáš. Králíčky potkáváš celou hru, dej si na ně pozor :)
  • Jack1947
    To jsou podle mne kecy , to jsme snad nekde v drevnich dobach aby se uchylovalo k hodnoceni z piratskej kopii.
  • C-BEAM
    Originál ma bavil viac ale rozhodne je super i tento klon. A hlavne je to riadne f*cked up keď niekto musí reinkarnovať 16 rokov starú hru aby hrám súčasnosti ukázal ako zábavná fps hra vlastne vyzerá.
  • holec89
    Skoda, nedavno byl zdarma na steamu
  • holec89
    V ramci oldschoolu je toto piratska verze, stejne jako vetsina mela piratskou verzi puvodniho sw
  • Jack1947
    To si mne uklidnil, uf . *4*
  • Jack1947
    Ja nehral... a co jako. *5*
  • MidnighT91
    Neboj žádnej spoiler, jen náhodné easter eggy doporučuju každou lokaci opravdu detailně prohledat protože jich tam je spoustu a snadno toho hodně propásneš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit