-
To mám radost! A díky za recku, která mě ještě více nadchla! SW byla jedna z prvních her, které jsem hrál ještě v podobě dema ze Score, když ještě na plné nebylo :-) Už sosám z GOGu, to zas budou v práci sirky do vočí...
-
Opravdu dobrá hra a jsem rád, že jste to i tady na Games.cz řádně ocenili. I já k tomu už před pár dny napsal svoji "recenzi" na DH a musím plně souhlasit se zdejšími výroky - i v hodnocení jsme se sešli :D Těším se na videorecenzi, pokud bude, a upřímně doufám, že se dočkáme i nějakého datadisku pro tuto báječnou nostalgickou hru :-)
-
Běž se občas proběhnout.
-
Vzdyt bude, nemuzes ji cekat hned pri normalni recenzi to je snad jasne ne. *4*
-
My chcem videorecenzi!!!
no tak pánové, podpořte mě! :) -
Phenom x4 3,00ghz 4x4gb ram 8800gt Neco s nastavenim, trochu postelovat a jede to celkem ok Kdyz tam neni vetsi akce, fps se drzi v unosne hladine, myslim ze na high detaily a neco , neco vyple neco zaple ale lepe nez ten paskvil Alien rage urcite. Zapomnel jsem zminit ze ve FHD. *4*
-
Jak je to s těmi HW nároky? Kdo na čem a jak hrajete?
-
Je to ich povinnost.. suskandy su suskandy..
-
Že na něj vůbec reagujete.
-
Mozny , jinak jestli se dela tak je to urcite skvely .
-
games.cz v dobách jiné redakce zcela normálně recenzovalo z warezu. DOdnes například PCtuning.cz také recenzuje z warezu a ani se tím moc netají.
-
mohu se zeptat s jakou hrou konkrétně? něco si matně pamatuji, ale už nevim přesně..
-
Tady to ale neni ten... Euro , tam bych se asi ani nedivil.
-
http://www.high-voltage.cz/hvobsah/wallpaper/wolfenstein-3d-wallpaper.jpg wolfenstein ne wolf3d, tak byl pojmenovanej adresar s hrou:)
-
ani mne, vlastne som ho neznášal. A prechod na full3D engine mu vôbec nepomohol, skôr naopak.
-
Hehe, na Eurogamer.cz bola pred časom takáto šťavnatá aférka *15*
-
Souhlas, dobrý je to. Sedím u toho s přestávkama od jedný odpoledne, jsem chapter 7 a ještě asi chvíli budu sekat. :) Vůbec jsem nečekal, že to dopadne takhle slušně! :)
-
A co Unreal... Jo, novej wolf ale ja myslel WOLF ne Wolfenstein adventuru buhvico. Wolf3D koridorovka ale prvni FPS na trhu. ( Skoda vubec pri pohledu na Carmacka a ID Soft ted vubec mluvit.) *3*
-
Brutal doom, novej wolf se dela a quake uz radsi ne, ctvrtej dil me stacil :)
-
Oboje jsem udělal. :D