Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • funny
  • Na build enginu
  • Vazne? A cim zabijas harpye ak nie uzi? Cim likvidujes vybusnych a ich gule ak nie revolverom prip. uzi. Kusa s natiahnutim je idealna na tych vacsich pomalych demonov, brokovnica na teleportujucich sa samurajov, raketomet je jasny....mozno plamenomet som velmi nevyuzil. Tiez som to hral na hard....
  • Na jakém hra běží enginu? Souboje s katanou a výsledné hodnocení boje mi připomíná Dead Island
  • Ked nachadzas tajne miesta (zatial mam asi 90% uspesnost) v kombinacii s pasivnymi skillmi (+20% money) tak to az taky problem nie je :) Osobne nemam problem s katanou ale po 3 leveloch prejdenych len s katanou (lebo municia dosla a to dost rychlo) sa zacne dostavovat stereotyp. Je zaujimave, ze hra trpi presne opacnym problemom ako jej predchodca (SW-2013: katana - super, zbrane - slabota, SW-klasik: katana-slabota, zbrane - super)
  • Hra ta jednoducho nuti pouzivat katanu (aj ked raketomet je celkom ucinny). Inak sa ale cudujem, ako sa da v polke hre mat max upgrade na vsetky strelne zbrane.
  • Na steam store stranke si mozes pozriet, ze SW ma "full controller support", teda hra bola "optimalizovana" aj na kontroler. Je to pekne vidiet na pohybe Lo Wanga (taky pomalsi, priamy (ked bezis, hra ta zenie dopredu, neda sa ti v behu dobre strafovat) gamepadovy pohyb). V jednom rozhovore sa autori vyjadrili, ze hru by chceli portnut aj na sucasne konzole, avsak az po PC verzii.
  • Vacsina zbrani sa nehodi na ziadneho nepriatela (odskusane pri max upgrade na kusi, brokovnici, uzi, pistol). Zbrane su strasne pomale, neefektivne (HARD obtiaznost), brokovnica je nasmiech (bohuzial). Sklamala ma aj ucinost kusi a vybusnych sipov, slabe a neefektivne. U mna jedina, a dost podstatna, chybicka krasy (ak neratam bugy s padom zo schodov).
  • Black_Hand
    jo, ale uz jsem dlouho nevidel az TAKOVOU stoku. a to se hrabu v opravdovych splaskach.
  • Snad záleží jak to tvůrci portnou a i kdyby s "ultra autoaimom", tak to snad neznamená, že si to nemůžu zahrát a dokonce i užít. Nicméně, na tohle sem se neptal...
  • no tak, chcel by som vidiet, ako toto hras na konzole :) asi len s ultra autoaimom
  • Souhlasim .Dvojka uz nebyla tak dobra kvuli prevodu do kopletniho 3d. Proste uz to nebylo ono. Jednicka se da hrat jeste dneska a porad ma neco do sebe. Navic dneska uz jsou zase moznosti jiny a se spravnym prostupem by se dala vratit atmosfera a stylizace jednicky.
  • Mě by zajímalo jaký sou prodeje, když vládne tohle všeobecný nadšení. 25€ na Steamu je cena víc než přijatelná, tak nechápu, proč moji dva kamarádi, co ještě přešlapujou na PC a kteří teď upgradovali PC - každej za cca 20.000,- Prolízaj warez a hledají kde stáhnout SW2013. Já si holt počkám na PS4/XOne verzi.
  • kubi-wan
    Blood by chtěl spíš pokračování, na původní hře neni podle mě co vylepšovat. Hrál jsem to celý léto, se všema datadiskama, a královsky jsem se bavil. Ta grafika k tomu taky patří.
  • Pro info, puvodni SW je na steamu gratis steam://install/238070
  • S tym by som nesuhlasil vobec, kazda zbran ma svoje vyuzitie, neupgradnute sa niektore mozu zdat slabe ale pri plnom upgrade ma kazda svoje presne vyuzitie aj konkretneho nepriatela na ktoreho sa hodi najviac.
  • Hra je natiahnuta umelo to je jasne, ale 6 kapitol naozaj nie.
  • Hra sama o sebe je perfektna, taky paradny level dizajn som uz davno nevidel (grafika je naozaj perfektna). Prostredia sa striedaju, farbami sa nesetri, levely, aj ked su to v podstate vacsie "koridory", stale je v nich dostatok volnosti, dlzka hry - no comment. Hra ma vsak jediny, a to dost podstatny problem. Vsetky zbrane, okrem katany, su velmi POMALE a SLABE, povedal by som az zbytocne (zacal som hrat na hard, som zhruba v polovici). Cakal by som teda, ze tento nedostatok autori budu kompenzovat masivnym poctom municie, avsak, nestalo sa tak. Osobne by som uvital radsej menej municie a vacsia palebna sila, tu sa stretame s melou palebnou silou a malym poctom municie (vid stary SW, kde zbrane malo ozajstnu silu a boli rovnako nebezpecne pre hraca ako aj pre nepriatelov).
  • Koukám, že oproti místnímu nadšení jsou celostvětově recenze trochu střídmější, tak to já raději počkám na nějakou slevu. Na víc v dobách slávy těchto titulů jsem měl raději Blood, třeba se na něj také jednou dostane s remakem.
  • Co se rozčiluješ, jsi na internetu, tady si kazdej placa co chce a kdy chce, takovej divokej zapad, nastesti zatím není mozny virtualne vystřílet saloon..tak se lidi aspoň urazej a hadaj:) Tady nikoho nevychovas ani nepoucis, a když se cítíš pohorsene nebo urazene kazdymu to je jedno. Internet je cynicka, premoudrela, sobecka stoka světa ..ok občas je i k encemu uzitecnej:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit