Přejít na výpis diskuzí
Shadowrun Returns dostane v říjnu nové oficiální DLC
5.8.2013 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
neber to zle...ale to jako chceš jako říct že nedokáš dohrát jednu mapu bez toho abys jsi několikrát vypnul hru?
-
Moje prerusovani hrani nema nic spolecnyho s navstevou WC. Mam proste i jiny povinnosti nez hrani her a diky tomu nemuzu hrat delsi casovy useky v celku.
-
Pravda.... *1*
-
Treba to je tim, ze hrat CoD je temer utrpeni; ty 4 hodiny se pak zdaji jako vecnost. Narozdil od SRR, kde mi mych 16 velmi prijemne uteklo.
-
SRR :10-15h herní doby za 14 euro, : verdikt -příliš krátké
nové COD 4h herního obsahu za 60 euro - verdikt Best game evahhhhhh!!!!!
Ty lidi. *15* -
Nevyřešil by to nočník nebo plenka ?
-
Já nechápu, proč si u toho člověk stěžuje, že je to moc krátký? Stojí to přece 14€ ...
-
Však to je ok, když to lidi co přispěli dostatečnou částkou dostanou zdarma, ale rejž na těch zbývajících bude.
-
Berlin byl stretch goal a od začátku se vědělo, že to DLC bude. Navíc do tohodle DLC šly rovnou peníze z původní kampaně, takže lidi, co si stěžujou na délku hry vzhledem k tomu kolik dostala na kickstarteru (= 1.2M po odečtění poplatků kickstarteru, amazonu a dalším), by si měli uvědomit, že celá základní hra ve skutečnosti stála míň. Pravděpodobně míň než 1 milion.
-
Linuxová verze je práce pro programátory, lidí co dělají na kampani se nedotkne (grafika, zvuk a skripty musejí být stejné na všechny platformy).
-
Ja bych jako prvni DLC bral funkci SAVE/LOAD - jelikoz dost casto musim hrani prerusovat, tak me vadi hrat nektery pasaze porad dokola.
-
Loot se dá naskriptovat, nejmíň ve dvou runech z Workshopu už jde mrtvole sebrat zbraň *4*
-
mi se dle videí a obrázků líbí technické a grafické zpracování, škoda, že ten engine nevyužiji k něčemu jako třeba Jagged Alliance nebo Fallout Tactics a namísto toho tam začali strkat fantasy, magii a samozřejmě elfy
-
Jo tak proto si někteří stěžovali, že je to krátký. A vykukové autoři mezitim udělali toho obsahu mnohem více a teď postupně začnou chrlit DLC.
-
No ono ani v papirove verzi shadowrunu loot moc neni, jelikoz vetsinu tech veci stejne nevyuzijes, navic pokud jsi zrovna na "run"(u) tak prece nebudes brat zbrane po kazdym chcipakovy kdyz mas solidni kver vybavenej vnitrnim uplinkem :)
P.S.: Ale musim rict ze raketomet jsem si v papirovce ukoristil, co kdyby se nekdy hodil ... navic rakety jsou drahe a blbe se shani :) -
Já bych rád lepší tutoriál, takto jsem zkoušel dovednosti a a další věci během mise a to nebylo nejlepší. Zrovna ke konci jsem si zavařil. Najal jsem si borce a nevěděl jsem co přesně dělají anebo jak některé dovednosti jsou prakticky užitečné.
-
Docela se těším, jedině co mě mrzí je ten loot no, ale jinak ta hra má u mě samé plusy a další poněkud delší děj bych si nechal líbit :)
-
Proč si tvůrci často nabalí tolik komplikací jako je Linuxová verze a pod. Pak jak sami píšou, je to zdržuje od práce na hře. Navíc kolik lidi si to na ten linux koupí? Kdyby prodali nějaké dobré DLC vydělají na tom více jak na Linux portu. Které bych chápal kdyby hra již bylo v nějaké pozdější verzi.
- Jsme zvědavý na ten velký projekt. Trochu se bojím aby to nebylo moc složité. Přece jen to bude podle pravidel pro stolní hru a tohle je není stolní hra. Logika ve stolní hře je někdy jiná a pak to vypadá divně na, když to člověk hraje anebo to je hodně komplikované.