Přejít na výpis diskuzí
Shadowrun Returns připomíná brzké vydání novým trailerem
19.7.2013 | Adam Homola
56 příspěvků
-
To jsem se toho dozvěděl... Původní hru jsem nehrál tak nevím a přesný popis ras atd jsem nenašel.
-
No ja som to backol a z nejakeho dovodu to bol projekt ktory som aj najviac sledoval a cital tie ich updaty(do urcitej doby), je tiez sympaticke,ze to vychadza relativne rychlo,steam kluc mi uz prisiel,uz len si pockat ked ho budem moct pouzit,snad to bude stat za to,vyzera to dobre :)
-
proč ho proboha mínuskujete?
-
Ta vysoká hodnocení jsou VŠUDE, nejen na Games. Ty jsi na kampaň beztak nepřispěl jako jiní, takže nač ta stížnost? Všichni říkají, že hodnocení je na nic, ale když se jedná o indie věc, nebo hru, která není xstý recyklát pro casual, tak si na toto ihned stěžují. Nechápu tyto "hráče".
-
Určitě kupuju, stařičký Shadowrun jsem nestihl. Ani deskovku. Gameplay se mi hodně líbí, ač mám radši postapo a cyberpunk, ta magie by tam nemusela být špatná. Výtvarný styl je bezva, dabing a ozvučení ještě lepší. Souboje působivé. Teď ještě fajn dialogy a dlohou herní dobu. Ale ta bude určitě v pohodě. Je dobře, že to vychazí už teď, ještě před Wastelandem. Aspoň bude čas ba oboje.
-
Shadowrun...
-
Dufam, ze to neposeru, Legends of dawn sa to podarilo, ale uz to celkom zaplatali, ale stale to nie je ono, tak dufam, ze tato hra nebude na tom podobne a co vide bude hratelne a zabavne aj bez ton patchov.
-
Ve svete Shadowrunu :) co je puvodne stolni hra. Jinak je to zeme rok 2054 par desetileti co se na zem vratila magie takze sou tam i jiny rasy a kouzla a do toho cyberware a nanity pekna scifarna kdysi sem to hral.
-
Nicky pořád jiny, blbý kecy pořád stejny
-
Btw v jakém světě se to odehrává? Je tam hodně různých ras a tvorů.
-
Připomíná mi to spoustu starých dobrých her a to se mi líbí. Ano takhle nějak si představuju retro hru, izometrická, pěkně malovaná a doufejme s dobrou hratelností. *4*
-
i kdyz to bude uplna blbost tak na games to dostane minimalne 8 protoze kazda indie hovadina ma tady vysoke hodnoceni
-
Neposrat to, proboha neposrat to. Vypadá to až moc dobře a KS kampaně to už i tak dost schytaly kvůli Schaferovi, tak prosím, neposrat to. *8*
-
Yesss. Prosím, ať se tohle podaří!
-
hovadina. kdy uš bude novej cod
-
Welcome to the Sprawl .... :) Baldurs Gate Enhanced mne nechává na steamu ledově chladným i zadarmo a těším se na příští víkend ...