Přejít na výpis diskuzí
Shadowrun Returns připomíná brzké vydání novým trailerem
19.7.2013 | Adam Homola
56 příspěvků
-
No ja som to backol a z nejakeho dovodu to bol projekt ktory som aj najviac sledoval a cital tie ich updaty(do urcitej doby), je tiez sympaticke,ze to vychadza relativne rychlo,steam kluc mi uz prisiel,uz len si pockat ked ho budem moct pouzit,snad to bude stat za to,vyzera to dobre :)
-
-
Použít ho můžeš hned, hra se ti přidá do knihovny, jen zatím nepůjde stáhnout.
-
-
Určitě kupuju, stařičký Shadowrun jsem nestihl. Ani deskovku. Gameplay se mi hodně líbí, ač mám radši postapo a cyberpunk, ta magie by tam nemusela být špatná. Výtvarný styl je bezva, dabing a ozvučení ještě lepší. Souboje působivé. Teď ještě fajn dialogy a dlohou herní dobu. Ale ta bude určitě v pohodě. Je dobře, že to vychazí už teď, ještě před Wastelandem. Aspoň bude čas ba oboje.
-
-
No já jsem kdesi hledal nejlepší hry na SNES emulátor a narazil jsem tam právě na Shadowrun (http://en.wikipedia.org/wiki/Shadowrun_(1993_video_game) )... spadla čelist -vzhledově jsem se hned rozpomněl na Last Ninju , k tomu statistiky NPC , rozhovory, a domy do kterých se dá vejít ...wow nemluvě o tom že začínáte pěkně stylově v márnici u ledu , prohledáte pitevnu , ze stolu seberete skalpel ... a ten hned nepoužijete :D
Nevím do jaké míry to bude remake , ale vzhledem k tomu , že ve videu byl i ikonický hřbitov s umrlci budou se autoři na několika místech částečně odvolávat na staré známé lokace . Ostatně Ork s rotačákem je přesně ten styl fantasy , kterou ještě bez zajíkání snesu *3*
-
-
Ve svete Shadowrunu :) co je puvodne stolni hra. Jinak je to zeme rok 2054 par desetileti co se na zem vratila magie takze sou tam i jiny rasy a kouzla a do toho cyberware a nanity pekna scifarna kdysi sem to hral.
-
Btw v jakém světě se to odehrává? Je tam hodně různých ras a tvorů.
-
-
Zkus knížku Nezačínejte si s drakem http://www.legie.info/kniha/2059-robert-n-charrette-nezacinejte-si-s-drakem
-
proč ho proboha mínuskujete?
-
-
Protože se už nesnaží ani poprosit tatíčka Googla o informace .... *10*
-
-
No ty vado ukamenovat ho za to
-
-
-
Shadowrun...
-
-
To jsem se toho dozvěděl... Původní hru jsem nehrál tak nevím a přesný popis ras atd jsem nenašel.
-
-
Nenašel?! A negooglil jsi kalkulačkou? Když hodíš do googlu Shadowrun, tak ti to vyflusne mraky informací. Je to jedna z nejhranějších her na hrdiny vůbec (je to taky karetní hra, knížky...). To je jak kdybys napsal, že jsi nic nenašel o Dungeon and Dragons, případně Ivetě Bartošový. *7* Ta hra je stará přes 20 let a od tý doby je pořád v kurzu...
Jedonduše jde o cyberpunk se sc-fi a fantasy prvky (rasy apod.).
BTW, nemám problém se rozepsat, ale ty ses jasně zeptal, v jakém světě se to odehrává, nic víc. Tvůj dotaz vůbec nebyl jasný.
-
-
-
-
Připomíná mi to spoustu starých dobrých her a to se mi líbí. Ano takhle nějak si představuju retro hru, izometrická, pěkně malovaná a doufejme s dobrou hratelností. *4*
-
-
.) V podstatě souhlas . Klidně mohla být i méně barevná , mohla mít větší škálu zvuků zbraní ... no mohla , možná časem bude , ale taky vůbec nemusela vyjít ! Takže i když není 100% , pořád je to něco čeho se člověk u AAA hitů dneska už stěží dočká ....
-
-
i kdyz to bude uplna blbost tak na games to dostane minimalne 8 protoze kazda indie hovadina ma tady vysoke hodnoceni
-
-
Ta vysoká hodnocení jsou VŠUDE, nejen na Games. Ty jsi na kampaň beztak nepřispěl jako jiní, takže nač ta stížnost? Všichni říkají, že hodnocení je na nic, ale když se jedná o indie věc, nebo hru, která není xstý recyklát pro casual, tak si na toto ihned stěžují. Nechápu tyto "hráče".
-
-
Nekrmte trolla *11*
-
Nekmte trolla *11*
-
-
Nicky pořád jiny, blbý kecy pořád stejny
-
-
Neposrat to, proboha neposrat to. Vypadá to až moc dobře a KS kampaně to už i tak dost schytaly kvůli Schaferovi, tak prosím, neposrat to. *8*
-
-
Dufam, ze to neposeru, Legends of dawn sa to podarilo, ale uz to celkom zaplatali, ale stale to nie je ono, tak dufam, ze tato hra nebude na tom podobne a co vide bude hratelne a zabavne aj bez ton patchov.
-
-
Yesss. Prosím, ať se tohle podaří!
-
hovadina. kdy uš bude novej cod
-
-
aj ja si vravím: kedy už konečne vyjde nejaká hra, kde bude stačiť držať jednu klávesu na posun vpred
-
-
držet klávesu je zbytečné, stačí na ní položit cihlu a než se vyvenčím psa, hra je sama dohraná *2*
-
-
-
Welcome to the Sprawl .... :) Baldurs Gate Enhanced mne nechává na steamu ledově chladným i zadarmo a těším se na příští víkend ...