Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět demoši diskutéři. Hra stojí půl darma, dle ohlasů není zrovna krátká a druhá část navíc má být zadarmo. A vy tady mrmláte? Zrovna u týhle hry? Hňupy...
  • Pro mě příjemné překvapení, čekal jsem leccos, ale nakonec fakt kvalitní a zábavná hra. Jak příběhově tak hratelností. Není to jen kopie jiných RPG, ale je to dost originální kousek. Líbí se mi ta synergie mezi jedlotlivýma postavama, a s tím spojená obtížnost, která vás celkem přinutí se zamyslet a jít na některé souboje dost taktičtěji a s postuným využitím skillů více postav. A když se člověk přepne zpět do démona a je v té éterické verzi světa, je to skoro druhá hra :D
    A některé hlášky a konverzace mezi démonem a dušema, které posbíral, člověka dost pobaví.
  • Heretic? Snad mi Alláh promine ,když si tuhle hru zkusím.
  • Santo01
    Jen bych upozornil, že tato hra se skládá ze dvou částí: Book I: Devourer of Souls a Book II: Age of Demons. Druhá část měla vyjít v únoru 2015, ale díky bankrotu vydavatele (bitComposer) k tomu nedošlo. Snad to slovenští vývojáři nějak vyřeší a hráči druhou část dostanou.
  • tohle je hacknclash nebo "normalni" rpg? jinak se mi líbí že to najednou vyšlo, moc se o tom nevedelo. ne jak jine hry kdy nas zasobují hypem pred vydaní a early accesama. na druhou stranu to muže znamenat i nevyhodu že hráči o tom nebudou vedet a nevydelaji tolik
  • Preskocit reklamu > "Modry Banan"... lol ;)
  • Ovládám tam jednu postavu nebo skupinu ?
    • jednu postavu, ale kdykoli se můžeš přepínat na jiný... ten devourer je jakoby hlavní postava, která se může přepínat do "živejch" poskoků a ovládat je... když tě v "živý" podobě zabijou, vrátíš se do kůže devourera a můžeš se převtělit do jinýho poskoka... vždycky ale ovládáš jen toho aktivního někoho
  • jo aha, takze to opet a zase není dokoncene, part 2 bude mozna nekdy..ok..nekupuju.

PS: zajímalo by me kdy prijde konecne doba kdy hrace skutecne zacne s*at to ze vecne musí kupovat něco nedokončeného a da to třeba někdo k soudu kde výrobce hry zaplati majlant, bylo by to potřeba jako odstrašující priklad pro ostatní výrobce. Hry vychazeji polovicate nebo zabugovane a kolikrat se roky ceka nez to někdo dokonci nebo opravi, me tohle normalni neprijde.
    • Chim
      On někdo hráče nutí kupovat nedokončené hry?

(Tohle podivné (ne)uvažování u lidí fakt nechápu. I když... jsme vlastně na Games, tak co se divím...)
      • Argument..nemusis to kupovat jsem slysel 1000x...a je to nesmysl. Tenhle argument konci ve chvili kdy bych si to rad koupil ale z nejakeho duvodu co mi vadi nemuzu, takze jsem akorát nastvanej, rozumíme si?
        • Chim
          Ne.
      • Nikdo te nenuti dychat a ty to prece delas ..... si podivnej ja nechapu te.
        • tak to naprosto nemas pravdu. Vysvetlovat ti to nebudu, zkus se nad tim zamyslet, nebo si bez sednout do skoly radsi.
    • hrat a kupovat si dokoncene hry je uz bohuzel nuda.
    • A to ze je tato PART 1 co sa tyka dlzky hry skoro 3x tak dlha ako 90% AAA titulov momentalne vonku ignorujes hej?
  • Podle mne 9/10, sledoval jsem tuhle hru od Early Accesu a neustale vylepsovani a pristup autoru je skvely...

Hra je opravdu originalni, hrani je kolem 45 hodin co je mnohem vice jak novodobe "AAA" hry a dalsi postavy hrani jeste prodluzujou (kazda postava ma unikatni pribeh).

Podle mne RPG roku!
    • Jen se zeptám. Čím je hra originální ? Není to rýpání, vážně mě to zajímá.
      • Originalni je prave tym dvojitym svetem: 1. svet pro fyzicke bytosti a 2. pro etericke bytosti.
        Kazdy svet je samostatny => novy typ hratelnosti, nove postavy, monstra, ruzne spusoby prechazeni levely atd.
    • No veď sme ho robili my, také RPG pepíci NIKDY neurobia! *15*
      • Pepici robia ovela lepsie hry nez taketo hovadiny(Mafia, Arma...).
      • Rejsek
        Prej "My" :-D :-D A cos jim tam delal....udrzbare? :-P
  • zas drbnuty epizodicky model, sice nie tak vyfetovany ako TT Games, ale aj tak...
    • Co je nanom drbnute? Dostanes plnohodnotnu hru co sa tyka kvality aj dlzky a potom este zadarmo ako keby datadisk v podobe PART 2? Bodaj by vsetci robili taketo hry :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit