Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Troll_lesni
    Zas nefungovat správně. Mlátit kladivem. Vývojaři poučit. Pak si zahrát.
    • Dogkiller
      No dnes je to slabší, takže si dej jenom 20 plusů, né jak včera 40... *6*
      • Má tam hodně plusů a minusů, protože ty jeho komentáře jsou publikovaný pod tím článkem na hlavní stránce, takže to sbírá aktivitu. Čim dýl ten komentář visí, tím víc hodnocení. Kdyby si tam chtěl naklikat pluska, dás si tam 60 zezačátku a nazdar.
      • Smir se s tim, ze lidi mu tam ty plusy davaj, hromadny lajkovani ma uplne jiny parametry.
  • firma co ojebava svojich zamestnancov, dlzi prachy byvalym, neplati sucasnych a podobne chutovky. nekupoval by som
    • prudislav
      no pokud já vim jsou zmrazený kvůli tomu že je jejich distributor (BitComposer ) v insolvenci a příjmy z prodeje hry jdou na zaplacení insolvence BitComposeru a ne vývojářům!
      • to nema nic spolocne s tym co som napisal, situaciu ktoru opisujem sa deje roky a je firemnou kulturou.
    • a čo si tam ty robil? udržbara? *15*
      • slovenska herna scena je velmi mala, ludia hovoria. ver mi ze v tejto firme by si robit nechcel
        • Ja bych ho tam zfleku poslal :-D Takovej vymastenec by tam zrejme zapad :-D
  • z neciho popisku mi to prislo jako skupina v jednom (takovej shang tsung) *5*
  • Vypadá to jako obšlehlé Diablo 3...
  • Kdyby si daval plusy, tak by to vypadalo uplne jinak xD Takze tu neplac xD
  • Vidíte pepíci takto sa robia RPG, nie jak to vaše kindom deliverance ktore vyjde tak za 100 rokov
    • Proč sem lezeš čobolák?
    • porad driv nez vas elveon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit