-
když to shrneme..
to s tou žárovkou vepředu mě pobavilo, design je to fakt příšernej... ještě mě napadl ten vibrátor co vypadá jako sbíječka co jsem viděl v nějaké komedii.. tomu je to dost podobný. Světlé hladké bílé plasty na takovéhle věci.. (je mi opravdu putna že v USA bla bla bla..) osobně mě to spíš odrazuje. Představa že tímhle mávám hoďku při televizi aniž by mi upadly ruce.. asi ne. Přesnost nečekám nějaký zázrak.. bohužel nic z těhle hraček nemá nic na průměrnou myš, nedejbože nějakou herní.. místní názory na realitu, tak s tímhle to bude fakt realita jak stehno.. u her se chci bavit, až budu chtít cítit střelný prach a v rameni bolest ze zpětného rázu zajdu si na střelnici. -
-
Ono to nebude realita, ale jakýsi pocit autentičnosti už v tom, že na co reálně míříš, to zasáhneš. Myš je rozhodně pohodlnější, přesnější, ale je to pořád jen šudlání po podložce. Ale tady zejména platí, že to musíš vyzkoušet a pak soudit.
-
-
hrani her pomoci plastove pistolky nema s autenticnosti vubec nic spolecneho.videohry nemaji s realitou moc spolecneho ,at uz se ti tvurci snazi napovidat cokoliv :-D.Pokud chces autenticnost tak naklusej k armade :-D.
-
Jasné. Ja si to pravidelne skúšam na strelnici a hry mám na oddych. *5* *3*
-
-
Pravda pravdúca...úplne s tebou súhlasím. Hry niesú od toho aby sme videli realitu, ale na oddych a relax. Realitu by nechcel určite nikto z Vás ani vidieť a nie zažiť !!! *1*
-
-
Urcite bych si to rad vyzkousel, ale na pohodlny hrani to stale nestaci.
Az udelaji hru, kde se implementuje pohyb celeho tela i zbrane, nariklad na principu digitalniho paintballu, tak by to byl fatk luxus, ale to je zatim hodne daleko, navic by to asi bylo pekne drahe -
Dobrá věcička, možná už přestanou do FPS na konzole vkládat aimbota, jinak by je nikdo s přesností jejich ovladačů nikdo netrefil a hru nedohrál *4* *3*
-
-
mě se na ovladači hrají fps moc dobře
ze začátku to byl porod ale nakonec jsem si zvyk a hraje se mě líp
netvrdím že je to přesnější nebo horší/lepší než myš
třeba v bad company multiplayeru mam v pruměru 20-25%% přesnost záleží od zbraně
a pokud se nemýlím tak i ti nejlepší pro gameři nemají ve fps hrách víc jak plus mínus 30% -
Přesnost gamepadu je více než dobrá že ty tomu nerozumíš nebo s tim neumíš na tom nic nemění.
-
-
Jen ho nech, tyhle mam nejradsi. Vsude kecy o aimbotech jak krava a potom jim to pujcis do ruky a i na easy maji problem koukat pred sebe a projit level.
-
-
to je evidentni pokus o flame,takze bych ho neresil,stejne to nikam nevede :D.
jinak osobne mi problem hrat na gamepadu FPS nedela ani na nejtezsi obtiznost a i v MP nejsem uplna lamka,ale uprimne s mysi se mi hraje lepe,mam pri tom vetsi pocit jistoty a rychlosti v mireni nez s gamepadem.
na gamepad si musi clovek zvyknout,ale kdyz na tom par hodin odehraje tak to rozhodne neni takova tragedie jako to tu nekteri prezentuji :-D -
-
Mam doma PC a X360. Na PC hraju FPS uz odjakziva a mysi se stale nic nevyrovna. Na gamepadu hraju taky, moc sem se toho bal ale nejaky to FPS dohrano a neni to tak hrozny. Jde mrte o zvyk jak pises. Byl sem hodne skepticky ale celkem me to nadchlo :-) Ale stejne, mys je nejpresnejsi a kdo napise ze ne tak na mysi asi nikdy nic nehral, pze mu je aktualne 12 let a a od malicka ma jen konzoli a kancelarskej komp na net :-)
-
-
-
-
-
Nevypadá to zle, ale ty latence jsou holt znát a to společně s nepohodlností pohybovýho move bude kámen úrazu, ale těžko soudit. Doufám, že v obchodech s hrami bude možnost to vyzkoušet.
-
hlavne ta "zarovka" toho MOVE co z toho trci je naprosto uchvatna :-D.jinak si vazne neumim predstavit ze bych s timhle trapcil pred TV ,navic to podle me nebude moc pohodlne na delsi hrani.Taky by me zajimalo jak to je s presnosti,to ve videu jaksi neukazali
-
-
Ale šudlat s myší po podložce ti nevadí, to je panečku realističnost *2*
-
-
a kdo tady mluvil o realisticnosti? :-D navic ja o mysi vubec nemluvil,mam jak konzoli tak pc a osobne me prijde jak mys tak gamepad pohodlnejsi na hrani jak tohle,protoze s timhle machat pred televizi treba 3 hodiny,no nevim teda :-D
-
-
Pocit realističnosti vyváží nutnost pohybu i když chápu že můžeš být po čase unavenej, to bys byl i v boji *3*
-
-
-
Přesnost bude v pohodě, jediný problém u online bude možná jen menší lag.
-
-
hlavne at to nevazi pul kila .. nebo kdyby tam alespon byl system vlozitelnych zavazi podle vlastni potreby .. tak 1,5-2KG ideal a motorek pro BB
-
Po zkusenosti s pistoli pro Wii a hrani CoD bych cokoliv podobneho vrele nedoporucil.... pohyb a mireni se stava utrpenim.
-
-
Move je mnohem přesnější než Wii.
-
-
Nejde o presnost tu vem cert (i kdyz vetsi presnost v tomhle pripade bych rekl znamena jen vic problemu s mirem) ale spis o pohodli pri ovladani hry ktere proste pohodlne neni ani kdyz stojis, sedis, lezis, klecis nebo jsi v tureckym sedu. Proste pak to nakonec stejne vemes a z toho plastovyho drzaku vyndas a bude se ti hrat lepe a nakonec vezmes za vdek klasickemu ovladaci.
-
-
-
to jsou ale blbé nápady??na každou hru, kus plastu domů??nebo co??
-
-
Minimálně to bude podporovat socom 4 a počítám že v budoucnu všechny střílečky od Sony ;-)
-
Je dost možné že to půjde použít i na další hry.
-
-
Tady je jedina otazka: K čemu, proboha???
-
-
Je to dobrý jednak pro idioty co se vysmívaj nepřesnosti dualshocku a pak pro lidi co si to střílení chtějí fakt užít *5*
-
-
Neni to spatne, ale me by zajimala hlavne cena?!