-
když to shrneme..
to s tou žárovkou vepředu mě pobavilo, design je to fakt příšernej... ještě mě napadl ten vibrátor co vypadá jako sbíječka co jsem viděl v nějaké komedii.. tomu je to dost podobný. Světlé hladké bílé plasty na takovéhle věci.. (je mi opravdu putna že v USA bla bla bla..) osobně mě to spíš odrazuje. Představa že tímhle mávám hoďku při televizi aniž by mi upadly ruce.. asi ne. Přesnost nečekám nějaký zázrak.. bohužel nic z těhle hraček nemá nic na průměrnou myš, nedejbože nějakou herní.. místní názory na realitu, tak s tímhle to bude fakt realita jak stehno.. u her se chci bavit, až budu chtít cítit střelný prach a v rameni bolest ze zpětného rázu zajdu si na střelnici. -
-
Ono to nebude realita, ale jakýsi pocit autentičnosti už v tom, že na co reálně míříš, to zasáhneš. Myš je rozhodně pohodlnější, přesnější, ale je to pořád jen šudlání po podložce. Ale tady zejména platí, že to musíš vyzkoušet a pak soudit.
-
-
hrani her pomoci plastove pistolky nema s autenticnosti vubec nic spolecneho.videohry nemaji s realitou moc spolecneho ,at uz se ti tvurci snazi napovidat cokoliv :-D.Pokud chces autenticnost tak naklusej k armade :-D.
-
Jasné. Ja si to pravidelne skúšam na strelnici a hry mám na oddych. *5* *3*
-
-
Pravda pravdúca...úplne s tebou súhlasím. Hry niesú od toho aby sme videli realitu, ale na oddych a relax. Realitu by nechcel určite nikto z Vás ani vidieť a nie zažiť !!! *1*
-
-
Po zkusenosti s pistoli pro Wii a hrani CoD bych cokoliv podobneho vrele nedoporucil.... pohyb a mireni se stava utrpenim.
-
-
Move je mnohem přesnější než Wii.
-
-
Nejde o presnost tu vem cert (i kdyz vetsi presnost v tomhle pripade bych rekl znamena jen vic problemu s mirem) ale spis o pohodli pri ovladani hry ktere proste pohodlne neni ani kdyz stojis, sedis, lezis, klecis nebo jsi v tureckym sedu. Proste pak to nakonec stejne vemes a z toho plastovyho drzaku vyndas a bude se ti hrat lepe a nakonec vezmes za vdek klasickemu ovladaci.
-
-
-
No hezky, jen jsem zvedavy kdo bude mit plne zuby hrani driv? Hrac s dualshockem v kline nebo ten ktery bude trimat plastovu pistolku zaprenou v rameni. *5* *6*
-
*11*
-
Hodne zajimavy kousek, design neni uplne podle meho gusta, ale vypada to, ze to kluci od Sony promysleli. Asi jsem naivni, kdyz se zeptam, jestli to ma vlastni vibracni motorek pro poradne (dobre, alespon trochu) kopajici a hazejici zbran. A proc to je proboha bile...
-
-
no ono v USA sa nemoze replika zbrane podobat na original, musi byt uplne odlisna od realnej zbrane, preto aj tie WII nasady su biele/ruzove atd.
Co sa tyka move ovladania, kecat o tom to mu islo, ale mal ukazat jak pohodlne vyzera hranie s tym, pretoze osobne si myslim ze palcom lavej ruky sa pohybovat packou ktoru drzim pod hlavnou je dost neprakticke, to uz radsej ten PS gamepad, aj ked ani ten z hladiska aergonomiky a pohodlia nie je ideal (casto mi sklzali prsty z L2/R2 buttonov) -
-
Na R2 a L2 existují nástavce proti sklouzávání prstů stojí cca 150 kč.
-
-
j a potom si kupim nadstavec na analogy aby to nebol sprosty "hrib" ale nieco normalneho, a potom si kupim zavazicko aby ten gamepad nebol taky lahky, ako sorry ale to si mozem rovno urobit ten gamepad sam... tu ide o to ze cely ten gamepad je robeny pre male azijske rucicky, napr. mne sa pri pohybe doprava a miereni dolava dotykaju palce, posobi to rusivo, keby im ten bumerang co mali ako povodny koncept pre PS3 uznali bolo by to este horsie, a ten nadstavec si nekupim kvoli tomu ze som ps3 predal pretoze ten gamepad je hnus, myslel som ze si zvyknem no z luxusneho xboxoveho to proste neslo.
-
jistě proč udělat pořádný ovladač když si potom za 150 kč lidé můžou koupit 2 kousky umělé hmoty v hodnotě 10 korun
-
-
To jsi snad nějaká socka že tu blbneš kvůli 150ti korunám? Mě prsty nesklouzávají někomu holt ano a kdo má ten problém pro něj to je určený. Ten ovladač je udělaný velice dobře ale holt se tím nezavděčí všem.
-
-
Proč bych za to dával peníze já to nepotřebuju. Pouze jsem nabídnul produkt těm co s tím mají problémy a nikoho nenapadlo nic lepšího než tu fňukat nad cenou která je tak nízká že se o ní nemusí vůbec mluvit. Když je to pro vás kravina tak to nepotřebujete a celé to fňukání je zbytečné a pak kdo je tu debil.
-
ty si kus debila vážně
ono kdyby se páni ze sony zamysleli nad produktem který vyrábí tak by zjistili že sice dost lidí by ten kousek umělé hmoty nepotřeboval ale všichni by ho tam určitě rádi uvítali
klidně si vyhazuj za kraviny ale inteligentním lidem kteří tu potřebu nemají nenadávej do socek -
czlukas: Jaké zase rozhazování to jsou jen výmluvy protože tě nic lepšího nenapadne. Proč by to dávali v základu do ovladače když to potřebuje jen zlomek hráčů? A to tvé přirovnání k domácímu kinu je směšné tlačítka tam jsou že se někomu nelíbí je jejich problém pro ně je ten výrobek. Já věděl že jsem vystihl to o těch sockách když vidim jak se toho hned někdo chytnul.
-
co tu meles o sockach?
1. kazdej nemuze rozhazovat za kazdou picovinu co na netu najde, a ANO toto JE picovina, kterou by meli panove ze sony dat uz do prvniho ovladace...
To je jak prodavat domaci kino, kde si budes postupne vsecky tlacitka na dalkovem ovladaci dokupovat sam....
-
-
-
-
-
-
Neni to spatne, ale me by zajimala hlavne cena?!
-
Tady je jedina otazka: K čemu, proboha???
-
-
Je to dobrý jednak pro idioty co se vysmívaj nepřesnosti dualshocku a pak pro lidi co si to střílení chtějí fakt užít *5*
-
-
to jsou ale blbé nápady??na každou hru, kus plastu domů??nebo co??
-
-
Minimálně to bude podporovat socom 4 a počítám že v budoucnu všechny střílečky od Sony ;-)
-
Je dost možné že to půjde použít i na další hry.
-
-
hlavne at to nevazi pul kila .. nebo kdyby tam alespon byl system vlozitelnych zavazi podle vlastni potreby .. tak 1,5-2KG ideal a motorek pro BB
-
hlavne ta "zarovka" toho MOVE co z toho trci je naprosto uchvatna :-D.jinak si vazne neumim predstavit ze bych s timhle trapcil pred TV ,navic to podle me nebude moc pohodlne na delsi hrani.Taky by me zajimalo jak to je s presnosti,to ve videu jaksi neukazali
-
-
Ale šudlat s myší po podložce ti nevadí, to je panečku realističnost *2*
-
-
a kdo tady mluvil o realisticnosti? :-D navic ja o mysi vubec nemluvil,mam jak konzoli tak pc a osobne me prijde jak mys tak gamepad pohodlnejsi na hrani jak tohle,protoze s timhle machat pred televizi treba 3 hodiny,no nevim teda :-D
-
-
Pocit realističnosti vyváží nutnost pohybu i když chápu že můžeš být po čase unavenej, to bys byl i v boji *3*
-
-
-
Přesnost bude v pohodě, jediný problém u online bude možná jen menší lag.
-