Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevypadá to zle, ale ty latence jsou holt znát a to společně s nepohodlností pohybovýho move bude kámen úrazu, ale těžko soudit. Doufám, že v obchodech s hrami bude možnost to vyzkoušet.
  • Dobrá věcička, možná už přestanou do FPS na konzole vkládat aimbota, jinak by je nikdo s přesností jejich ovladačů nikdo netrefil a hru nedohrál *4* *3*
    • mě se na ovladači hrají fps moc dobře
      ze začátku to byl porod ale nakonec jsem si zvyk a hraje se mě líp
      netvrdím že je to přesnější nebo horší/lepší než myš
      třeba v bad company multiplayeru mam v pruměru 20-25%% přesnost záleží od zbraně
      a pokud se nemýlím tak i ti nejlepší pro gameři nemají ve fps hrách víc jak plus mínus 30%
    • Přesnost gamepadu je více než dobrá že ty tomu nerozumíš nebo s tim neumíš na tom nic nemění.
      • Jen ho nech, tyhle mam nejradsi. Vsude kecy o aimbotech jak krava a potom jim to pujcis do ruky a i na easy maji problem koukat pred sebe a projit level.
        • to je evidentni pokus o flame,takze bych ho neresil,stejne to nikam nevede :D.

jinak osobne mi problem hrat na gamepadu FPS nedela ani na nejtezsi obtiznost a i v MP nejsem uplna lamka,ale uprimne s mysi se mi hraje lepe,mam pri tom vetsi pocit jistoty a rychlosti v mireni nez s gamepadem.

na gamepad si musi clovek zvyknout,ale kdyz na tom par hodin odehraje tak to rozhodne neni takova tragedie jako to tu nekteri prezentuji :-D
          • Mam doma PC a X360. Na PC hraju FPS uz odjakziva a mysi se stale nic nevyrovna. Na gamepadu hraju taky, moc sem se toho bal ale nejaky to FPS dohrano a neni to tak hrozny. Jde mrte o zvyk jak pises. Byl sem hodne skepticky ale celkem me to nadchlo :-) Ale stejne, mys je nejpresnejsi a kdo napise ze ne tak na mysi asi nikdy nic nehral, pze mu je aktualne 12 let a a od malicka ma jen konzoli a kancelarskej komp na net :-)
  • Urcite bych si to rad vyzkousel, ale na pohodlny hrani to stale nestaci.
    Az udelaji hru, kde se implementuje pohyb celeho tela i zbrane, nariklad na principu digitalniho paintballu, tak by to byl fatk luxus, ale to je zatim hodne daleko, navic by to asi bylo pekne drahe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit