Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam doma PC a X360. Na PC hraju FPS uz odjakziva a mysi se stale nic nevyrovna. Na gamepadu hraju taky, moc sem se toho bal ale nejaky to FPS dohrano a neni to tak hrozny. Jde mrte o zvyk jak pises. Byl sem hodne skepticky ale celkem me to nadchlo :-) Ale stejne, mys je nejpresnejsi a kdo napise ze ne tak na mysi asi nikdy nic nehral, pze mu je aktualne 12 let a a od malicka ma jen konzoli a kancelarskej komp na net :-)
  • hrani her pomoci plastove pistolky nema s autenticnosti vubec nic spolecneho.videohry nemaji s realitou moc spolecneho ,at uz se ti tvurci snazi napovidat cokoliv :-D.Pokud chces autenticnost tak naklusej k armade :-D.
  • Jasné. Ja si to pravidelne skúšam na strelnici a hry mám na oddych. *5* *3*
  • j a potom si kupim nadstavec na analogy aby to nebol sprosty "hrib" ale nieco normalneho, a potom si kupim zavazicko aby ten gamepad nebol taky lahky, ako sorry ale to si mozem rovno urobit ten gamepad sam... tu ide o to ze cely ten gamepad je robeny pre male azijske rucicky, napr. mne sa pri pohybe doprava a miereni dolava dotykaju palce, posobi to rusivo, keby im ten bumerang co mali ako povodny koncept pre PS3 uznali bolo by to este horsie, a ten nadstavec si nekupim kvoli tomu ze som ps3 predal pretoze ten gamepad je hnus, myslel som ze si zvyknem no z luxusneho xboxoveho to proste neslo.
  • Ono to nebude realita, ale jakýsi pocit autentičnosti už v tom, že na co reálně míříš, to zasáhneš. Myš je rozhodně pohodlnější, přesnější, ale je to pořád jen šudlání po podložce. Ale tady zejména platí, že to musíš vyzkoušet a pak soudit.
  • Pravda pravdúca...úplne s tebou súhlasím. Hry niesú od toho aby sme videli realitu, ale na oddych a relax. Realitu by nechcel určite nikto z Vás ani vidieť a nie zažiť !!! *1*
  • když to shrneme..
    to s tou žárovkou vepředu mě pobavilo, design je to fakt příšernej... ještě mě napadl ten vibrátor co vypadá jako sbíječka co jsem viděl v nějaké komedii.. tomu je to dost podobný. Světlé hladké bílé plasty na takovéhle věci.. (je mi opravdu putna že v USA bla bla bla..) osobně mě to spíš odrazuje. Představa že tímhle mávám hoďku při televizi aniž by mi upadly ruce.. asi ne. Přesnost nečekám nějaký zázrak.. bohužel nic z těhle hraček nemá nic na průměrnou myš, nedejbože nějakou herní.. místní názory na realitu, tak s tímhle to bude fakt realita jak stehno.. u her se chci bavit, až budu chtít cítit střelný prach a v rameni bolest ze zpětného rázu zajdu si na střelnici.
  • Proč bych za to dával peníze já to nepotřebuju. Pouze jsem nabídnul produkt těm co s tím mají problémy a nikoho nenapadlo nic lepšího než tu fňukat nad cenou která je tak nízká že se o ní nemusí vůbec mluvit. Když je to pro vás kravina tak to nepotřebujete a celé to fňukání je zbytečné a pak kdo je tu debil.
  • ty si kus debila vážně
    ono kdyby se páni ze sony zamysleli nad produktem který vyrábí tak by zjistili že sice dost lidí by ten kousek umělé hmoty nepotřeboval ale všichni by ho tam určitě rádi uvítali
    klidně si vyhazuj za kraviny ale inteligentním lidem kteří tu potřebu nemají nenadávej do socek
  • czlukas: Jaké zase rozhazování to jsou jen výmluvy protože tě nic lepšího nenapadne. Proč by to dávali v základu do ovladače když to potřebuje jen zlomek hráčů? A to tvé přirovnání k domácímu kinu je směšné tlačítka tam jsou že se někomu nelíbí je jejich problém pro ně je ten výrobek. Já věděl že jsem vystihl to o těch sockách když vidim jak se toho hned někdo chytnul.
  • Pocit realističnosti vyváží nutnost pohybu i když chápu že můžeš být po čase unavenej, to bys byl i v boji *3*
  • Urcite bych si to rad vyzkousel, ale na pohodlny hrani to stale nestaci.
    Az udelaji hru, kde se implementuje pohyb celeho tela i zbrane, nariklad na principu digitalniho paintballu, tak by to byl fatk luxus, ale to je zatim hodne daleko, navic by to asi bylo pekne drahe
  • co tu meles o sockach?
    1. kazdej nemuze rozhazovat za kazdou picovinu co na netu najde, a ANO toto JE picovina, kterou by meli panove ze sony dat uz do prvniho ovladace...

To je jak prodavat domaci kino, kde si budes postupne vsecky tlacitka na dalkovem ovladaci dokupovat sam....
  • to je evidentni pokus o flame,takze bych ho neresil,stejne to nikam nevede :D.

jinak osobne mi problem hrat na gamepadu FPS nedela ani na nejtezsi obtiznost a i v MP nejsem uplna lamka,ale uprimne s mysi se mi hraje lepe,mam pri tom vetsi pocit jistoty a rychlosti v mireni nez s gamepadem.

na gamepad si musi clovek zvyknout,ale kdyz na tom par hodin odehraje tak to rozhodne neni takova tragedie jako to tu nekteri prezentuji :-D
  • mě se na ovladači hrají fps moc dobře
    ze začátku to byl porod ale nakonec jsem si zvyk a hraje se mě líp
    netvrdím že je to přesnější nebo horší/lepší než myš
    třeba v bad company multiplayeru mam v pruměru 20-25%% přesnost záleží od zbraně
    a pokud se nemýlím tak i ti nejlepší pro gameři nemají ve fps hrách víc jak plus mínus 30%
  • Jen ho nech, tyhle mam nejradsi. Vsude kecy o aimbotech jak krava a potom jim to pujcis do ruky a i na easy maji problem koukat pred sebe a projit level.
  • Přesnost gamepadu je více než dobrá že ty tomu nerozumíš nebo s tim neumíš na tom nic nemění.
  • Dobrá věcička, možná už přestanou do FPS na konzole vkládat aimbota, jinak by je nikdo s přesností jejich ovladačů nikdo netrefil a hru nedohrál *4* *3*
  • a kdo tady mluvil o realisticnosti? :-D navic ja o mysi vubec nemluvil,mam jak konzoli tak pc a osobne me prijde jak mys tak gamepad pohodlnejsi na hrani jak tohle,protoze s timhle machat pred televizi treba 3 hodiny,no nevim teda :-D
  • Nevypadá to zle, ale ty latence jsou holt znát a to společně s nepohodlností pohybovýho move bude kámen úrazu, ale těžko soudit. Doufám, že v obchodech s hrami bude možnost to vyzkoušet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit