-
Nejde o presnost tu vem cert (i kdyz vetsi presnost v tomhle pripade bych rekl znamena jen vic problemu s mirem) ale spis o pohodli pri ovladani hry ktere proste pohodlne neni ani kdyz stojis, sedis, lezis, klecis nebo jsi v tureckym sedu. Proste pak to nakonec stejne vemes a z toho plastovyho drzaku vyndas a bude se ti hrat lepe a nakonec vezmes za vdek klasickemu ovladaci.
-
Ale šudlat s myší po podložce ti nevadí, to je panečku realističnost *2*
-
Přesnost bude v pohodě, jediný problém u online bude možná jen menší lag.
-
Move je mnohem přesnější než Wii.
-
hlavne ta "zarovka" toho MOVE co z toho trci je naprosto uchvatna :-D.jinak si vazne neumim predstavit ze bych s timhle trapcil pred TV ,navic to podle me nebude moc pohodlne na delsi hrani.Taky by me zajimalo jak to je s presnosti,to ve videu jaksi neukazali
-
Minimálně to bude podporovat socom 4 a počítám že v budoucnu všechny střílečky od Sony ;-)
-
Je to dobrý jednak pro idioty co se vysmívaj nepřesnosti dualshocku a pak pro lidi co si to střílení chtějí fakt užít *5*
-
hlavne at to nevazi pul kila .. nebo kdyby tam alespon byl system vlozitelnych zavazi podle vlastni potreby .. tak 1,5-2KG ideal a motorek pro BB
-
To jsi snad nějaká socka že tu blbneš kvůli 150ti korunám? Mě prsty nesklouzávají někomu holt ano a kdo má ten problém pro něj to je určený. Ten ovladač je udělaný velice dobře ale holt se tím nezavděčí všem.
-
jistě proč udělat pořádný ovladač když si potom za 150 kč lidé můžou koupit 2 kousky umělé hmoty v hodnotě 10 korun
-
Je dost možné že to půjde použít i na další hry.
-
Po zkusenosti s pistoli pro Wii a hrani CoD bych cokoliv podobneho vrele nedoporucil.... pohyb a mireni se stava utrpenim.
-
to jsou ale blbé nápady??na každou hru, kus plastu domů??nebo co??
-
Na R2 a L2 existují nástavce proti sklouzávání prstů stojí cca 150 kč.
-
no ono v USA sa nemoze replika zbrane podobat na original, musi byt uplne odlisna od realnej zbrane, preto aj tie WII nasady su biele/ruzove atd.
Co sa tyka move ovladania, kecat o tom to mu islo, ale mal ukazat jak pohodlne vyzera hranie s tym, pretoze osobne si myslim ze palcom lavej ruky sa pohybovat packou ktoru drzim pod hlavnou je dost neprakticke, to uz radsej ten PS gamepad, aj ked ani ten z hladiska aergonomiky a pohodlia nie je ideal (casto mi sklzali prsty z L2/R2 buttonov) -
Tady je jedina otazka: K čemu, proboha???
-
Neni to spatne, ale me by zajimala hlavne cena?!
-
Hodne zajimavy kousek, design neni uplne podle meho gusta, ale vypada to, ze to kluci od Sony promysleli. Asi jsem naivni, kdyz se zeptam, jestli to ma vlastni vibracni motorek pro poradne (dobre, alespon trochu) kopajici a hazejici zbran. A proc to je proboha bile...
-
*11*
-
No hezky, jen jsem zvedavy kdo bude mit plne zuby hrani driv? Hrac s dualshockem v kline nebo ten ktery bude trimat plastovu pistolku zaprenou v rameni. *5* *6*