Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jedna z mála adventur co se mi líbí neodradí mně (snad) svojí přehnanou logičností řešení již tak napjatých situacích.
    • Mato1987
      Po prečítaní tohto krásneho komentáru som spadol zo stoličky a upadol som do stavu bdelej kómy zapríčinenej neustupujúcim záchvatom smiechu, džek ty si fakt rodený humorista. *15* *15*
      • Jack1947
        Ale no tak zas tak vtipný nejsem. *3* I tak dík.
  • alladjex
    Pěkná recenze. Přečetl jsem od začátku do konce ... to moc často nedělám. Řekla, co mě zajímalo a přitom neobsahuje spoilery. Díky.
    Jinak sem taky rád, že tohle dopadlo dle očekávání, tj. dobře. Adventury klasického střihu mě nebaví. Ale tenhle detektivní subžánr je super.
  • maros.goc
    Tomu ja vravim hra a nie tej bezduchej nude Shadow of Mordor
  • Nejlepši Sherlock je Benedict Cumberbatch at si rika kdo chce co chce! Podle toho serialu by meli udelat adventuru!
    • Lukyz
      nn, nejhustější Sherlock je nadporučík Data z hvězdné lodi USS Enterprise *1*
      Ne ale vážně, serál s Benedictem mi přijde jako velmi dobrý seriál, ale ne moc dobrý Sherlock. Mě tam prostě nesedí to zasazení to dnešní doby...
    • Třeba se ti splní přání a "talentovaní" hoší z Telltale po Game of Thrones, Breaking Bad a Mad Men zaměří svoji pozornost právě na televizního Sherlocka.
      • no boha... :D
      • maros.goc
        To by bola fakt výhra....
  • Posledný Sherlock ma veľmi príjemne prekvapil dúfam že ani tento nesklame *3*
  • Mato1987
    A sakra, ja mám rád detektívky a LA noire zvlášť, tak ma toto určite neobíde :)
    Hra ešte k tomu dostáva aj v ostatných recenziách veľmi vysoké hodnotenia, tak to vyzerá, že po shadow of mordor a lords of the fallen čo vychádza koncom budúceho mesiaca pribudla ďalšia hra, ktorú nesmiem vynechať. Takýmto tempom mi nezostanú žiadne prachy vyčlenené na hry, ale som rád, že konečne začalo vychádzať podstatne viacej kvalitných hier. *15*
  • Nedá mi to nezeptat se. Kterou z hratelných postav máte raději? Sherlocka Holmese anebo doktora Watsona?

Mimochodem jsem nesmírně rád, že tento (pro mne velmi očekávaný a žádaný) titul dopadl podle všech očekávání. Adventurní žánr určitě ještě neřekl své poslední slovo.
    • Inquisitor
      Jo jsem rád, že takové hry nedávají za pravdu škarohlídům věštící adventurám brzkou smrt. Protože tenhle žánr si to určitě nezaslouží.
      Jinak jedině Mr. Holmes :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit