Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedá mi to nezeptat se. Kterou z hratelných postav máte raději? Sherlocka Holmese anebo doktora Watsona?

Mimochodem jsem nesmírně rád, že tento (pro mne velmi očekávaný a žádaný) titul dopadl podle všech očekávání. Adventurní žánr určitě ještě neřekl své poslední slovo.
    • Inquisitor
      Jo jsem rád, že takové hry nedávají za pravdu škarohlídům věštící adventurám brzkou smrt. Protože tenhle žánr si to určitě nezaslouží.
      Jinak jedině Mr. Holmes :)
  • Mato1987
    A sakra, ja mám rád detektívky a LA noire zvlášť, tak ma toto určite neobíde :)
    Hra ešte k tomu dostáva aj v ostatných recenziách veľmi vysoké hodnotenia, tak to vyzerá, že po shadow of mordor a lords of the fallen čo vychádza koncom budúceho mesiaca pribudla ďalšia hra, ktorú nesmiem vynechať. Takýmto tempom mi nezostanú žiadne prachy vyčlenené na hry, ale som rád, že konečne začalo vychádzať podstatne viacej kvalitných hier. *15*
  • Posledný Sherlock ma veľmi príjemne prekvapil dúfam že ani tento nesklame *3*
  • alladjex
    Pěkná recenze. Přečetl jsem od začátku do konce ... to moc často nedělám. Řekla, co mě zajímalo a přitom neobsahuje spoilery. Díky.
    Jinak sem taky rád, že tohle dopadlo dle očekávání, tj. dobře. Adventury klasického střihu mě nebaví. Ale tenhle detektivní subžánr je super.
  • Vynikající hra. Krásně to plyne. Jeden případ zhruba hodka deset.
  • Asi nejzábavnější adventura tohohle roku. Ono už vůbec vychází hrozně málo kvalitních adventur. https://www.youtube.com/watch?v=6AY1ZIK1SEA
  • Inquisitor
    Hned bych koupil, ale bohužel mojí grafiku už to nepodporuje :(
  • Hra mne docela pobavila, některé prvky mne vtrhli do dění, myslím tím připady, které mne drželi po celou dobu vnímání, jako při sledování seriálu Dr.House. Skutečně zajímavá tvorba při porovnání s dnešníma adventurama. Grafika neodpuzuje a naopak prostředí mi sedí do pojmu Sherlocka Holmese, jakoby některé chvilky připomínali samotnou knihu. Engine šikovný a pro adventuru naprostá špička. Akorát...při čtení článků a recenzí s porovnáním mého dojmu je třeba dbát důraz, co vlastně adventura je, připomíná mi to prvek s LA Noire, který se skrýval za adventurou a byl to výborný akční zážitek. Doporučuji těm, které baví Sherlock jako film, protože očekávání mé při řeknutí si "Sherlock" se naplnilo.
  • Nejlepši Sherlock je Benedict Cumberbatch at si rika kdo chce co chce! Podle toho serialu by meli udelat adventuru!
    • Lukyz
      nn, nejhustější Sherlock je nadporučík Data z hvězdné lodi USS Enterprise *1*
      Ne ale vážně, serál s Benedictem mi přijde jako velmi dobrý seriál, ale ne moc dobrý Sherlock. Mě tam prostě nesedí to zasazení to dnešní doby...
    • Třeba se ti splní přání a "talentovaní" hoší z Telltale po Game of Thrones, Breaking Bad a Mad Men zaměří svoji pozornost právě na televizního Sherlocka.
      • no boha... :D
      • maros.goc
        To by bola fakt výhra....
  • no nevím, hra byla pěkná, ale totální nuda. Vozeni a ruku, žádné hádanky, prostě klikni tady, klikni tam, spoj tohle s tím naprosto návodné, přišlo mi to jako hrát podle gameplaye.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit