Přejít na výpis diskuzí
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - recenze
30.9.2014 | Lucie Jiříková
26 příspěvků
-
Tomu ja vravim hra a nie tej bezduchej nude Shadow of Mordor
-
To je herní tragédie. Vy tady vynášíte do nebe hru, ve který postava neni ani schopná přejít zelí v záhonu. Všude neviditelný zdi, dabing je otřesnej a všechny postavy vypadaj strašně nesympaticky. Rozhodně nekupovat! Fakt tady žasnu nad nějakýma vašema recenzema.
-
-
to nejsou recenze. lidi pisou, ze se jim to libi. jiny ze se jim to nelibi. to je na zivote to pekny,ze se mi nemusi povinne libit to same, co tobe,vis...
-
-
Vypadá to dobře ale hrál sem to hodinu nevím jestli pak nepříjde velký stereotyp že se rychle odkliká pár věcí a mise bude hotová, ale musím pochválit grafiku vše na ultra na pohodu a vypadá to skvěle a dabing nemá cenu ani zminovat, dokonalý prostě
-
-
...
-
-
Tak 1 případ trapas. Jako kdyby to psalo 10 leté děcko. Zabitý harpunou a musí mít sílu a ještě je tak blbý, že tam nechá svoji tabatěrku. Strašně těžký případ a ani nemá cenu psát, pozor je to spoiler.
-
'Dakujem' autorke recenzie za dva spoilery, aj ked nie k tejto hre, ale k inym hram. Nebudem specifikovat.
Uz nebudem citat ani recenzie. -
Neni to špatná hra, ale předchozí část se mi líbila víc. Dalo se chodit i po městě, byly kratší loadingy, mělo to tajemnější atmosféru. Novy engine hře moc neprospěl.
-
Jedna z mála adventur co se mi líbí neodradí mně (snad) svojí přehnanou logičností řešení již tak napjatých situacích.
-
-
Po prečítaní tohto krásneho komentáru som spadol zo stoličky a upadol som do stavu bdelej kómy zapríčinenej neustupujúcim záchvatom smiechu, džek ty si fakt rodený humorista. *15* *15*
-
-
Ale no tak zas tak vtipný nejsem. *3* I tak dík.
-
-