Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale RBR je přece nejlepší simulace i na konzole!:)
  • Tady to vidis tak nejak v akci. Opravdu si nemusis hlavu vykroutit :o)

http://www.youtube.com/watch?v=9wXx3vMy_AQ
  • Paul_cz
    To je škoda no, holt je to individuální.Osobně se právě na Shift 2 dost těším, jsem zvědavej jak to na mě bude působit tam.
  • kazdemu to sadne inak. ja ked som hral z kokpitu,tak otocenie hlavy bolo pricinou toho,ze po zatoceni som uz isiel rovno,ale "hlava" bola este stale zatocena,nasledovala teda kontra mysliac si,ze stale som v zakrute a samozrejme auto islo na opacnu stranu....
  • Spades
    tak nejlepsi mas vzdy kdyz mas kolem dokola monitory, jinak to realne byt nemuze. Hlavne u kinectu je to blbost, protoze kdyz pootocis hlavu tak aby ses dival do bocniho okynka, tak neuvidis na televizi :)
  • smejki
    budeš mít tak obrovskej úplav, že se sotva rozjedeš *1*
  • Paul_cz
    Nesmysl, mám v TDU2 z kokpitu najěžděny desítky hodin, napomáhá to pocitu z jízdy.
  • a co ve středu na střeše
  • Hmm zase plná huba keců o realismu ale na Live For Speed to jednoznačně mít nebude. Bude to v podstatě arkáda, která se bude snažit vypadat jako simulátor. Taky už by si mohli u EA, Polyphony, Codemasters a Microsoftu ujasnit pojem realismus, tohle s tim nemá nic společného... *10*
  • S tym trasenim sa to aj mne zda prehnane, ale tam ide o to nejakym sposobom preniest zazitok na obrazovku. Podobne ako pri force feedback nemas 1:1 simulovane spravanie sa volantu... Ale suhlasim, ze to mozu lahko prehnat a pokazit.
  • Jinak jak jsem videl Kinect rikal jsem ze se konzolisti maj protoze to umi TrackIR bez nesmyslu na hlave coz je super. Doufam ze to bude znamenat vetsi podporu rozhlizeni u her. Treba v ArmA za pesaka je to uplne super a dokazu si to predstavit i jinde.
  • Track IR pouzivam a musim rict ze nez si na to clovek v aute zvykl byl to trochu problem protoze obcas trochu matlo ze jsem si nebyl uplne jistej kam mi miri cumak. Jestli to bude automaticke ten efekt bude podle me jeste o neco malo horsi ale jde zase jen o zvyk. Freetrack se mi bohuzel neosvedcil protoze at uz jsem pouzil wiimote nebo webkameru vzdy jsem mel moc maly pozorovaci uhel a nefungovalo to vzdy 100%. Je ale fakt ze jsem nepouzival diody ale reflexni latku (kamera mela IR diody).
  • Běžné silniční auto nedrží na cestě ani zdaleka tak dobře, jako závoďák, který na to má vyladěný podvozek a slicky, to bys snad mohl vědět. A to, že plavou jsem zjistil z videa, kde jde v některých záběrech vidět, že auta nedrží ani v nižších rychlostech čistou stopu.
  • Docela by me zajimalo, jak poznas, ze plavou? Ja obcas jezdim kolem hrany moznosti bezneho auta a mohu potvrdit, ze kdyz se clovek neboji, tak zjisti, ze bezna silnicni auta v podstate moc nedrzi na suche silnici.
  • smejki
    to je jeden z důvodů, neboť auto se zvedá odpřed. Pojem účinnost v tomto ohledu není úplně košér, parvda. Nicméně i tak je v účinnosti rozdíl. Jde o to, že proud vzduchu na zadní křídlo už může mít značně turbulentní charakter, zatímco křídla jsou konstruována na ideálně laminární proud. Proto taky panuje snaha zvedat křídla co nejvýše (aniž dojde k výraznému zvýšení aerodynamického odporu mj. závislého na čelním průmětové ploše vozu)
  • no pokial tam budu automaticke pohyby hlavou,tak sa to stava nehratelne... rovnako ako je to napriklad u TDU2,kde sa to z kokpitu kvoli tomu neda absolutne hrat.
  • Na to vůbec nemusíš jet 250, úplně stačí, když si stoupneš k nějaké rychlé zatáčce a budeš pozorovat, jak auta jezdí kolem a jak drží stopu. Já si vlastně nedokážu vybavit žádný ne_hardcore simulátor, kde by auta neplavaly. Třeba takový Colin McRae Rally je extrém, tam se ty auta chovaají jak motorové čluny
  • Přesně tak, navíc s TrackIR je to přeci jen o něco realističtější, když si sám určuješ, kam se budeš dívat.
  • Tohle to funguje radu let s TrackIR systemem (zdarma nebo profi reseni) a lidi co se opravdu o simulace zajimaji (auta, letadla...) si to zostroji za par stovek (web kamera, 4 diody s velkym uhlem svitivosti atd) a nepotrebuju nato PR kecy z nfs a ani kinect za xy tisic ani "objevovat" ameriku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit