Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm zase plná huba keců o realismu ale na Live For Speed to jednoznačně mít nebude. Bude to v podstatě arkáda, která se bude snažit vypadat jako simulátor. Taky už by si mohli u EA, Polyphony, Codemasters a Microsoftu ujasnit pojem realismus, tohle s tim nemá nic společného... *10*
  • no pokial tam budu automaticke pohyby hlavou,tak sa to stava nehratelne... rovnako ako je to napriklad u TDU2,kde sa to z kokpitu kvoli tomu neda absolutne hrat.
    • Paul_cz
      Nesmysl, mám v TDU2 z kokpitu najěžděny desítky hodin, napomáhá to pocitu z jízdy.
      • kazdemu to sadne inak. ja ked som hral z kokpitu,tak otocenie hlavy bolo pricinou toho,ze po zatoceni som uz isiel rovno,ale "hlava" bola este stale zatocena,nasledovala teda kontra mysliac si,ze stale som v zakrute a samozrejme auto islo na opacnu stranu....
        • Paul_cz
          To je škoda no, holt je to individuální.Osobně se právě na Shift 2 dost těším, jsem zvědavej jak to na mě bude působit tam.
  • Když už se zmiňujete o pohledu z kockpitu a tím že při driftu koukáte do boku auta myslím že skvěle myšlené je to v ukázce z očekávané Forza 4 s podporou kinnectu kde pootočíte hlavou a koukáte se při jízdě po kabině.
    • Spades
      tak nejlepsi mas vzdy kdyz mas kolem dokola monitory, jinak to realne byt nemuze. Hlavne u kinectu je to blbost, protoze kdyz pootocis hlavu tak aby ses dival do bocniho okynka, tak neuvidis na televizi :)
      • Tady to vidis tak nejak v akci. Opravdu si nemusis hlavu vykroutit :o)

http://www.youtube.com/watch?v=9wXx3vMy_AQ
    • Tohle to funguje radu let s TrackIR systemem (zdarma nebo profi reseni) a lidi co se opravdu o simulace zajimaji (auta, letadla...) si to zostroji za par stovek (web kamera, 4 diody s velkym uhlem svitivosti atd) a nepotrebuju nato PR kecy z nfs a ani kinect za xy tisic ani "objevovat" ameriku.
      • Track IR pouzivam a musim rict ze nez si na to clovek v aute zvykl byl to trochu problem protoze obcas trochu matlo ze jsem si nebyl uplne jistej kam mi miri cumak. Jestli to bude automaticke ten efekt bude podle me jeste o neco malo horsi ale jde zase jen o zvyk. Freetrack se mi bohuzel neosvedcil protoze at uz jsem pouzil wiimote nebo webkameru vzdy jsem mel moc maly pozorovaci uhel a nefungovalo to vzdy 100%. Je ale fakt ze jsem nepouzival diody ale reflexni latku (kamera mela IR diody).
        • Jinak jak jsem videl Kinect rikal jsem ze se konzolisti maj protoze to umi TrackIR bez nesmyslu na hlave coz je super. Doufam ze to bude znamenat vetsi podporu rozhlizeni u her. Treba v ArmA za pesaka je to uplne super a dokazu si to predstavit i jinde.
      • Přesně tak, navíc s TrackIR je to přeci jen o něco realističtější, když si sám určuješ, kam se budeš dívat.
  • Ze uz se na to nevykaslou. Delat rocne jednu hru, to vede k tomu, aby hra byla odflakla a nic moc. Napriklad Mafie, ta se vyvijela nekolik let a vzdy to stoji za to. Bohuzel vsechny firmy chteji vydelavat a mysli si, ze cim vic her, tim vic penez a na kvalitu prost ser*u s prominutim
    • no nevim jestli jsi uvedl dobry priklad .. Mafia se zas tak dlouho nevyvijela myslim a Mafie II, ktera se delala dlouho zas tak moc za to nestoji (alespon ve srovnani s prvnim dilem) ... takze tak nejak presne opacny priklad jsi dal
    • "a mysli si, ze cim vic her, tim vic penez"
      Ony si to nemyslí, ony to ví :D Blbej američan koupí všechno, na co ho reklama upozorní.
  • OK OK, a teraz zoberte vsetko co mate, modely aut, fyzikalny model, a urobte este jednu hru kde namiesto okruhov date alpy, US dialnice, poberznu cestu v Californii, dajte tam realisticku premavku a policajne hliadky a nazvite to NEED FOR SPEED: ROAD&TRACK 2 :)))))

Za tu hru by som dal aj 200 eur!
  • Možná mají nejpropracovanější fyziku (podle řečí), ale i tak v některých záběrech ty auta očividně plavou a to nemá s realismem nic společného. Dnes je nějak v módě chlubit se šíleným realismem, jde to vidět i u Codemasters - problém ale je, že ten jejich realismus se týká jen vizuální stránky. I tak se ale na Shift2 těším, mají nadupanou propagaci - pánové z ISI by se od nich mohli něco přiučit *4*
    • Docela by me zajimalo, jak poznas, ze plavou? Ja obcas jezdim kolem hrany moznosti bezneho auta a mohu potvrdit, ze kdyz se clovek neboji, tak zjisti, ze bezna silnicni auta v podstate moc nedrzi na suche silnici.
      • Běžné silniční auto nedrží na cestě ani zdaleka tak dobře, jako závoďák, který na to má vyladěný podvozek a slicky, to bys snad mohl vědět. A to, že plavou jsem zjistil z videa, kde jde v některých záběrech vidět, že auta nedrží ani v nižších rychlostech čistou stopu.
    • Mne sa to zda v pohode. A to som mal minule leto na tyzden Mustanga 2010 a na jeden den Camaro. Ale pravda, 250 som nesiel :)
      • Na to vůbec nemusíš jet 250, úplně stačí, když si stoupneš k nějaké rychlé zatáčce a budeš pozorovat, jak auta jezdí kolem a jak drží stopu. Já si vlastně nedokážu vybavit žádný ne_hardcore simulátor, kde by auta neplavaly. Třeba takový Colin McRae Rally je extrém, tam se ty auta chovaají jak motorové čluny
      • no ja jel (ale jen jako spolujezdec) v Corvette 224km/h a takhle to proste nevypada :) jednak ti (ani na ceskych cestach) obraz neskace .. to proste oko (resp. mozek) vystabilizuje .. ale ono je v podstate nemozne ten feeling nejak rozumne prenest do hry tak to hold resi tekhle .. coz chapu ..
        • S tym trasenim sa to aj mne zda prehnane, ale tam ide o to nejakym sposobom preniest zazitok na obrazovku. Podobne ako pri force feedback nemas 1:1 simulovane spravanie sa volantu... Ale suhlasim, ze to mozu lahko prehnat a pokazit.
  • Bojim se abych vůbec přes ten obrazotřas viděl na cestu.. :D
  • vypada to dobre .. nicmene snazit se napodobit otrasy hlavy podle kamery na helme je trochu nesmysl protoze lidkske oko to vnima jinak .. stabilizuje .. ale zase to vypada cool .. s tou grafikou .. je paradni ale je videt docela velke rozdily u tech renderovych zaberu a zaberu z kokpitu takze bych to tak nehrotil .. dalsi vec je, ze dokad s tim nepojedu tak proste kecum o prepoctech 360 krat za sekundu a nevim cem jeste neuverim .. muze to vypadat dobre, muzou tam propocitavat chveni fousu zavodnika ale pokud nebude dobry jizdni model a jeho prevedeni na volant tak to bude jen pekne vypadat .. zatim teda vede Richard Burns Rally (alespon na PC)
    • Ale RBR je přece nejlepší simulace i na konzole!:)
  • Čím to je, že těm jejich kecům prostě nevěřím :)
    • kdyz nekdo pujde 5x kolem tebe a 5x te kopne do kouli, tak az pujde kolem po 6. tak si koule zakryjes i kdyz ti bude z dalky tvrdit ze jen projde :)
  • to je rolba:D ty tam fakt nevidíš ten sněh? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit