Přejít na výpis diskuzí
Shogun 2 spláchne samuraje kulometem do stoky dějin
13.2.2012 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Už se docela těším. S tímhle datadiskem se série dostává do patrně nejzazšího historického období (19. století), ve kterém ještě může plně použít svůj koncept bitev. Pokud bude chtít pokračovat dál do současnosti, tak buď bude muset svůj systém překopat, nebo se vrátit k dřívějším historickým epochám. Osobně jsem zvědavý, co z toho si vybere. *3*
-
-
Já v tom vidím obrovský potenciál pro zpracování koloniálních válek. A skvělý materiál pro modery. Jen mi nesedí ten "japonský" interface. Vrátil bych se k něčemu jednoduššímu a třeba i graficky modernějšímu (třeba bez rámečků, průhledný podklad a moderní písmo...)
Ale každopádně se moc těším. Shoguna 2 po demu vynechal, ale Fall of Samurai bude můj *14* -
Já doufám v návrat do historie. Třeba za takový Rome 2 bych se vůbec nezlobil. Je ale pravda že většinu zajímavých období už zpracovali a nenapadá mě žádné jiné které by stálo za řeč.
-
-
30- ti leta valka podle me nebude, ta dobe pro vyvojare nepredstavuje zadnou vyzvu, stacilo by reskinovat jednotky, upravit stats, pomenit mapu a je to hotove. Podle me to bude bud Rome 2, Sever proti jihu nebo ww1. Tohle je podle me vyzva!
-
-
Tak americká občanská válka taky není žádná výzva, všechno, co by nám mohla nabídnout, už nabídne tenhle datadisk, jen tam chybí mapa severní Ameriky. *3*
-
-
Ano, ale jak by to bylo krasne ;) boj s indiany a s Mexikem.
-
-
CzechBlackhawk: Teď budeš masakrovat s kulomety samuraje a jakmile se nabažíš krve mužes hned jít do války s modernim klanem
Taky sem videl obrázky kde je mozne ovládat jako jeden hráč až 40 jednotek+ městské/hradní věže podle mě jasná příprava na pozdější konflikty, kdy většinu vojska bude tvořit technika a aby bylo co ovládat tak to bude takhle
Jinak bych velmi rád viděl třeba Čínu a svět v 19. stol. možná doby 30 leté války a tří mušketýrů -
Tak třeba vraždění indianánů jsem se nabažil už tak dost v Empire. *7*
-
-
-
-
Tak já bych rád viděl Rome později. Napadá mne 1530-1640 ( Třicetiletá válka + první severní válka), Sever vs Jih, Total wary o mongolském tažení (ok nebyli by to úplně typický total wary) a potom bych rád kdyby se zaměřili i na lokálnější konflikty... Třeba taková Britannia Campaign pro je podle mne lepší než samotný M2TW...
-
-
V mnohem menších území vidím téměř jedinou možnou evoluci (nepočítaje pokračování jako Rome 2). Ve kterých by národy nahradili rody podobně jako v Shogunu (které je ale tak velké že to bylo jedno).
No jsem zvědavý co si pro nás pánové a dámy z Creative Assembly připraví.
-
-
Třeba období třicetileté války v 17. století. V Medievalu 2 nám ukázali středověk do začátku 16. století a v Empire hra začínala počátkem 18. století.
-
-
Ano, ta by šla. Já bych asi nejvíc ocenil nějak lépe zpracované hrady a jejich dobývání. Přecejen v Medivalu vlastně žádné nebyly, dobývaly se jen města.
-
-
Ehm... Coze? V Medieval 2 byl rozdil mezi hradem a mestem docela patrny, predevsim u vyssich urovni hradu (opevneni uvnitr opevneni).
Nicmene, na dobyvani rozhodne je co zlepsovat... -
-
Aha, no já Medival 2 hrál celkem krátce, ze začátku mi to nějak nesedlo a už jsem se k němu nevrátli. A z toho co jsem viděl mi přišly všechny stejný...
-
-
-
-
-
S tohohle by mohli docela rychle udělat nějaký dl Sever proti jihu :-D - který bych taky docela uvítal...
Jinak zkoušel jsem Darth mod pro ETW a je to docela dobrý, ale tak nějak nechápu proč to osekali o ability jako je např házení granátů nebo postup za palby ( který se používal) a pevnosti pořád nejdou po bitvě opravit *9* ...
Jinak tohle by mohla být dobré v tom, že dokonce hry budeš na jedné straně - a tudíž mít spojence... U TWS2 mně vždy mrzelo, že moc nejdou udržet spojenci nebo vazalové až dokonce (tedy nehrál jsem za Tokugawu). Od toho se odvíjí i to co bych chtěl vidět v nějakých total warech a to je příkazy vazalům či relativně i spojencům - co mají oblehnout, kam se mají vydat s armádou a samozřejmě jejich reakce závislé na jejich loajalitě, či míře přátelství... -
-
Darth pise, ze granaty nejsou realisticke, ma na mysli nekonecnou munici.
-
No, je pravda, že v Darth mod to hodně očesal, ty granáty, myslím, ale můžeš aktivovat v úvodním menu.
-
-
jop, granaty urcite muzes zapnout a ta nemoznost opravit pevnosti je celkem mega bug jiz ve vanile a ani creative si s tim nevedeli rady, tak moderi to tezkou nak opravej, ale co sem si vsim, tak u AI to udelali asi tak, ze po dobyti, pevnost zbouraj a zase postavej
-
-
-
-
Na Samuraje se těším ještě o chlup víc než na Wargame:EE. Vypadá luxusně a jestli se bude hrát stejně skvěle jako základní Shogun 2 bude to strategie roku!