Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Ultimate ninja storm 3 full burst pc...
  • O jakem Narutovi je tu rec?
  • Hold kdo potřebuje výmluvu, ten si ji najde .. a házet to, že píše jako hova*o bez hlavy a paty, na to že má nějakej dis-blbinec. To je vážně smutné. Je to omluva na občasnou chybu, ne na to co utváří on

PS: a za to "bohužel ano" by tě měla čeština kopnout minimálně do vajec
  • kovar.jakub
    Právěže až 1917 ;)
  • Nedopusťme, aby se mobilní / indie / casual hry staly na PC standardem.
  • Jack1947
    Proc nedaval ? Nepovedl se snad... *7*
  • Naruta bych tam nedaval.
    proč mi ty přispěvky skácou jak Zdrogovaný Matfýzak z letadla bez padáku ? KRUTA FIX UŽ
  • Naruta bych tam nedaval.
    proč mi ty přispěvky skácou jak Zdrogovaný Matfýzak z letadla bez padáku ?
  • Naruta Bych tam nedavál
  • 1917, jen pro upresneni. Pokud nepocitame americke dobrovolniky z eskadry Laffayette.
  • A to vyšlo někdy v srpnu ne? Začíná se z toho stávat retrogames.cz
  • ani po precteni recenze nechapu. opakujici se mapy a mise obsahoval i xcom. repetitivnost souboju? to je jako napsat ze v strilece se porad strili. navic je podle mne nefer hodnotit na pc port z iphonu za 10€ a čekat od toho nejakou top hru.
  • zajimalo by mne jaka porucha to je a co mu brani psat hole vety a nepokouset se o souveti
  • hru jsem nehrál ani nečetl recenzi ale prvni dojem z videi mam velice dobry, ani bych se nedivil kdyby hodnocení bylo uplne mimo
  • Hmmm a bude někdy nějaký zbytek nebo další nový koncept a sere pes ?
  • Ta hra nemusí být historicky špatně, Američani se přece přidali až v roce 1916
  • Trisska
    MidnighT91 - Jo, to máš teda pravdu. *7* Problém je však v tom, že tebou vyjmenovaný hry nemaj v názvu "Sid Meier's" nebo něco podobnýho. Ono stačí nacpat do názvu hry slavný jméno a recenzenti (obzvlášť ti zdejší) se na to hnedka vrhnou jak včely na med. I kdyby to byla sebevětší ptákovina... *15*
  • C-BEAM
    ani nie.
  • Tak to jsem bohuzel necetl.
  • Miserius
    Kolikrat jeste ma psat ze ma nejakou poruchu a ze za to nemuze? Vzdyt si to pamatuju i já

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit