Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ak si nevieš zapamätať jedno meno/heslo, tak mi ťa je celkom ľúto..
    Steam je a bude najlepšia vec na hry, aká kedy bola spustená..
  • Proč tam furt davají takové blbosti jako STEAM a Win. Live a další blbosti. Já se nechci nikde registrovat a pamatovat si miliony nesmyslů a hesel :(
  • Já jsem teda originálku koupil, ale hraju z release od Skidrow, steam ke mě nesmí.
  • ten překlad potřebuje spíš vyladit (stylistika, skutečně přirozená návaznost vět). zásadní chyby se vychytaly během betatestu tak z 90%.
  • Ono to chce STEAM ? Tak to ruším objednávku . Kur* to mne tak s*** ale co počkame na Crack a je to.
  • v tom pripade je tento clanek lzivy a jakakoli zadost hracu o vychytani chyb je poplasna zprava...
  • nepopírám, že to tak mnohdy vypadá
  • neznám jiné případy, ale tohoto jsem se osobně účastnil a skutečně to tak není
  • ano, má
  • Já to ještě nekoupil, nechávám si to případně k Vánocům. Jenom mě to zarazilo. Fallout má nutnost Steamu? Jestli jo, tak se to dá pochopit.
  • Podle toho co vím, museli tam dát tuto češtinu, protože šlo CD do lisovny. Opravená čeština pak šla stáhnout v den vydání přes Steam, přes který se hra aktivuje, takže ta čeština, co koluje na internetu, bude asi beta. Ty, jestli máš originálku, hraješ s opravenou verzí.
  • Neni? Ukaz mi jediny kvalitni a profesionalni preklad od Cenegy. Vse na co sahnout totalne zmrsej.
  • Nauc se anglicky, pak nebudes cestinu potrebovat.
  • Ale tak to skutečně vypadá. *9*
  • Verze čistě z disku obsahuje češtinu z doby před betatestem? To si dělají srandu, ne?
  • nauc se se steamem pracovat... kdyz nevis jak, pouzij google.
  • Mam kupenu original verziu na Steame, ale nech pozeram ako chcem, nikde nevidim moznost pustit hru v cestine. Preto som si ju stiahol z warezu a teraz som akoze pirat? Ako si mam v hre aktivovat legalne cestinu? Alebo to funguje len na krabicovu verziu? Cize nie je steam ako steam hmm... je v tom bordel.
  • nojo, ale to tam odkedy? v piatok to tam este nebolo a ja bol cely viiikend mimo. to samozrejme meni situaciu.
  • tak to skutečně není
  • Keby ste sa ludia aspon naucili citat :) Ked sa pozries na Steam, mas pri New Vegas napisane:

Notice: The following languages are supported in your region. English, Polish, Russian and Czech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit