Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty seš taky nejhorší ztvárnění pubescentního názoru. Max je top.
  • W*** T** F*** ale dobrý, na RAGE 2 se určo těším, to jsem si naposled u jednotky vzpomněl na Quake, střelbou.
  • hlavne at to neni na tom vyje*anym ID tech engine.. jinak to bylo dobry, sice stereotyp ale to bylo u mad max taky
  • Nevíte někdo jak se jmenuje ten song z traileru? :)
  • Ale jdi ty, vždyť je to jenom teaser bez Gameplaye, vždyť si ještě neviděl ani žádný Gameplay trailer nebo ukázku :D
  • maros.goc
    toto malo byť čo ..otrasný trailer ....
  • Nejhorsi trailer co jsem tenhle rok zatim videl.
  • Asi by si uz nemal hodnotit hry kedze 1tka bola skvela hra...
  • Jedná se o filmy,které měli lidi bavit.
    To,že si myslíš,že se jednalo o vizi tvůrců,je akorát tvůj problém.
  • Jo, RAGE byla ve své době dobrá FPS. Jen škoda toho, že nebyla dodělaná jak měla ..chybějící boss na konci hry a škoda low rozlišení textur, za které dostala hra oprváněný hate. Nadruhou měla hra min. do 3/4 dobrý feeling + neotřelí nepřátelé ...kteří před Váma různě skákají a běhají po zdech.
  • TheGGG
    první díl byl dost slabota, tady navíc přidaly ten ulítlí styl pankáčů v kožených bundách ala trapný mad max aka nejhorší ztvárnění postapa v dějinách kinematografie... pls až nastane postapo poslední co budou lidi řešit je zmalovávat se jak dem*nti,.,,
  • Draken69CZ
    No jen doufám že ve hře těch barviček bude méně.
  • Proč? Ber to s nadsázkou, mě to přijde mile úsměvný. Zaujalo.
  • První Rage mám i s DLC, hrál, dohrál, líbilo, i když to mělo své mouchy. Ale pro pána Boha živého, co jsem to právě viděl?
  • bukrr
    To je skvělý! Rage mělo povedenou akci a Mad Max zase prostředí. Doufám, že se jim to povede zkombinovat a nepřehnat to s barvičkama.
  • trosku detinsky trailer
  • Jack1947
    To je dobře Rage je taková trošku nedoceněná záležitost *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit