Přejít na výpis diskuzí
Šílenství utržené ze řetězu: Mad Max je venku s novým trailerem a obrázky
1.9.2015 | Adam Homola
53 příspěvků
-
To nekouříš moc dobrou značku...chudáčku *1*
-
Běž si vydělat pár stovek na hru tvl a nespamuj to tady debilníma příspěvkama kde se snad vytahuješ nebo co..?Jdu a koupím ne?A když už teda stahuju,páč sem King of crack,tak se s tím tady nevytahuju,ne?Dost lidí to totiž nasere ty blbe *16*
-
Cíga ukrást nemužu to bych šel do basy, ale software ma každý u prd*le :)
-
Dobrý feeling jsme tu už měli ... mi stačí aby to bylo o fous lepší než Interstate 76 a jsem zpátky na poušti ; ) *5*
-
Nemáš vůbec, ale vůbec ahnung trubko *3* jasný že pár malých ubohých zlodějíčků policii nezajímá, ale vydavatel by vás mohl na popud preventivně potrestat, kord když se tady veřejně jak největší hlupáci přiznáte *5*
Nemáš na to, tak nekraď a běž na brigádu. -
Takže si více ceníš smradu a vdechování kouře než finančního ohodnocení něčí práce? Zajímavá diagnóza :)
A není škoda za ty cigarety platit? Nebylo by lepší je taky ukrást?
Těch peněz, co bys ušetřil...popřemýšlej o tom -
Tak to si borec *7*
Radši bych dal za nějakou hru než si zmrvit navždy plíce, navíc je tostále dražší... dražší. -
Já nejsem nebo nepatřím do mladiny co chlastá a budí po nocích slušné lidi takže tohle srovnání, ke mne moc nepasuje.
-
Už jsem to psal že studuji Vyšší školu propagační grafiky a reklamy nebo jak je to jméno.SVOSUR.
Bohužel jak píše delší slovní spojení, nebo věty začnu se ztrácet protože myslím, stále dopředu a beru to tady spíš jako chat. Já sám si práci taky moc neslibuji... nevím jestli bych zrovna měl něco psát atp... samozřejmně kdyby jo dal bych si záležet víc nebo bych vyhledal něčí pomoc.
Minimální/maximální mzda je beztak jen pojem který v čr moc nefunguje... a tak dále.
Jinak, sebevědomí zas tolik nemám, jen se snažím jakž takž debatovat. -
Stejně byla totální blbost vydat to ve stejný den jako MGS V.
-
Co ty to vlastně studuješ, Jacku? Hádám, že čeština to asi nebude. Nechci ti nic říkat, ale místo toho špatně srozumitelného plácání, tady na diskuzi, bys měl víc číst knížky a kultivovat svůj psaný projev, protože z toho kolikrát až krvácejí oči, když to má po tobě člověk číst. Říkáš, že jsi chudý student. Takže zauvažuj, k čemu ti bude, že umíš anglicky, když tě pak zaměstnavatel, po přečtení motivačního dopisu, napsaného tímhle stylem, pošle do řiti?! Za minimální mzdu si moc her nekoupíš. Vzhledem k tomu, jak se tu prezentuješ soudím, že ti sebevědomí nechybí, takže to neber jako urážku, ale jako konstruktivní kritiku...
-
A policie co? Se ti vysměje, s čím to otravuješ. Prosím tě nedělej tady ze sebe debila.
-
Sakra tak jsem si to koupi v přepočtu za 615 Kč digitálně snad to nebude úplný bullshit....
-
hh hodnotna diskuze opet :))) Bez čestiny ani ránu u hry kde mas na mape bod kam musis dojet, dalsi bod k cemu dojis a co udelat nebo zabit :)) prsote open world kde se neda ztratit ani nic vynechat lol a k tomuhle cestinu? na mape mi blika tecka kam mam dojet dojeud a blika mi dalsi atd atd :)))))))))))))))) vy jste Jokeři....
-
MADMAX-SAVE40-MADMAX
Green Man Gaming ;) -
Tyhle troly bych prostě mazal a banoval, případně se pokusil podle IP vypátrat a nahlásit policii *5*
-
No ja sem se teda na hru tesil,ale co tak procitam,tak zadna slava,ale stejne ji chci:D
Ps- nene, patri to do vyjimky ze zakonu,coz je celkem pochopitelny:D -
Mohl jsem si koupit steam klíč zhruba za 500, ale dám to radši za karton cigár...
-
Ja dal vcera tak hodku. Omezeny animace postavy spolu s pohybem a herne standartnim, tudiz strasne invazivnim a otravnym interface (vsechno interaktivni voikonkovany, neustale se menici funkce tlacitek, takze ovladaci schema stale na obrazovce, ovci cile od ikony k ikone). Neustale vyskakujici nejaky statisky splnenosti dany lokace — BANG! Tato lokace na 100% "prozkoumana". A neni mozny UI balast vypnout... Cerstve dohrany Everybody's gone to the Rapture Maxovi taky nepridava.
PS — Da se krabicovka, jiz bez ochranny folie, koupena z netu, vratit v ramci 14 denni lhuty? -
Stačí nebýt líný a jít na brigádu. Místo toho, aby omladiny chlastaly v noci po ulicích a budili slušné lidi, z nudy vymýšlely nesmysly, tak něco zajímavého a prospěšného dělali, to ne...