Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hoj i piráti se dočkaj, nebo spíš ti co nemají peníze hehe
    snad se to rozlouskne co nedřív *6*
  • nemístné to už tady není, ale postrádáš chápání toho co je to sranda.. jestli to měl být vtip, tak to bylo víc než tragické
  • Jack1947
    Tak sry jsem tě nechtě urazit, jenže to si nemyslel mne co?... prostě je ignoruj takové jednání samozřejmně nepodporuji. Jen si občas dělám srandu to snad není nemístné? nebo jo.
  • Nezapadla - nepodarilo se sehnat prachy (projekt na Kickstarteru zrusen)

https://www.kickstarter.com/projects/1517270521/motorgun-return-of-the-auto-duel
  • 82 je krasny priklad totalne zpackaneho pokracovani

76 mela pribeh, perfektni fyzikalni model, ovladani i upgrade auta

Z 82ky udelali tupou strilecku, pocit toho ze to auto ma nejakou hmostnost a pusobi nejake fyzikalni vlivy zmizel a dodelali to neskutecne hnusnyma animacema jako od deti ze zakladni skoly
  • Scum of the Earth *7*
  • Jack1947
    Nebo nechtějí, fakt se v 50 a více let nebudou učit jazyk který stejně nepotřebují... ale já jsem nicka... aspon že tohle má své opodstatnění.GZs.
  • nightborne
    Ale tohle samozřejmě beru, kdo si taky nikdy nic neupirátil, když prostě absolutně neměl šanci si to dovolit koupit... ale něco jinýho je ještě k tomu urážet lidi, kteří si to dovolit můžou, to je naprosto přízemní ignorantství - smíchaný s troškou tý zdravý český závisti, mám takovej dojem. Ale co já se rozčiluju =).
  • Jack1947
    Já aspon mám částečnou obhajobu v tom že jsem student chudý jak kostelní myš... navíc času dost. Jak už jsem psal aspon se mám na co těšit.
  • nightborne
    Zaplatit někomu za produkt, který vytvořil svou prací, ach, jak přízemní... z toho jednou vyrosteš =).
  • ty jsi taková nicka , až to není možné ...
  • Já se divím ? Nikoliv...avšak ovečky, které hru zakoupí tu budou vždy. :)
  • pak se divite když firmy delaki ruzne preorder akce a vydavaji hry na pc se spoždením
  • Jasně brácho odemknuto mám i společně s MGS V, které ma Denuvo rovněž, nicméně Denuvo je trošku updatované (loophole), takže způsob jak crackovalo CPY dosavadní hry nefunguje. Může se to protáhnout na dlouho. :) Dneska mě i chvíli napadla taková nerozvážnost, že bych to koupil...směšné :))
  • Jack1947
    Zatím máš možnost si to aspon "odemknout". tvrdý rozhodně ne ale oříšek to je to bez debat. CPY to jistí *3*
  • Souhlas, je zvlastni ze tahle hra zapadla a nikdo si ji nevsima na predelavku - what that shxt cowboy :-)
  • to bude tumor *2*
  • Já ještě musím počkat na crack. To vytuněné Denuvo je tvrdý oříšek.
  • Rodiče neumí, měl jsem bolševika a stejně anglicky umím... Jak je to možné? Že bych jen nebyl líná veš? To je možná příliš lehké vysvětlení že? /yawn
  • Jack1947
    DEj už pokoje, ty otravný trolle beztak si jedna tataáž pakáž s multiadresou a multinickem a multi vůbec vším inkognito bych taky zrušil tfůůj. Jen to dělá bordel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit