Přejít na výpis diskuzí
Šílenství utržené ze řetězu: Mad Max je venku s novým trailerem a obrázky
1.9.2015 | Adam Homola
53 příspěvků
-
hoj i piráti se dočkaj, nebo spíš ti co nemají peníze hehe
snad se to rozlouskne co nedřív *6* -
nemístné to už tady není, ale postrádáš chápání toho co je to sranda.. jestli to měl být vtip, tak to bylo víc než tragické
-
Tak sry jsem tě nechtě urazit, jenže to si nemyslel mne co?... prostě je ignoruj takové jednání samozřejmně nepodporuji. Jen si občas dělám srandu to snad není nemístné? nebo jo.
-
Nezapadla - nepodarilo se sehnat prachy (projekt na Kickstarteru zrusen)
https://www.kickstarter.com/projects/1517270521/motorgun-return-of-the-auto-duel -
82 je krasny priklad totalne zpackaneho pokracovani
76 mela pribeh, perfektni fyzikalni model, ovladani i upgrade auta
Z 82ky udelali tupou strilecku, pocit toho ze to auto ma nejakou hmostnost a pusobi nejake fyzikalni vlivy zmizel a dodelali to neskutecne hnusnyma animacema jako od deti ze zakladni skoly -
Scum of the Earth *7*
-
Nebo nechtějí, fakt se v 50 a více let nebudou učit jazyk který stejně nepotřebují... ale já jsem nicka... aspon že tohle má své opodstatnění.GZs.
-
Ale tohle samozřejmě beru, kdo si taky nikdy nic neupirátil, když prostě absolutně neměl šanci si to dovolit koupit... ale něco jinýho je ještě k tomu urážet lidi, kteří si to dovolit můžou, to je naprosto přízemní ignorantství - smíchaný s troškou tý zdravý český závisti, mám takovej dojem. Ale co já se rozčiluju =).
-
Já aspon mám částečnou obhajobu v tom že jsem student chudý jak kostelní myš... navíc času dost. Jak už jsem psal aspon se mám na co těšit.
-
Zaplatit někomu za produkt, který vytvořil svou prací, ach, jak přízemní... z toho jednou vyrosteš =).
-
ty jsi taková nicka , až to není možné ...
-
Já se divím ? Nikoliv...avšak ovečky, které hru zakoupí tu budou vždy. :)
-
pak se divite když firmy delaki ruzne preorder akce a vydavaji hry na pc se spoždením
-
Jasně brácho odemknuto mám i společně s MGS V, které ma Denuvo rovněž, nicméně Denuvo je trošku updatované (loophole), takže způsob jak crackovalo CPY dosavadní hry nefunguje. Může se to protáhnout na dlouho. :) Dneska mě i chvíli napadla taková nerozvážnost, že bych to koupil...směšné :))
-
Zatím máš možnost si to aspon "odemknout". tvrdý rozhodně ne ale oříšek to je to bez debat. CPY to jistí *3*
-
Souhlas, je zvlastni ze tahle hra zapadla a nikdo si ji nevsima na predelavku - what that shxt cowboy :-)
-
to bude tumor *2*
-
Já ještě musím počkat na crack. To vytuněné Denuvo je tvrdý oříšek.
-
Rodiče neumí, měl jsem bolševika a stejně anglicky umím... Jak je to možné? Že bych jen nebyl líná veš? To je možná příliš lehké vysvětlení že? /yawn
-
DEj už pokoje, ty otravný trolle beztak si jedna tataáž pakáž s multiadresou a multinickem a multi vůbec vším inkognito bych taky zrušil tfůůj. Jen to dělá bordel...