Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle tam snad mělo být dávno... , ale což aspon se k tomu dohrabali sice pozdě.
  • Tomu říkám Levoluce! *5*
    • walltar
      No u těch co to dělali to byly spíš levoruce ...
      • No já bych si nedovolil říci o lidech co na tom doopravdy dělali svýma rukama, že jsou levorucí.. *3*
  • fizola
    ďalší sa potešia aj piráti, lebo teraz sa im oveľa lahšie bude robiť, keď už to majú aj patchom posvätené
  • Páči sa mi ten sarkastický podtón tohto článku *1* . Aspoň dúfam že to je sarkazmus...
  • Gambit92
    Už je stejně asi pozdě
  • Robotron3
    Zřejmě pro takový nesmyslný věšení hráčům bulíků na nos, že něco nejde, a že je to moc náročný, a složitý, a pak to najednou jde... Je EA tou vyhlášenou nejneoblíbenější společností vůbec. Přitom to jsou takový detaily, který kdyby se dělaly a komunikovali jinak a líp, mohlo by to být uplně jinak.
    • smutné je, že byly doby kdy EA bylo synonymem pro kvalitní hry a špička na trhu, pak jejich firemní vedení posednul Satan či co a šlo to rychle z kopce
      • Robotron3
        To rozhodně. Taky má EA hodně dávnou tradici, kdy vydávali hry už snad od začátku, snad ještě na stařičkých Atari. A maj ve svym portfoliu jedny z nejlepších her vůbec. Ale tak jak byly nakonec úspěšný, už jim to nějak přerostlo přes hlavu.
        • NHL 93, Fifa 93, první Need for Speedy, to byly jedny z prvních her co jsem na PC pařil a mám na ně opravdu pěkné vzpomínky, škoda že dopadli jak dopadli
  • kickasl
    Ta inovace! Se divim, ze to neni jenom na nextgen.
  • Keyz
    To není možný! To přece není možný!

A jak se budou simulovat ty simulace které běžely na serverech s MEGA výkonem? To lidem vybouchne PC jestliže to začne během hraní simulovat, dané složité věci.

*5*
  • tak ještě mod na čtyřnásobnou velikost map a začne se to blížit základní verzi Sim City 4 *4*
  • walltar
    Cože? Dyť to přece nešlo. *1*

Určitě jim ale nebudu za tohle dávat palec nahoru ... přidávají rok po vydání do hry samozřejmost, která tam měla být při spuštění. Takže za mě s disgustem palec dolů.
    • Těm, kdo si tento díl koupili, to přeju, muselo to otravné :) - já si vystačím se SimCity 2000.
      • Ono .. ty co si tento díl koupili, už ho nehrajou. Tohle je oficiální oznámení "tak kluci, už to můžete cracknout a hodit na warezweby".
        • Já myslel, že piráti už hráli... ale warez scénu nesleduji, nějak nemám tolik času na hraní:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit