Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidíš, jak tomu krásně rozumíš. Kdyby bylo víc takových jako ty, žádné servery by se nikdy nepřetížily. Nemyslím si, že nějaká analýza nebo výpočty dokážou určit, kolik lidí se nakonec rozmyslí si danou věc pořídit. Matematikou možná nějaké předběžné údaje zjistíš, ale vždy je to jen hrubý odhad.
    Ty případy co tady dáváš o mrznutí a vodě jsou trošku z jiného soudku, než jsem původně psal, ale když už jsi to nakousl... Počasí taky dokážeš vypočítat podle rychlosti, směru, tlaku atd. ale když ti pak zafouká vítr jinam, můžeš se jít picnout. :)
  • Boze .... a k cemu myslis, ze se ty testy delaj ... zeby proto, aby se vedelo jakou zatez vygeneruje X lidi? A proc myslis, ze zamestnavaj firmy ty hromady managoru? Zeby proto, aby prave oni spocitali, kolik se toho asi tak proda => podle toho nadimenzujem infrastrukturu? A ano, existuji na to matematicke vzorce, ktery ti vypllivnou cislo +- 5% i presnejs. Takze ty defakto na kus presne vis, kolik lidi se ti prvni den prihlasi na server. Protoze na to existujou taky modely.

Takze jasnovidce si strc nekam, tohle je cista matematika. A jde jen o to, jestli sem idiot/chci zakaznika odrbat. Nic jinyho. Kdyby stejne planovali vsichni, tak mas doma zimu, protoze bych ti rek, ze jasnovidce nemam, a ze sem nepocital s tim, ze v zime bude mrznout. Stejne jako v lete ti nepotece voda, protoze bych ti rek, ze sem nepocital s tim, ze se bude chtit najednou napit tolik lidi ....
  • To určitě testují, ale co když si potom hru na poslední chvíli předobjedná a zakoupí velké množství dalších lidí a všichni se při startu bezhlavě vrhnou na servery? Jestli se nepletu, podobně se obhajovalo i samotné EA. Na to se už dá připravit už docela těžko a lidé jasnovidectví zatím moc neovládají.
  • Treba to, ze se v ramci nej zatez serveru testuje?
  • ne.
  • To bylo ošklivý, si krutor. +1 Jenom aby se toho někdo z České EA nechytnul a opravdu to nepředložil jako SVŮJ plán jak z toho vytřískat nějaký další $/€.
  • A takovejch je tu víc. :) Chlapi dočtěte aspoň ten příspěvek než se někomu "vy*erete" na hlavu a dáte mu mínusko. *7*
  • Mimochodem, od SC3000 mám doma manuál. By ses po. Je to pěkně tlustá Bible. Zase je na tom ale super, že ti tam vysvětlí všechny mechanismy tak, že pochopíš proč to tak je.
  • Nojo, pravda a dokonce pamatuju, že jsem to hrál snad ještě na Win98, takže to muselo být taky pěkně starý. :)
  • Nezdá se mi. Dohledej si to sám.
  • Mám taky menší znalosti o tom, co se ve FOXXCONU vyrábí před vydáním nějaké velké hry.
  • 2 jádro pentium na +-2,8GHz a HD7750 až 7770. Jo. Pokud chce někdo opravdu hrát něco jiného než blbiny na FB, tak něco takového, nebo ekvivalentně rychlého mít jistě bude. Pokud bereš mainstream něco podobného, ale bez dedikované grafiky, co by pak byl moderní/nový lowend? Níž jít nejde a Atom jsem Vážně v úvahu nebral, to si racionální člověk jako hlavní počítač domů nekoupí ani v notebooku.
  • prvni dil cities bylo online ale pak prisli dva dily a ty uz byli offline, a co jsem slyšel problem byl taky že o to nebyl zajem no ale mohu se mylit
  • Co má společného betatest a přetížení serverů?
  • *Joe, prosím, už nekomentuj -bolí mě každý tvoje slovo *4*
  • Aneb dekujeme lidi za neplaceny betatesting, vidime, ze hra se dobre prodava, takze priste se na testovani vyprdneme uplne :)
  • ..některý příspěvky jsou bezva. I v článku tady snad předevčírem jsem našel nějakou fabulaci na téma "..EA zle neodhadla počet hráčů..". To si vážně někdo myslí, že EA přijela do herního byznysu na tříkolce? Moloch, drsná, hnusná korporace, která podporovala SOPU? *7*
    Ty to maji MOOOC dobře spočítaný - naserou lidi, ale uklidní se to, za měsíc nikdo nic neví a voni budou třískat ještě absurdnější prachy - a Tiscali podle mě ví, jak se k tomu vyjádřit - s EA jsou totiž celkem na stejný lodi...co? Dává to smysl? *4*
  • Sice me uz ty narky unavuji,ale tady mu musim dat za pravdu. SC ma totiz problemy stale. Tam neni zadny minuly cas. Veskere vyhody ktere mely vyplyvat z online pripojeni,a kterymi nas neustale oblbovali,zatim nejsou. Nejdou zebricky,nejde nejrychlejsi cas,darovani/prodej surovin druhym mestum muze zabrat hodinu,vyhledavani map v MP je uplne nanic(zadny filtr a proc to proboha ukazuje plne mapy,na ktere se uz nejde pripojit?),takze MP si zahrajete jen pokud mate dost ''pratel'' v Originu.... Je toho vic
  • walltar
    To bude tak nastejno ... já osobně měl s D3 problémy víc jak týden. SC mělo taky problémy kolem týdne.
  • GlaDOS
    "SimCity zvládla tento problém vyřešit rychle, Diablo III to trvalo mnohem déle."

Vážně? Já mám pocit, že to je úplně naopak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit