Přejít na výpis diskuzí
SimCity se oklepala z launchového fiaska a běží
11.3.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
A jak dlouho je třeba garantovaný provoz těch serverů? Vždyť kdyby se po čase rozhodli je vypnout, tak už hra nepoběží? To je něco, co se mi na online provázanosti líbí asi ze všeho nejmíň. Jasně, hned tak to asi nebude, ale jednou to přece vypnou, ne?
-
Z casti chapem, ze vyvojar chce svoj produkt ochranit a roky prace a penazi chcu ziskat spat. Ale sposob aky pouzili v tomto pripade je uplne neprimerany. Tisice hracov ktory si hru predobjednali nemali umoznene hrat cele dni. Preco pri singleplayer hre siahat po takejto ochrane? Zrejme sa inspirovali Diablom kde bol tiez podobny launch aj ked nie az tak zly. Rovnako nechapem, ked v dnesnej dobe ked digitalna distribucia je vsade tak vydavatel/vyvojar nebol vedomi velkosti poctu predobjednavok? Vazne nechapem. Ja kebyze to predobjednam a nemam moznost hrat cely prvy tyzden tak by som disk zlamal na dva kusy. Co to je za politiku. Sypanie popola na hlavu od studia mi nijak nepomoze.
Rovnako ma zaujima, ze ked po par rokov upadne hra do zabudnutia tak sa servre vypnu a nebude uz mozne dalej hrat alebo co?
p.s. som si napriek tymto ochranam isty, ze cracknute to bude aj tak. Je to len otazka casu.
A rovnako gratulujem studiu, ze tymto sposobom podporilo piratstvo a dodrbalo herny zazitok platiacim hracom. -
s diablom 3 sa to zrovnat neda kedze v ten den som som sa nedostal ani k scII serveri boli uplne pretazene nic neslo dufam ze zajtra to bude zas to iste:D